- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Bu arada ocaktan sonra alsin ki ehliyet yenileme islemi olmasin...
Bir şey olmaz. Daha iyi işte zaten ehliyetler yenilenecek.
Bulunduğumuz bölgedeki emniyete gitme zorunluluğumuz var mı ki peki?
Yenileme derken bizler değiştirecek miyiz ki?
Ehliyetler degistiriliyor sanirim onun icin bir daha degistirmesin diye boyle bir uyari koymuslar
Değiştirme ücreti ne kadar? Bu sefer zamlı alıcaz daha kötü oldu
10 tl gibi bir ucretti sanirim canim hatta haberlerede cikti yeni ehliyetler yazip google haberlerde aratirsan detaylar vardid
Evet harclar zamli olacak ama stajyer olmaz korkmayin sonucta o hakki elde etmis gecmis sinavi :) Siz peki 1000kusur tlyi emniyete yatirdiniz mi? Yoksa yilbasindan sonra mi yatiracaksiniz? Eger o parayi yatirdiysaniz baska para yatirmaniza gerek yok
Cuma gunu saat dokuzda sistem acilir eşim polis surekli birileri gelip yardm istiyor esimden ama malesef yardimci olmak yasak
Emniyete yatırmadım çünkü henüz randv. alamadım sadece dosyam elimde sadece.. boş yere simdi zamlı para vereceğim..
Oyle olacak sanirim :/ Ama her yerse cok sira var anca tanidik olup sizi one aldiracak ama bence yetisir ya korkmayin direk emniyete gidin siz sabah
Alamazmissiniz emniyeti basmanizinda mantgini anlamadim benim annemde ehliyeti yeni aldi oda yeni sistemle alicak hic eşime damat gt ehliyetimi al demedi
Uyarida acik bir şekilde belirtmis zaten şu şu tarihtekiler alabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?