bayanin çalismasi harammi ???

Yurtdışında halen 60 yıllarda kalan var ,
inan anavatanda insanlarımız bu şekilde düşünmüyor , çok geri ve yobaz kalmışlar var dünyadan gelişmelerden haberdar değil ,
ona karşı en iyisi ilgisiz kalmak

bazılar sadece yaşlanır ama yaşamaz ,senin kaynanan gibi

Kadının calismasi deneyelim de kadının getirdiği para tabii ki haram olmaz. Neden olsun ki alin teriyle kazanıyor sonuçta. Ama çalıştığı yer uygun degilse edep kurallarina uymuyorsa ya da namusuna leke getirebilecek bir yerse calismasinda sakinca olabilir..

konuyu nereye açacagimi bilemedim ben. sorum su bayanin çalismasi harammi sizce ne dusunuyosunuz bu konuda ...

Kazandığın paranı kv yemeyecek zaten, kendime dert etmesin. Bu bir.

İkincisi peyfamber efendimizin eşi hz hatice dönemin önde gelen kadın tüccarlarındandı. Evlenince peygamberimiz "sen evde otur çalışma, ben senin işlerini takip ederim" dememiştir.
Hz hatice hep çalışmış, hatta kadınları da çalışıp para kazansınlar diye organize etmiş, iş vermiş.

Sizin kafanız alıyor mu tembelliği sevmeyen, çalışmayı öven bir dinin kadınlara bunu yasaklauacağını?

Cahil cahil konuşmasın ve buna da dibi alet etmesin bir zahmet.

Çok haklinisiz gercekten . Almanyada yasiyorum.bir arkdasim 5 yasindaki kizimi jimnastige koyucagimi ogrendiginde diger arkadasima ,nasil kiz cocugunu böyle bir yere yollar kendisi kapali hemde Boyle kiz cocugumu buyutulur.basedemeyecekler onunla, arkamdan konusmus birde.yuzumede soylemiyor.sana neya.ben 5 ysindaki kizima kadin gibimi davranmaliyim.spora gidicek diye neler soylemis .umrumda bile degil.kimsenin konusmasi

Neden haram para olsun ki
bu parayi afedersinizde seydemi kazaniyorsunuz ?

Dupeduz terbiyesizlik

Neden haram olsun, söyleyen olmuştur belki ama Hz. Hatice de ticaret ile uğraşıyordu mesela..

İyi de kendi mi yiyecek o parayı. Yıllarca hocalar faiz haram dedi de ne oldu. Herkes yiyor. Ben bayanların çalışmasının haram olmadığına inanıyorum ama haramsa da günahı ben yapıyorum ona ne.

Ben de Almanya ya gelince şok oldum.

Konu sahibi Almanya daysanizi basbakan bir kadin bu ülkede diyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…