• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil yardım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kız kardeşim ehliyet için basvuru yapmıştı kazandı dosyasını fakat geçen hafta aldı.. emniyetten randv. alamıyorum full dolu az öncede böyle bir uyarı var sitede.. ne olacak şimdi ne yapmamız lazım? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? 2 ay oldu sınavı kazanalı.

Ocaktan sonraya sarkarsa stajyer mi olacak boşyere anlamadık ki.. bilen varsa bir aydınlatabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-14-23-29-29.webp
    Screenshot_2015-12-14-23-29-29.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 169
Sarkarsa sorun olmaz..edinilmis haklar kaybedilmez..size bir tavsiye polis bir tanıdığınız varsa yardimci oluyolar..ben randevusuz gidip almistim gittim üst makamda babacan bi polise hafta sonu arabamla memlekete gidicem ehliyetsiz cikmak istemiyorum dedim...ne randevu nede parmak izi sırası aksam 4te ehliyetim hazirdi:KK49:

Kursa kalan borcu varmiydi? Sirf bu parayi almak içinde uydurulmus birsey olabilir..en iyisi ilgili birimi arayip sorabilirsiniz...evet bizlerde belli tarihde degistirme zorunluluguna tabi tutulcaz...ama canimi sikan tek nokta benim iki sinif ehliyetim var devlet her ikisinide para alicakmis diyorlar

Ehliyetler degistiriliyor sanirim onun icin bir daha degistirmesin diye boyle bir uyari koymuslar

Cuma gunu saat dokuzda sistem acilir eşim polis surekli birileri gelip yardm istiyor esimden ama malesef yardimci olmak yasak

Değiştirme ücreti ne kadar? Bu sefer zamlı alıcaz daha kötü oldu

10 tl gibi bir ucretti sanirim canim hatta haberlerede cikti yeni ehliyetler yazip google haberlerde aratirsan detaylar vardid
Evet harclar zamli olacak ama stajyer olmaz korkmayin sonucta o hakki elde etmis gecmis sinavi :) Siz peki 1000kusur tlyi emniyete yatirdiniz mi? Yoksa yilbasindan sonra mi yatiracaksiniz? Eger o parayi yatirdiysaniz baska para yatirmaniza gerek yok

10 tl gibi bir ucretti sanirim canim hatta haberlerede cikti yeni ehliyetler yazip google haberlerde aratirsan detaylar vardid
Evet harclar zamli olacak ama stajyer olmaz korkmayin sonucta o hakki elde etmis gecmis sinavi :) Siz peki 1000kusur tlyi emniyete yatirdiniz mi? Yoksa yilbasindan sonra mi yatiracaksiniz? Eger o parayi yatirdiysaniz baska para yatirmaniza gerek yok

Emniyete yatırmadım çünkü henüz randv. alamadım sadece dosyam elimde sadece.. boş yere simdi zamlı para vereceğim..

Emniyete yatırmadım çünkü henüz randv. alamadım sadece dosyam elimde sadece.. boş yere simdi zamlı para vereceğim..

Oyle olacak sanirim :/ Ama her yerse cok sira var anca tanidik olup sizi one aldiracak ama bence yetisir ya korkmayin direk emniyete gidin siz sabah

Oyle olacak sanirim :/ Ama her yerse cok sira var anca tanidik olup sizi one aldiracak ama bence yetisir ya korkmayin direk emniyete gidin siz sabah

Aslında parasında falan değilim ama şöyle insanı enayi yerine koyuyorlar ya buna deliriyorum!! Teşekkür ederim size de yarın ilk işim emniyeti basmak olacak..

Alamazmissiniz emniyeti basmanizinda mantgini anlamadim benim annemde ehliyeti yeni aldi oda yeni sistemle alicak hic eşime damat gt ehliyetimi al demedi
Uyarida acik bir şekilde belirtmis zaten şu şu tarihtekiler alabilir diye

Alamazmissiniz emniyeti basmanizinda mantgini anlamadim benim annemde ehliyeti yeni aldi oda yeni sistemle alicak hic eşime damat gt ehliyetimi al demedi
Uyarida acik bir şekilde belirtmis zaten şu şu tarihtekiler alabilir diye

Konuma gelip parazit yapma lütfen. Sen ve annen bu durumu kabul edebilir fakat ben 2015 kazandığım sınavın parasını 2016 zamlı ödemek zorunda değilim!! Varsa böyle bir sistem saçmadır!! 1 haftadır randv. almaya çalıyoruz böyle bir ahlaksızlık mı olur.. oh ne ala! Daha ocak ayına bu kadar zaman varken bu ehliyeti almayı kabullenmem. Illa torpilimiz olması gerekiyor hakkımızı aramak için.

ocaktan sonra ehliyetler değişecek o zaman alması daha mantıklı olabilir benim kardeşimde aynı durumda ben kardeşime ocaktan sonra almasını söyledim çünkü bizlerde değiştireceğiz 15 tl karşılığında ayrıca biyometrik fotoğraf çektireceğiz sağlık raporu alacağız falan sıkıntı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X