bayanlar bir sorum var lütfen dalga geçmeyin

çocuklukta böyle şeyler çok normal bence, hepimizin oynadığı oyunlar bunlar :1:
çocukta bir merak vardır her zaman, cinsel kimliği şekillenmeye başlar diğer insanları merak eder bu konuda... tamamen keşfetme içgüdüsü yani. bu kadar takılma canım, çocuk aklı işte. üstelik bir o kadar da doğal bunların yaşanması... sonuçta o zamanlar şimdiki gibi aklı selim değildin ki, içgüdülerinle hareket ediyordun. önemli olan şimdi normal misin değil misin o :34:

korkmakalbım rumuzlu arkadasımıza katılıyorum .
ben de cıddı sorunlarının oldugunu dusunuyorum .
cunku her actıgın konu da hep cınsellıkten bahsedıyorsun .
sanırım cıddı sorunların var .
bence de bır uzmandan yardım almalısın .
sakın yanlıs anlama .tepkı gosterdıgım ıcın degıl ,kafana cınsellıgı bu kadar cok takman normal degıl
dıye dusunuyorum .o yuzden uzmandan yardım almanı onerırım.

Son düzenleme:
küçük yaşta cinsellik yaşayanlar aslında bu konulardan hep kaçarlar,açmazlar cinsellik konusunu zihinlerinde

yani ben böyle biliyorum,psikolog olmadığım için sana tavsiyede bulunmam mümkün değil

ama ister kır,ister bozul ben senin erkek olduğunu düşünüyorum ya da ileri derecede saplantıların var...

klavyemin başından senin hakkında yorum yapmam belki etik değil çünkü seni görmedim

ama ben çok huylandım senden ya...

:26:

küçük yaşta cinsellik yaşayanlar aslında bu konulardan hep kaçarlar,açmazlar cinsellik konusunu zihinlerinde

yani ben böyle biliyorum,psikolog olmadığım için sana tavsiyede bulunmam mümkün değil

ama ister kır,ister bozul ben senin erkek olduğunu düşünüyorum ya da ileri derecede saplantıların var...

klavyemin başından senin hakkında yorum yapmam belki etik değil çünkü seni görmedim

ama ben çok huylandım senden ya...

:26:

o senin bilceğin bir iş.erkek değilim ayrıca.bunu ispatlayamam ama inanmak yada inanmamak size kalmış.çözüm önerileri sunmak yerine erkek diye yaklaşırsanız burada bir ton insan var,başka sorunları olan onlarada aynı yaklaşırsınız.ufaklığımdan yaşadım böyle şeyleri buda bende sorun haline geldi.çok çekiniyırum bu konulardan.lütfen ön yargılı olmayalım.

o senin bilceğin bir iş.erkek değilim ayrıca.bunu ispatlayamam ama inanmak yada inanmamak size kalmış.çözüm önerileri sunmak yerine erkek diye yaklaşırsanız burada bir ton insan var,başka sorunları olan onlarada aynı yaklaşırsınız.ufaklığımdan yaşadım böyle şeyleri buda bende sorun haline geldi.çok çekiniyırum bu konulardan.lütfen ön yargılı olmayalım.

erkeksin diye kestirip atmadım dikkatini çekerim

ya erkeksin,ya da ciddi sorunların var diyorum

ayrıca bu bi anda oluşan bir önyargı değil

üye olduğundan beri yazdığın konularla oluşmuş bir yargı

bunu iddia etmiyorum ama benim fikrim bu

nasıl yardımcı olabiliriz ki biz sana

her konuna yazıyoruz zaten git bir uzmandan yardım al

ben,biz sana bu konuda ne yardımı yapabiliriz....

psikolojik sorunları ancak psikologlar çözer...

aynı hesapla seninle oynayan arkadaşların da lezbiyen,di mi??
böyle düşün bi de
öyle bi sorun varsa ortada hepinizin sorunu demektir ki öyle bi sorun olduğunu düşünmüyorum...neyin ne olduğunu bilmediğin bi dönemde yapılmış şeyler...sana tavsiyem Freud okuman
bi daha böyle şeyler düşünmezsin :)))

canım benim hiç kafana takma bence... herkesin yaşadığı şeyler hatta bende yazdıklarını okuyunca geçmişe gittim ve gülümsedim kendi kendime :)

yaa nasıl kafama takltım anlatamam.evet çocukluk unut diyorum kendi kendime.herkese yardımcı olurum her konuda kendime söz geçiremiyorum.terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı.evet aynen dediğin gibi ya böyle erotik oyunlar filan.ama etrafım hep öyleydi.ya acaba herkes yaşarmı ki:s amaa şimdi midem bulanıyo düşündükçe.o sevişmeler filan.utanıyorum düşündükçe.kafamı kurcalıyo.çok takdım lezbiyenmiyim diye.ama öyle olsam şuan da da öyle hislerim olurdu demi.senin kaç yaşlarında oldu canım[/QUOT
Bizde bu tarz oyunlar oynardik.Bence gereksiz yere kafana takiyorsun.Senin suanda lezbiyen miyim diyebilmen inin suanda bayanlara ilgi duyman gerekir bence.O yaslarda cinselligin yeni farkina varmis olarak yapilan bu oyunlara dertlenmeye gerek yok..

yaa nasıl kafama takltım anlatamam.evet çocukluk unut diyorum kendi kendime.herkese yardımcı olurum her konuda kendime söz geçiremiyorum.terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı.evet aynen dediğin gibi ya böyle erotik oyunlar filan.ama etrafım hep öyleydi.ya acaba herkes yaşarmı ki:s amaa şimdi midem bulanıyo düşündükçe.o sevişmeler filan.utanıyorum düşündükçe.kafamı kurcalıyo.çok takdım lezbiyenmiyim diye.ama öyle olsam şuan da da öyle hislerim olurdu demi.senin kaç yaşlarında oldu canım

ya anlayamadığım
hepimiz oynuyoduk
bu oyunları
kimi baba olurdu kimi anne kimi çocuk ama
hiç
yok sevişme yok öpüşme olmazdı acaba bizim zamanınmızda saflıkmı vardı

peki ya hiç böyle dudaktan filan öptüğünüz yada gerçek anlamda ilişki yapdığınız oldumu.bu daha kötü sanırım.bana sapık diceniz ama sormam lazım:))

ya ne bu gerçek anlamda ilişki nasıl yaşıyacaksın bayan bayana
sen başka bişeyler anlatmak isteyipte anlatamıyorsun sanırım
o yaşta zaten
çocukların
cinsellikten anladığı yanlızca dediğin gibi öpüşmek olur
sen baya bi durumu yatağa getirmişsin anlaşılan
allah ım çocuklarımızı sapıklıktan koru

BİZDE COCUKKEN KARI KOCALI EVCILIKLER OYNARDIK HEMDE BEN HEP KOCA OLURDUM:ssz:SIMDI EVLIYIM KOCA OLAN ESIM:9:
SORUN YOK YANI COCUKLUKTA ICGIDULERINE ENGEL OLAMIYO INSAN :34:

kuzum senin anlatamadığın bişeyin mi var ? bu çocuklukta yaşanan şeylerse çok takılacak şeyler değil. açık olursan bi şekilde yardımcı olmaya çalışırız...

ya anlayamadığım
hepimiz oynuyoduk
bu oyunları
kimi baba olurdu kimi anne kimi çocuk ama
hiç
yok sevişme yok öpüşme olmazdı acaba bizim zamanınmızda saflıkmı vardı

ya ne bu gerçek anlamda ilişki nasıl yaşıyacaksın bayan bayana
sen başka bişeyler anlatmak isteyipte anlatamıyorsun sanırım
o yaşta zaten
çocukların
cinsellikten anladığı yanlızca dediğin gibi öpüşmek olur
sen baya bi durumu yatağa getirmişsin anlaşılan
allah ım çocuklarımızı sapıklıktan koru

yok yani böyle gerçek ilişki derken kasdettiğim öpüşmek filan.

bilmiyorum işte kafama takıldı.zor bir durum yani..küçüklükten beri cinselliğe merak merak yanii olmaz ki...nedenini öğrenemi,yorum

neden merak edıyosun pekı ?????????
ılgınc geldı bana bence bu konu basıt bıkonudegıl psıkolojık yardım gerektırıyo ve acıtıgn konularada baktım bu arda hep bı ısyan ıcındesın kesınlıkle yardımalman kaatındeyım :50:

Back
X