bayanlar bir sorum var lütfen dalga geçmeyin

Neden hala lezbiyen olduğunuz düşünüyorsunzki üstüne basa basa anlamadım. Burda yorum yapan bayanların hemen hemen hepsi çocukken böyle oyunlar oynadığını söylemiş ve çoğuda evli ona bakarsan sen hala düşünüyorsn.Çocuukken oynadığım oyunlarda benimde öpüştüğüm oldu tabi öyle uzun uzun değl öpüp çekiliyorduk yaş ilerledikçe insan bırakıyor bu tip şeyleri. Çocukluk onlar merak ediyorlar. Bence bi sorunun olabilir doktora görünmekte fayda var....

cocukken oynanan oyunlar degılde suan yasadıkların ve dusunduklerın mı acaba ıcını kemıren??
yada bunu yazan bır bayanmı suphelıyım acıkcası::))))))))))))

aklıma cok seyler gelıyordu ısteee susuorum sonra yonetım uyarıyor benı cok sıvrıdıllısın dıye hahahahahaa:))

cnmaynı durumdayız desen :))))) daha bugun uyarı aldım :))))) hakıszlıga gelemeyınce yada yanlıs bıseyler olunca cenemı tutamıyorum galıba:52::52:
nese konumuza gelelım enıyısı ben arkadasın actıgı konular afalan baktım bence sorunlu bı ark gıb geldı bana yanı yanlıs anlamasın benı herkes bı donemden gecer depresyonda olur kendını dınler sacma sapan dusuncelr gelır aklına falan bende ole bı donemde oldugunu dusunuyorum o yuzdne de bı uzmanda yardım alması gerek acılen hemde hep bunaldıgını konu etmıs cunku hayatında sıkayetcı ya dedıgın gıbı karsı cınsten ya da cıdden lesbıyen oldugunu dusunuyo gecmısınde bıseyler yasadgından dolayı ya da yıne gecmısınden dolyı bunalımda sorunları olmus cozemıyo kendını dınlıyo bole sacmafıkırler gelıyo aklına

Son düzenleme:
cnmaynı durumdayız desen :))))) daha bugun uyarı aldım :))))) hakıszlıga gelemeyınce yada yanlıs bıseyler olunca cenemı tutamıyorum galıba:52::52:
nese konumuza gelelım enıyısı ben arkadasın actıgı konular afalan baktım bence sorunlu bı ark gıb geldı bana yanı yanlıs anlamasın benı herkes bı donemden gecer depresyonda olur kendını dınler sacma sapan dusuncelr gelır aklına falan bende ole bı donemde oldugunu dusunuyorum o yuzdne de bı uzmanda yardım alması gerek acılen hemde hep bunaldıgını konu etmıs cunku hayatında sıkayetcı ya dedıgın gıbı karsı cınsten ya da cıdden lesbıyen oldugunu dusunuyo gecmısınde bıseyler yasadgından dolayı ya da yıne gecmısınden dolyı bunalımda sorunları olmus cozemıyo kendını dınlıyo bole sacmafıkırler gelıyo aklına

evet canım sımdı sen soleyınce baktımda acılan konularına baya bır depresıf takılmıs...
uzmandan yardım almann gereklııııı....

çok komiksin arkadaşım,hem yaptıklarımdan midem bulanıyor demişsin sonrada ben lezbiyenmiyim demişsin.bende önemli bir sorun var sandım.valla günlük sorunlarımdan geçmişi düşünmeye vaktim olmuyor.sende bi meşgale bul kendine

evet canım sımdı sen soleyınce baktımda acılan konularına baya bır depresıf takılmıs...
uzmandan yardım almann gereklııııı....

ark alıyomus sanırım ama cok ılac kullndıgından da bole dusuncelere dalmısolabılır cok uzulduma cıkcası ınsallah bı tedavısını bulur ya var bole ılacrın etkısıyle degısık dusuneneler cıdden ne hastalıklar var :(( basta kınar gıbı oldum ama okudum Allah sıfa versın ınsallah benden de bı tavsıye artık ılac kullnmasın doktorlara da guven olmuyo dogal yollrdan bıtkı cayları falan ıccsın
mesela papatya cayı skınlestırır ya da cınsel ıstek azaltıcı bıtkıler var onlardan ıcsın hemen !! :50::50: mesel abaktım marul azaltıyomus bole bole seyler yesın adacayı maydanozdan uzak dursun gıbı netten arastırabılır

ön nyargıyla yaklaşmayın lütfen.çünkü gerçekden günlerdir içimi kemiren bir konu.10-13 yaş arası cinsel içerikli şeylere ilgi duyuyodum.ama çok utandım bugün eski hallerimden.mesela küçkken kız kıza oyunlarda hep karı koca olurduk.düşünüyorum ben lezbiyenmiyim yada sapıkmıyımş.kafayı yicem.eskileri düşündükçe...allah rızası için yardım edinnnn lütfen.dalga geçmeyin:((

hiç sıkma canını çocukken bizde yapardık böyle şeyler.şimdi çocukluk arkadaşımla hala bazen görüşüyoruzda gülüyoruz halimize.ama bilimsel açıdan gayetnormal.çocukken bazı yaşlarda cinsellik keşfedildiğinde deneyimleme çok normalmiş

arakdaslr konu baslıgı benım dıkkatımı cektıgı ıcın arkadasın acıtıı konulara bakım dedım edındıgım ızlenım su :
arkadas pskıyatrların verdıgı ılaclar yuzunden sanırım bılemıyorum orasını artık cınsel ıstegı cokmus dıger ınsanalra gore o yuzden bole seyler dusunuyo :50:

size birkaç şey anlatmk istiyorum.çocuk gelişimi bölümünde 1.5 senelik bir eğitim verme durumum olmuştu.
1.televizyon denen illeti mümkün mertebe hayatınızda kısıtlayın yeni gelişen nesil yeni nesil filmler hatta çocuk filmleri ne yazıkki hayatımızdaki birçok şeyi (toplum ahlakı, meslek seçme özgürlüğü, sosyallik, ekonomi,satış)etkiliyor. Tetikliyor.
1.5 yaşındaki bir çocuk tvde gordugu birçok şeyi hafızasında kopyalamaya başlar. ve hareketler özgürleştikçe yapıştırmayada başlar.
o hoşumuza giden çocuklarımızın oynamaları vs hepsi birer kopya değilmidir .
ama bu daha başlangıçtır. bunun ilerisi çok daha ilerisi vardır.(çocuk cinayetleri vs)
hiç kimse orta yaş grubunun kurtlar vadisinden vs şiddet içerikli dizilerden etkilendiğini ciddi bir şekilde düşünmez.
hiç kimse muhteşem yüzyıldaki saç tonlarının bile revaçta olduğunu dusunmez.
kişilik oturmadığı ıcın bazı şeylere özenti rağbet her zmaan olur.
gerçek hayatta bihter gibi bir karakteri kimse sevmeyeceği halde dizide ki bütün kıyafetleri ekonomiye can vermiştir!

gel gelelim özellikle yabancı kaynaklı çizgi filmlere..
çizgi filmlerde subliminal mesajlar vardır.
youtubede aratabilirsiniz.
her yaş grubunun kitlesel gözaltına alınmasına vesile olan birşeydir bu.
genellikle masonic sembollerle dolu olan şeydir.
özellikle çizgi filmlerde izleyicinin farkedemeyeceği yerlere yerleştirilen işaretleri beynimiz algılar farkedemeyiz ama bu iğrenç şeyler bize yedirildikçe bir süre sonra dışarda normal hayatta gordugumuzde yadırgamayız.

türkiyede bazı şeyler kötü görülüyorken bunu ekranlardan insanların beyinlerine taşıyorlar .
gaylik vs de buna dahil. ilk bunları yayınlayan kanalları dusunun geçen sene bir tv kanalı 1 sene içerisinde tam 2 kez bunun reklamını yaptı!

kısacası düşünce sisteminizle köleleştirilmek istenmiyorsanız İZLEDİKLERİNİZE,YEDİKLERİNİZE, ARKADAŞLARINIZA, MANEVİYATINIZA DİKKAT EDİNİZ.​

size birkaç şey anlatmk istiyorum.çocuk gelişimi bölümünde 1.5 senelik bir eğitim verme durumum olmuştu.
1.televizyon denen illeti mümkün mertebe hayatınızda kısıtlayın yeni gelişen nesil yeni nesil filmler hatta çocuk filmleri ne yazıkki hayatımızdaki birçok şeyi (toplum ahlakı, meslek seçme özgürlüğü, sosyallik, ekonomi,satış)etkiliyor. Tetikliyor.
1.5 yaşındaki bir çocuk tvde gordugu birçok şeyi hafızasında kopyalamaya başlar. ve hareketler özgürleştikçe yapıştırmayada başlar.
ama bu daha başlangıçtır. bunun ilerisi çok daha ilerisi vardır.(çocuk cinayetleri vs)
hiç kimse orta yaş grubunun kurtlar vadisinden vs şiddet içerikli dizilerden etkilendiğini ciddi bir şekilde düşünmez.
gerçek hayatta bihter gibi bir karakteri kimse sevmeyeceği halde dizide ki bütün kıyafetleri ekonomiye can vermiştir!

özellikle çizgi filmlerde izleyicinin farkedemeyeceği yerlere yerleştirilen işaretleri beynimiz algılar farkedemeyiz ama bu iğrenç şeyler bize yedirildikçe bir süre sonra dışarda normal hayatta gordugumuzde yadırgamayız.

türkiyede bazı şeyler kötü görülüyorken bunu ekranlardan insanların beyinlerine taşıyorlar .
gaylik vs de buna dahil. ilk bunları yayınlayan kanalları dusunun geçen sene bir tv kanalı 1 sene içerisinde tam 2 kez bunun reklamını yaptı!

kısacası düşünce sisteminizle köleleştirilmek istenmiyorsanız İZLEDİKLERİNİZE,YEDİKLERİNİZE, ARKADAŞLARINIZA, MANEVİYATINIZA DİKKAT EDİNİZ.​

yazdıklarınız çok güzel ve anlamlı.çok doğru.teşekkür ederim.ama o yaşlarda gerçekden demekki insan birşeyleri anlayamıyormuş.ben bunu etrafımdaki örneklerdende görüyorum.ve artık kendimi suçlamak istemiyorum:((

kimseyle polemiğem girmek istemiyorum.herkese de yorumu ve yardımları için teşekkür ederim.gerçekten zorlu bir süreçti benm için.yani anlatılınca ne kadar anlaşılır bilemem ama ben kendimi suçlu hissettim hepsi bu

psikiyatriye bu yüzden görünmedim ama görünmek isterim

cnm sen zaen psıkatrıye gıtmıyomusun hanıılaclar falan kullnıyorum demıssınya bu ılacları psıkayatr verır psıkolog vermez herhangıbı doktor da bıraktın tekrardan mı gdıcen yoksa anlamadım ben bence dogal yolllardan yararlan artık sahsı gorusum bu tabı sanakalmıs yıne de dedıgım gıbı maydonoz ada cayı vs ıstek getıren yıyecek ıceceklerden uzak dur bence

üçükken hepimiz öyl oyunlar oynardık :23: bende kendi kendime sorgulamıştım acaba lezbiyenmiyim diye insanın aklına neler neler geliyo canım ya takılma bence normalsindir :3:

bizde böyle oyunlar oynardık çevremizde kız vardı kızla oynadık hatta bi erkek arkadaşım vardı 6 yaşında baba olmuştu karnıma bebek koymuştuk üstüme yatmıştı yakalanmıştık ama içerde bizimle birlkte çocuklarda vardı :30: yani etrafında kzılar vardı çocuktun merakklıydın o zmn büyüklerin herşeyine meraklıydıkki sadece bu değil şuan düşün bi kızla beraberliğini açıkçası bnm midem almıyor seninde almıyosa sorun yok bence

bizde böyle oyunlar oynardık çevremizde kız vardı kızla oynadık hatta bi erkek arkadaşım vardı 6 yaşında baba olmuştu karnıma bebek koymuştuk üstüme yatmıştı yakalanmıştık ama içerde bizimle birlkte çocuklarda vardı :30: yani etrafında kzılar vardı çocuktun merakklıydın o zmn büyüklerin herşeyine meraklıydıkki sadece bu değil şuan düşün bi kızla beraberliğini açıkçası bnm midem almıyor seninde almıyosa sorun yok bence

konuyu grünce benimde çocukluk yıllarım geldi aklıma bu süreçte geçmemiş olan az insan vardır bende kız arkadaşımka 8 yaşındayken mankenlik oyunu oynuyoduk hatta sevişme taklidi bile yapıyoduk :1: komikti ama 12 yaşlarımdada kendimi erkek gbi hissediyodum kızları falan koruyodum erkekelerden kendimi ve vücumu tanıma çağındaydım ama şimdi normalim tabi:1: bence bu kadar sıkmamalısın canını olur öyle şeyler

Kendi adıma bu duyarlılığın için teşekkür ederim..
Herkesin bunları öğrenmesi gerekiyor!

Back
X