Eki Görüntüle 996039 Eki Görüntüle 996040 Eki Görüntüle 996041 Eki Görüntüle 996042 arkadaslar bu takımlarda çok kararsız kaldım salonum için.. fikir verir misiniz lütfen yarın alıncak çünkü istikbalden kristal yemek ve koltuk takımı diana yemek ve koltuk takımı... 9 kasımda düğünüm var esyalarımızı şimdiden alıyoruz lütfen fikir verin :)
canım iyi akşamlar ben olsam kesin alttaki beyaz takımı alırdım harika sen en çok hangisini begendin.
inan bilmiyorum ama sanki çok günlük gibi yoksa oda benm çok hosuma gitti ama çokta günlük gibi bişey istemiyorum çünkü zaten ayrıyeten oturma odam olcak bilmiyorum çok kararsızım sen olsan beyaz diyosun evet aslında daha ferah ama sanki diğeri de asil duruyo
benim begendiğim daha modern tarz senin dedigin üsteki ise daha klasik ikiside güzel.
ama galiba senin dedğini alcam gibi çünkü herkes senin dediğini begeniyor arkadasım
eşya falan boş arkadaşım allah mutluluk versin sizde inşallah mutlu olursunuz hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 996039 Eki Görüntüle 996040 Eki Görüntüle 996041 Eki Görüntüle 996042 arkadaslar bu takımlarda çok kararsız kaldım salonum için.. fikir verir misiniz lütfen yarın alıncak çünkü istikbalden kristal yemek ve koltuk takımı diana yemek ve koltuk takımı... 9 kasımda düğünüm var esyalarımızı şimdiden alıyoruz lütfen fikir verin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?