Bayanlar aldatmayan erkek varmıdır

GencAnne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
90
0
86
Hatay
kafamçokkarıştımerhaba kızlar aldatmayan erkek varmıdır nolursunuz söyleyin bana ben 10 senelik evliyim kocamın aldatmıyacagını sanıyordum ama dün akşam çok yakınım kocana çok dikkat et dedi ve aklımı karıştırdı oysa ben zaten çok dikkatlıyım kocamada soracağım ama sonucu ne olur bilmiyorum var dese ne yaparım bilmiyorum bana görüşlerinizi beliyorumkafamçokkarıştı

ah canım sormazmıyım ama söylemedi bide benim kocam çok kadınlardan dolayı konuşur ama sadece konuşur

Hiç yogurdum ekşi derlermi:dilcikar:
o kadın bana bulaştı... o kadın beni yoldan cıkardı der üstüne bide...(varsa eger)

bence sorma hiç.. onu gizli gizli izle derim...
bi acıgını yakaladıgındada bin tepesine tepesini kır:mymeka:

aldatmayan erkek cok nadir var...
onlarıda kaybetmek üzeriyiz cogul aldatanlar yüzünden:icecream:

alla alla madem bişi sölemiş adam gibi açıklama yapsın.. var mı öyle kafana çomaği sokup kariştirip çekip gitmek.. niye böle sölemiş ki.. ya bişeyler biliyor ya da kocanla aranızı bozmaya çalişiyor..

bu arada erkeklerin adı çıkmış... var anacım var.. aldatmayan ve asla aldatmayacak erkekler de var.. benim abim var.. en yakın dostum var.. eniştem var.. sevgilime de güveniyorum ama açık bi kapım vardır her zaman.. ama diğer saydıklarıma sonsuz güvenirim..

aynen canımyerimseniben

Arkadaşınız madem deliğe bir çomak soktu karıştırdı bildiği birşey varsa söylesin size .
Kuşkunuz varsa da önceden biraz araştırın takip edin daha sonrada hesabını sorarsınız .

Çok kötü bir genelleme olmuş bence. Aldatmayan erkek tabi ki vardır. Evet azaldıkları doğrudur ama çevremde bu konuda %100 emin olduğum erkekler var. Evliliklerde ve birlikteliklerde dışarıdan yapılan yorumlara çok dikkat etmek lazım. Bazen ummadığınız yerden ummadığınız şeyler geliyor.

babam ve eniştem benim hiç sanmıyorum aldatacaklarını özelliklede babam ile annem 30 yıldır evli annem tek bir bayana bile babamın baktığını görmemiştir.

Katılıyorum arkadaşım kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

var tabi

hepsi şey değildir kaydirigubbakcemile5

şahsen her "yakınıım"ın sözlerine kulak vermem ... kaydirigubbakcemile3

ah canım benimkocamda aldatmaz diyordun halada emin deyilim ama bunların içlerin de var bide biz aynı işyerinde çalışıyoruz nasıl takip edeyimki çok zoryakınımada kocam dedi o karısını aldatı yor diye ben de sordum var mı böyle bir durum diye oda bana sen kocana bak dedi böyle anladım saten bende daha belli bşe yok

böyle bi genelleme çok yanlış olur bence.tabi sevdiğine sadık bir çok erkek var.ama tanıdığınız kişi kocanız hakkında böyle diyosa bir bildiği vardır bence

şartları uygun olmayıp aldatAmayan olabilir. aldatAmayana da aldatmayan denemez. fırsatları olsa hepsiii harem kurardı.

tanıdığına ne kadar güvendiğine bağlı
ayrıca kocana söyleme gizlice gözlemle yoksa bilemezsin

ama aldatmayan erkek kesinlikle var buna emin olun

Aldatmayan erkek azda olsa bu evrende mutlaka vardir ama ben artik hicbir erkege guvenmedigim icin bundan sonra kapiyi hep aralik tutmaya kararliyim..

var tabii neden olmasın?
benim sevgulum var mesela :))) cocuk istesede yapamaz 7/24 beraberiz ne ara yapacak :))) aman Allah korusun sakası bile kötü...asla yapmaz benimki..belki bir cogunuza bu lafım çok abartı gelebilir veya safca ama böyle gercekten..kendimi kandirmiyorum yani bu konuda..umarım bir gün beni yanıltmaz :)))

canını sıkmak isteyen biri olabilir hemen evham yapma canım...........Aldatmayan erkek yoktur ..! fırsat bulamayan erkek vardır ...! gözün genede üstünde olsun inşallah yoktur bişi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…