• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar acil yorum lütfeen :)

Aynı yaşta ve meslektas biri olarak benim fikrim asla ugrasmazdim. Çünkü ugrasacak vaktimiz yok bence. Bu yaşlar kritik fazla ertelemeye gelmez evliliği.

Canım evlilik düşünmüyorsa ,daldan dala konayım mantığında biri sanırım,görüştüğü tek kişi olmayabilirsin ayrıca,uğraşmayadeğmez yıpranırsınız ilişkide

Selam bayanlar.. 28 yaşında bekar bir öğretmenim gecenlerde face üzerinden ortak arkadaşımız olan 32 yaşında bi mühendisle tanıştık aslında ikimiz de bi ilişkiden farklı şeyler bekliyorduk bu yüzden bi kopukluk da yaşadık hatta "ah erkekler" konusunda anlatmıştım bunu...şöyle ki; o 3 yıl daha evlilik düşünmediğini kızlarla ilişki yaşadığını söyledi hatta bnden böyle bişi alamayacağını da anlayınca bir ara yazmayı kesmişti, tabi bn bu durumu bilmediğim için hafif üsteledim ve sonra altından bu sebep çıktı...ama şu var bana karşı acık davrandı ve bunları anlattıktan sonra rahatladı, bana karşı bir beğenisi olduğunu ama o sebepler yüzünden onu istemeyeceğimi düşünmüş..sonrasın da bende tüm erkeklerin öyle olduğunu geçmişinin beni ilgilendirmediğini söyledim..neyse benim türkan şoray kurallarıma rağmenBenimle görüşmek isteyip istemediğini sordum, tamam ama bak ben evlenmem (yaw he he dedim bnde içimden tabi) sohbet için buluşalım dedi ok hadi okdr konuştuk sanalda kalmasın bari dedim...neyse dün buluştuk çok kibardı benden etkilendiğini fark ettim tabi bu karşılıklıydı, çok keyifli vakit geçirdik arabadan inerken yine görüşürüz falan dedi..sonrasında yazıştık...sizce ne düşünmeliyim? Evlilik konusunda fikri değişir öi?
Ya kesin hüküm sürme istemiyor diye. Bak bende öyle bi adamla başladım şuan nişanlıyım fikirleri değişti ha şuna da dikkat et sen imkansız gelip ona iyice saplantıya dönştürmesn seni

Aynı yaşta ve meslektas biri olarak benim fikrim asla ugrasmazdim. Çünkü ugrasacak vaktimiz yok bence. Bu yaşlar kritik fazla ertelemeye gelmez evliliği.
Meslektaşım teşekkür ederim yorumun için, sana katılıyorum bnm amacım da evlilik zaten yaş kririk o açık bakalım ne olacak bir şey çıkacak mı bu işten ben de bilmiyorum

Ca
Canım evlilik düşünmüyorsa ,daldan dala konayım mantığında biri sanırım,görüştüğü tek kişi olmayabilirsin ayrıca,uğraşmayadeğmez yıpranırsınız ilişkide
canım haklısın kesinlikle öyle biri olmuş şimdiye kadar valla ben de bilmiyorum üzülmek istemiyorum bir müddet akışına bıraktım şuan ben de bi etkilenme var ama gerisi gelir mi bilemiyorum

Ya kesin hüküm sürme istemiyor diye. Bak bende öyle bi adamla başladım şuan nişanlıyım fikirleri değişti ha şuna da dikkat et sen imkansız gelip ona iyice saplantıya dönştürmesn seni
Canım yaa yazdıkların umut verdi bana biliyor musun:KK200: benim de tek düşüncem fikri değişir mi acaba? Tutturmuş evlenmezmiş 3 yıl daha ne bekliyor acebaa..bnde fikrimi açıkca ortaya koydum bakalım neler olacak..of ne zor işler ya... canım sizin de bnm gibi miydi nasıl başladınız fikri nasıl değişti???
Bir de beni saplantı haline fln dönüştürmez bnce adam 2 gündür yazmıyor bile...

Ca

canım haklısın kesinlikle öyle biri olmuş şimdiye kadar valla ben de bilmiyorum üzülmek istemiyorum bir müddet akışına bıraktım şuan ben de bi etkilenme var ama gerisi gelir mi bilemiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım, değerli vaktini kimse için boşa harcama,unutma o her ne kadar etkileyici ve özelse sende bir o kadar etkileyici ve özel birisin,kendi kıymetini bil ,sevgiler :KK200:

Canım yaa yazdıkların umut verdi bana biliyor musun:KK200: benim de tek düşüncem fikri değişir mi acaba? Tutturmuş evlenmezmiş 3 yıl daha ne bekliyor acebaa..bnde fikrimi açıkca ortaya koydum bakalım neler olacak..of ne zor işler ya... canım sizin de bnm gibi miydi nasıl başladınız fikri nasıl değişti???
Okudum okudum,buraya kadar geldim.
Belli ki adamın hisleri yeterince güçlü değil.
Neden inatla kendisini istediğini anlamadım?

Okudum okudum,buraya kadar geldim.
Belli ki adamın hisleri yeterince güçlü değil.
Neden inatla kendisini istediğini anlamadım?
Ben de bilmiyorum canım sanki bir şeyler çekiyor ona karşı ama şu da var onunla iken keyifli vakit gecirdim sanki:KK48:

Canım yaa yazdıkların umut verdi bana biliyor musun:KK200: benim de tek düşüncem fikri değişir mi acaba? Tutturmuş evlenmezmiş 3 yıl daha ne bekliyor acebaa..bnde fikrimi açıkca ortaya koydum bakalım neler olacak..of ne zor
işler ya... canım sizin de bnm gibi miydi nasıl başladınız fikri nasıl değişti???
Ah canım neler neler.. biz baya badire atlattık asla evlenmem vs diyordu üstelik İlk evliliğinden dolandırılms bı adam çok çekmiş aşka küsmüştü işi gücü belden aşağydı ben hep çektim kendimi en sonunda bunu elde etmem için strateji yaptm 2 msj arıyorsa 1 one cevap verdim arıyorsa açmadım sonra çok ümit verdim yani oynadım bi nevi sonra bu bana gelmeye basladı bende aldattıgımı yakalattım dışarda baskasyla o dönüm noktası oldu aldatmadm halbkı arkdsla anlasmıstım baya kafa yordum baktım iyice bağladı tamam dedim :) ha bende çok seviyorum bu arada.. inan pes etme aklını kullan bak neler oluyor

:halay:
Ah canım neler neler.. biz baya badire atlattık asla evlenmem vs diyordu üstelik İlk evliliğinden dolandırılms bı adam çok çekmiş aşka küsmüştü işi gücü belden aşağydı ben hep çektim kendimi en sonunda bunu elde etmem için strateji yaptm 2 msj arıyorsa 1 one cevap verdim arıyorsa açmadım sonra çok ümit verdim yani oynadım bi nevi sonra bu bana gelmeye basladı bende aldattıgımı yakalattım dışarda baskasyla o dönüm noktası oldu aldatmadm halbkı arkdsla anlasmıstım baya kafa yordum baktım iyice bağladı tamam dedim :) ha bende çok seviyorum bu arada.. inan pes etme aklını kullan bak neler oluyor
Kız sen de az değilsin valla ne stratejiler yapmışsın öyle yahu :KK45: şuan benim yaptığım şey üstüne düşmüyorum cool oluyorum, ilk buluşmamızdan sonra o gün içinde yazdı bana akşamına da ben yazdım napıyosun iyi misin tarzı yazıştık işte pazar günüydü o günden beri ses yok zaten bnde yazmam..o gelsin elde etmeye calışsın azcık ama o gün çok tatlıydık be:KK200: şu konuda da haklısın bn hep aşk konusunda biraz çabalamayı heyecanı seviyorum onun da zor olması hoşuma gitmiyor değil :halay:

Son düzenleme:
Üstüne gitmez,akışına bırakırsan olur bu iş :KK45:
Nırbanuuuu helpp pleasee...şimdi biz pazar günü buluştuk ya sonra o bikac saat sonra msj attı sonra akşam bn attım bi daha tık yok şekerim.. internette hiç online da olmuyor, genelde yazıyordu oyle olunca..bana sanki biraz düşünüyor kafasında oturtmaya calışıyor gibi geliyor ama hani sen sabır et dedin ya bu sürec o sabıra mı dahil? Şuan bn bir hamle yapmıyım di mi?

Nırbanuuuu helpp pleasee...şimdi biz pazar günü buluştuk ya sonra o bikac saat sonra msj attı sonra akşam bn attım bi daha tık yok şekerim.. internette hiç online da olmuyor, genelde yazıyordu oyle olunca..bana sanki biraz düşünüyor kafasında oturtmaya calışıyor gibi geliyor ama hani sen sabır et dedin ya bu sürec o sabıra mı dahil? Şuan bn bir hamle yapmıyım di mi?
Sakın yapma bekle:super:

En son sen yazdıysan tabiki beklemelisin.ilerleyen zamanlarda yani iliskiniz oturdugunda zaman zaman beklemeden de msj atabilirsin.ama simdi erken.çocuğu surekli takip edip kendini bunaltma.ona da bunu belli etme.

En son sen yazdıysan tabiki beklemelisin.ilerleyen zamanlarda yani iliskiniz oturdugunda zaman zaman beklemeden de msj atabilirsin.ama simdi erken.çocuğu surekli takip edip kendini bunaltma.ona da bunu belli etme.
Canım yine teşhisi tak diye koydun valla..şuan o dediklerini yapıyorum, amasözünü dinlicem fazla online falan da olmucam, cool luğa devam :KK76: bakalım o da dönecek mi neler düşünüyor neler olacak dırım dırım:KK49:

Back
X