• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bir sorum olacak..?

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
13
Bir ilişki için 17 yaş farkı fazla mıdır sizce? Bayan olan küçük tabii ki. İlerisi olan bir ilişki açısından soruyorum bunu. yani flört açısından değil de evlilik beklentisi olan bir ilişki açısından. Ben kadının karşı taraftan bu derece küçük olmasını beylerin daha çok değer vereceği ,kıymet bileceği düşüncesinden dolayı avantaj olarak görüyorum.

Değer kıymet konusunda küçük yaş belki avantaj gibi görünebilir ama bence yaşla alakası yok adam sana değer verirse verir vermezse ne olursa olsun vermez ama veriyorsa sana değer senin daha küçük olman ilerde onun yanında yaşlı durmaman bakımından artısı olur. Ben en fazla 10 yaş diyorum çünkü ilerde çocuklarınız olduğunda çocuklarınızı beraber büyütebilme fırsatı olmalı yaşamlarınızı sürdürdüğünde ayrılık erken bulmamalı evde baba olmayınca o çocukları büyütmek de zor. Benim annemle babam arasında 20 yaş vardı babam vefat edince zorluk geride kalanlara oluyor maddi ve manevi ama kimin ne zaman öleceği belli olmaz onun da altını çizmek lazım ben sadece şunu kesinlikle demek istiyorum sana değer vermesinin yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum sana değer veriyorsa o değerin devam edeceğine de inanmışsan ciddi bir adım at derim ve karşındakine güveniyorsan bir aile reisi olacağına inanmış ve aradığın kişi oysa yaşın hiç bir önemi yok sonuçta onunla bir ömürü paylaşacak olan sensin.

babamın 18 yaşında çocuk sahibi olduğunu düşünürsek belki babam yaşında bile olabilir.biraz fazla buldum farkı.ayrıca enerjiniz uyumunuz aynı olmayabilir.şuan için değil değil ilerisi için.

İleri yıllarda sen çok fazla yaşlanmaz ve o yaşlanırsa bu onun komplekse giremesine de neden olabilir malum erkeklerde 40tan sonra kendine bir güvensizlik sarıyor sonra onlarda bir aldata içgüdüsü olabiliyor eğer mutsuz ve sorunlu ise ama çevremde birkaç kişiden duyduğum şeyleri diyorum hani her şey yolundayken seni üzebilir de bir de aynı şeylerden zevk almak var hayatta sen daha dinç ve eğlenceliyken o dinlenmeyi evde oturmayı seçecektir daha bir sürü şey evlilik zaten insanı hemen bir 5 yaş daha olgunlaşıyor evli olunca çok genç bile olsan artık kadının sorumlulukları diye bir konu başlığı atılıyor hayatına evinin sorumlulukları diye de alt dalları eşine sorumluluk çevreye komşuya akrabaya diye gidiyor.. Eşin kafa dengi değilse sana yardımcı olmuyorsa bu senin yükünün ağırlaşması demek ve inan evli olduktan sonra eşine çok daha farklı bakıyorsun sürekli birbirinizi deneme turunda oluyorsunuz doğru karar mı değil mi diye evet doğru karar demek kadar güxel bir şey olamaz.. benim babama sürekli arkadaşlarım deden mi diyorlardı bu da çok kötü arada çok büyük bir sevgi ve bağlılık varsa inan dediklerimizi önemseme ama bu kişi senin için sadece bir seçenek ise iyi düşün..yaşın kaç?

İleri yıllarda sen çok fazla yaşlanmaz ve o yaşlanırsa bu onun komplekse giremesine de neden olabilir malum erkeklerde 40tan sonra kendine bir güvensizlik sarıyor sonra onlarda bir aldata içgüdüsü olabiliyor eğer mutsuz ve sorunlu ise ama çevremde birkaç kişiden duyduğum şeyleri diyorum hani her şey yolundayken seni üzebilir de bir de aynı şeylerden zevk almak var hayatta sen daha dinç ve eğlenceliyken o dinlenmeyi evde oturmayı seçecektir daha bir sürü şey evlilik zaten insanı hemen bir 5 yaş daha olgunlaşıyor evli olunca çok genç bile olsan artık kadının sorumlulukları diye bir konu başlığı atılıyor hayatına evinin sorumlulukları diye de alt dalları eşine sorumluluk çevreye komşuya akrabaya diye gidiyor.. Eşin kafa dengi değilse sana yardımcı olmuyorsa bu senin yükünün ağırlaşması demek ve inan evli olduktan sonra eşine çok daha farklı bakıyorsun sürekli birbirinizi deneme turunda oluyorsunuz doğru karar mı değil mi diye evet doğru karar demek kadar güxel bir şey olamaz.. benim babama sürekli arkadaşlarım deden mi diyorlardı bu da çok kötü arada çok büyük bir sevgi ve bağlılık varsa inan dediklerimizi önemseme ama bu kişi senin için sadece bir seçenek ise iyi düşün..yaşın kaç?
Ben sizin gibi mantıksal yaklaşmıyorum olaya, istemiyorum da dogrusu. Yaşımdan ötürü sanırım ben 20 yaşındayım haliyle erkek arkadaşım 37(: bu kadar derin ve geleceğe dönük düşünürsem birlikteliği en yakın zamanda bitirmemiz gerekir. Bense gittigi yere kadar anı ve yılları yaşamak istiyorum. Doğru veya yanlış.sizlerin, benden yaşça büyüklerin fikirlerini de önemsiyorum ama.Hayat ne gösterir kısmet tabii.

Zaten böyle düşünüyorsan bize sormana hiç gerek yok anı yaşamak istiyorsan elbette yaşamalısın ben zaten dedim arada sevgi varsa kesinlikle bizim dediklerimizi önemseme ama seçenekse farklı dedim hayat denen benim tabirimce cilveli kız ne tarafa giderse o tarafa gidersin onun için ben daha yorum yapmayacağım . İnşallah mutlu olur ve mutlu edersin herkes mutluluğu hak ediyor tabii iyiler ;)

Zaten böyle düşünüyorsan bize sormana hiç gerek yok anı yaşamak istiyorsan elbette yaşamalısın ben zaten dedim arada sevgi varsa kesinlikle bizim dediklerimizi önemseme ama seçenekse farklı dedim hayat denen benim tabirimce cilveli kız ne tarafa giderse o tarafa gidersin onun için ben daha yorum yapmayacağım . İnşallah mutlu olur ve mutlu edersin herkes mutluluğu hak ediyor tabii iyiler :KK66:
Tesekkür ederim: *

Tatlım karar senin her adımda, yaş bi yere kadar önemli. Eger beyfendi yaşına hitaben davraniyorsa işin zor olabilir, birebir yaşadım ben bunu. Ne sen onun yaşına cikabilirson bi anda nede o senin yaşına inebilir. Burada biri tok biri aç misali bakmak lazım. Beyfendi herseye doymuş olgun siz ise daha yolun başında baharindasiniz. Evlilik cok ağır bi adım. Lütfen iyi düşünün derim ben hiç bir kadının zerre üzülmesini istemem.

Tatlım karar senin her adımda, yaş bi yere kadar önemli. Eger beyfendi yaşına hitaben davraniyorsa işin zor olabilir, birebir yaşadım ben bunu. Ne sen onun yaşına cikabilirson bi anda nede o senin yaşına inebilir. Burada biri tok biri aç misali bakmak lazım. Beyfendi herseye doymuş olgun siz ise daha yolun başında baharindasiniz. Evlilik cok ağır bi adım. Lütfen iyi düşünün derim ben hiç bir kadının zerre üzülmesini istemem.
Zamana bırakmalıyım anladığım. bakalım bi beş yıl sonra da aynı duygularla mı hareket edicem. yorumunuz için teşekkür ederim Size de :*

Bir ilişki için 17 yaş farkı fazla mıdır sizce? Bayan olan küçük tabii ki. İlerisi olan bir ilişki açısından soruyorum bunu. yani flört açısından değil de evlilik beklentisi olan bir ilişki açısından. Ben kadının karşı taraftan bu derece küçük olmasını beylerin daha çok değer vereceği ,kıymet bileceği düşüncesinden dolayı avantaj olarak görüyorum.
Ben yaş farkı evliliği yapmış biriyim . Yazdıkları sadece varsayım .7 yıllık evliyim . Karşındakinin yaşam kültürü karakteri ile alakalı . Adam özgüvensizse her yaşta kıskanır , içe dönükse gezmeyi sevmiyorsa heryaşta sevmez . Hiçbir sorunumuz olmadı çünkü eşim kültürlü , dürüst ve karakter sahibi . Kuşak çatışması ne ? Renkler ve zevkler kimin aynı sen rock seversin öteki pop ! Sen aşk filmi seversin öteki bilim kurgu ! Önemli olan anlaştığın insanı bulmak ., ve bunun yaşla ilgisi yok . Kafayla . Bazen benim keufim olmaz o ben bi yürüyüş yapayım gezeyim der gider gelir bazen o üşenir ben çıkarım . Evlisin diye tek yumurta ikizimisin sen kızlarla dedikodu yaparsın o maç izler .... Özetle . 17 yaş iyi .

Bence çok fazla. Değer verme olayı da herkesin söylediği gibi kişiye bağlıdır. Yaşla pek de ilgisi yok.
Tabii ki erkek birkaç yaş daha büyük olursa iyi olur bence ama bu kadar da değil diye düşünüyorum.
Yine de sevdikten sonra vız gelir tırıs gider tüm öneriler. Aşıksan evlenirsin.

Ben yaş farkı evliliği yapmış biriyim . Yazdıkları sadece varsayım .7 yıllık evliyim . Karşındakinin yaşam kültürü karakteri ile alakalı . Adam özgüvensizse her yaşta kıskanır , içe dönükse gezmeyi sevmiyorsa heryaşta sevmez . Hiçbir sorunumuz olmadı çünkü eşim kültürlü , dürüst ve karakter sahibi . Kuşak çatışması ne ? Renkler ve zevkler kimin aynı sen rock seversin öteki pop ! Sen aşk filmi seversin öteki bilim kurgu ! Önemli olan anlaştığın insanı bulmak ., ve bunun yaşla ilgisi yok . Kafayla . Bazen benim keufim olmaz o ben bi yürüyüş yapayım gezeyim der gider gelir bazen o üşenir ben çıkarım . Evlisin diye tek yumurta ikizimisin sen kızlarla dedikodu yaparsın o maç izler .... Özetle . 17 yaş iyi .
Aa konuda bahsettigim durumu yaşayan biri olarak söyledikleriniz çok iyi geldi bana güzel bi örnek oldu dikkate alıcam: ) sizin yaş farkını öğrenebilir miyim

Aa konuda bahsettigim durumu yaşayan biri olarak söyledikleriniz çok iyi geldi bana güzel bi örnek oldu dikkate alıcam: ) sizin yaş farkını öğrenebilir miyim
Canm 17 den fazla . Karşındakinin yaş meselesi değil konu , evlilik aile olmak hayat arkadaşlığıdır . kendi anne babana bak hıh işte evlilik , öyle bişi. senin yaşın evlilik için çok genç .. Kendi yaşıtın bile olsa aynı şeyi derdim .. Acele etme . 25 yaşında evlendim . Geri dönsem yine aynı adamla evlenirdim , biride demişki yaşından dolayı seni seçiyorsa dikkat et . Bak bu çok doğru . Sırf genç olduğun için evleniyorsa büyük sorunlar , hayal kırıklığı kapıdadır . Çünkü gencin daha genci güzelin daha güzeli vardır , biz anlaştığımız sevdiğimiz için evlendik . Senin karakterini öven seni karakterini ön planda tutan bunun için tercih eden biriyle evlen . Herşeyin hayırlısı . İnş. Gönlünce olur. Ama çk gençsin evlilik fikrini ertele .

Back
X