- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Arkadaşlar, bugün eşimi iş yerinde birlikte çalıştığı bi arkadaşı vardı o aramış bizim yaşadığımız şehirde işi varmış pazartesi size gelip kalalım diye sormuş eşiyle birlikte, bizimkinin de bana sormak gibi bi adeti olmadığı için gelin kalın demiş. Neyse buraya kadar sıkıntı yok ama pazartesi-salı erken bi saatte dersanem(kpss için) var adamın eşi zaten yabancı çat pat türkçe biliyo kız evde yalnız kalmak zorunda kalacak ayrıca da benim saç kıran sorunum var bunun için pazartesi doktora çıkacağım yani dersane çıkışı. Bu sorun yüzünden zaten moralim bozuk doktorun tahlil sonucuna göre yorumu ne olacak onu da bilmiyorum. Ayrıca ben taşınma arefesindeyim ve o yüzden evi pek önemsemiyorum temizlik anlamında ve ev de dağınık haliyle. Ve adam bunu bile bile gelecekler diyo da başka bişey demiyo. Benim eşim de böyle işte bi kaç keredir bana sormadan eve misafir çağırıyo yatılı. Gelecek kişiler başka şehirden geliyolar. Ben de ona kızdım ara başka zaman gelsinler de dedim bana dediği laf senin için fesatya normal bi zamanda olsa tamam da dersane+doktor randevusu+evimin yeterince toplu ve temiz olmaması yüzünden kabul etmek istemiyorum ama benimki evet kalın sözünü verdim gelcekler o kadar dedi. Niye bana sormuyo ki ya kendine sordum bu soruyu ben bu evde neciyim diyo o zamanda. Ben de onlar gelirse ben de annemler de kalırım dedim. Şimdi kavgaliyiz offff
Arkadaşlar, bugün eşimi iş yerinde birlikte çalıştığı bi arkadaşı vardı o aramış bizim yaşadığımız şehirde işi varmış pazartesi size gelip kalalım diye sormuş eşiyle birlikte, bizimkinin de bana sormak gibi bi adeti olmadığı için gelin kalın demiş. Neyse buraya kadar sıkıntı yok ama pazartesi-salı erken bi saatte dersanem(kpss için) var adamın eşi zaten yabancı çat pat türkçe biliyo kız evde yalnız kalmak zorunda kalacak ayrıca da benim saç kıran sorunum var bunun için pazartesi doktora çıkacağım yani dersane çıkışı. Bu sorun yüzünden zaten moralim bozuk doktorun tahlil sonucuna göre yorumu ne olacak onu da bilmiyorum. Ayrıca ben taşınma arefesindeyim ve o yüzden evi pek önemsemiyorum temizlik anlamında ve ev de dağınık haliyle. Ve adam bunu bile bile gelecekler diyo da başka bişey demiyo. Benim eşim de böyle işte bi kaç keredir bana sormadan eve misafir çağırıyo yatılı. Gelecek kişiler başka şehirden geliyolar. Ben de ona kızdım ara başka zaman gelsinler de dedim bana dediği laf senin için fesatya normal bi zamanda olsa tamam da dersane+doktor randevusu+evimin yeterince toplu ve temiz olmaması yüzünden kabul etmek istemiyorum ama benimki evet kalın sözünü verdim gelcekler o kadar dedi. Niye bana sormuyo ki ya kendine sordum bu soruyu ben bu evde neciyim diyo o zamanda. Ben de onlar gelirse ben de annemler de kalırım dedim. Şimdi kavgaliyiz offff
Güzel bi dille anlattım anlamadı sinirlendi bide. Çok sevdiği bi arkadaşı ama bizimki herkese karşı öyle, bana sormadan çağırma huyu var maalesefeşin burda biraz kabalık etmiş bence. böyle şeyler eşine sorulmadan olmamlı. demekki onunda çok değer verdiği sevdiği bi arkadaşı kıramamış. ama eşin evinizde misafir ağırlamayı seviyo galiba sürekli çağırdığına göre. bu durumunu bence eşine güzel bi dille anlatmalısın.
Eşimin bana sormadan misafir çağırması benim evliliğimde şe büyük sorundu.kavga kıyamet derken bu sorunu aştık sayılır.ben size hak verdim.haklısınız ama çağırmış bi kere.annenizde kalmak pek doğru gelmedi bana.eşinizle kesin bi dille konuşun bu konuyu ve gelenleri senin için hoş tutcam ama asla bi daha bana danışmadan böyle bi şey olmasın deyin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kendi yapsın temizliği canım ben cagirmadim. Elimi bile sürmicem yemeği de yapsın, baksın misafirine. Gerçi böyle diyorum ama içim rahat etmez benimeşinin lüzumsuzluğu yani ne diyeyim
ben senin yerinde olsam annemde falan kalmazdım
pztsiye kadar temizliğinide yetiştirirsin
tabi öyle.büyük bi temizliğe gerek yok,wc ve banyoyu yıka,evi sil süpür,toz al,mutfak dolaplarını üstünden bi sil,temiz nevresim hazırla yeterli 2-3 saatini alır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hala anneme gidicem diyorsunuz, insanlar evinize gelecek, eşiniz gündüz işe gidicek, evde yalnız mı kalsınlar? dünyanın sonu değil ki bu. eşinize bu son, bir daha bana sormadan hareket edersen daha farklı davranırım deyin anlar herhalde.Ya bide bana misafir sevmiyosun diyo çünkü kendileri bi misafir geldiği zaman oturdukları yerden kalkmiyolar. Ben misafiri çok severim gelsin hizmet edeyim ama eşim bu konuda hiç bana sormaz gelsin mi kabul edebilecek durumda mıyız vs diye. Hayır bide neden gelmelerini istemiyorsun demez mi. Ne yapmalıyım bu huyunu hiç bilmiyorum. Geçenlerde de üniversiteden bekar bi arkadaşını getirdi üstelik gelmeden iki üç saat önce haber vererek. Kiminiz tepkimi yanlış bulabilir ama bi daha yapmaması için anneme gidicem. Ara başka zaman gelsinler diyorum bu kez senin arkadaşların geliyo ben bişey diyo muyum diyoçok düşüncesiz bu konuda. Valla kendi arkadaşım da olsa arar derim durum böyle böyle diye ki eminim anlayış gösterirler.
Kaç yıllık evlisiniz canım? Yani sorma sebebim ilk zamanlar bazi erkekler kendilerini ispatlamak için ese danismayi gereksiz görüyorlar da..Arkadaşlar, bugün eşimi iş yerinde birlikte çalıştığı bi arkadaşı vardı o aramış bizim yaşadığımız şehirde işi varmış pazartesi size gelip kalalım diye sormuş eşiyle birlikte, bizimkinin de bana sormak gibi bi adeti olmadığı için gelin kalın demiş. Neyse buraya kadar sıkıntı yok ama pazartesi-salı erken bi saatte dersanem(kpss için) var adamın eşi zaten yabancı çat pat türkçe biliyo kız evde yalnız kalmak zorunda kalacak ayrıca da benim saç kıran sorunum var bunun için pazartesi doktora çıkacağım yani dersane çıkışı. Bu sorun yüzünden zaten moralim bozuk doktorun tahlil sonucuna göre yorumu ne olacak onu da bilmiyorum. Ayrıca ben taşınma arefesindeyim ve o yüzden evi pek önemsemiyorum temizlik anlamında ve ev de dağınık haliyle. Ve adam bunu bile bile gelecekler diyo da başka bişey demiyo. Benim eşim de böyle işte bi kaç keredir bana sormadan eve misafir çağırıyo yatılı. Gelecek kişiler başka şehirden geliyolar. Ben de ona kızdım ara başka zaman gelsinler de dedim bana dediği laf senin için fesatya normal bi zamanda olsa tamam da dersane+doktor randevusu+evimin yeterince toplu ve temiz olmaması yüzünden kabul etmek istemiyorum ama benimki evet kalın sözünü verdim gelcekler o kadar dedi. Niye bana sormuyo ki ya kendine sordum bu soruyu ben bu evde neciyim diyo o zamanda. Ben de onlar gelirse ben de annemler de kalırım dedim. Şimdi kavgaliyiz offff
Güzel bi dille anlattım anlamadı sinirlendi bide. Çok sevdiği bi arkadaşı ama bizimki herkese karşı öyle, bana sormadan çağırma huyu var maalesefbana sorması gerektiğini anlatıyorum resmen dediği şey şu: oldu herşeyi sana sorcaksam ben bu evde neciyim diyo. Ya bi eşime sorayım demek bu kadar zor bişey değil ki, bunu yapan erkekler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?