- Konu Sahibi GencAnne01
-
ah canlarım ama kendimi boşlukta hissediyoum malesef doğruymuş akşam kendine sordum en sevdiğin üzerine yemin ettir dim senle kavgalıyken 1 sefer gittim dedi ve akşamdan bu yana kendimde deyilim kaldıramıyorum hiç bişeye benzemiyor bu acı zaten ateş olmayan yerden duman cıkmaz ben güvenmeyin diyorum bende asla kocam yapmazdiyordumalsanaalsanasmile
ah canlarım ama kendimi boşlukta hissediyoum malesef doğruymuş akşam kendine sordum en sevdiğin üzerine yemin ettir dim senle kavgalıyken 1 sefer gittim dedi ve akşamdan bu yana kendimde deyilim kaldıramıyorum hiç bişeye benzemiyor bu acı zaten ateş olmayan yerden duman cıkmaz ben güvenmeyin diyorum bende asla kocam yapmazdiyordumalsanaalsanasmile
safça bir soru sormak gibi olmasın ama nereye gitmiş? bir de yakınınız nerde görmüş? anlamadım yaf kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?