bayanlar bu durumda ne yapardınız?

bencede sen sonunu kadar haklısın eşinin bu tutumu çok yanlış. demek ki oda babasından öyle görüyodu ki kendiside öyle davranıyo. Allah sana sabır versin bu konuda

Yaa kızlar misafirlerim geldi gitti ve şu söylediklerim, yazdıklarım için çok pişman oldum ( çok iyi insanlar. birlikta yaptık ettik her şeyi hatta bize şanslı geldiler bile diyebilirim:))) biz bayanlar çok evhamlıyız elimizde değil napalım

önemli olan senin mutlu olmandı sende eğer mutlu ve memnun kaldıysan sorun yok demektir

Eşiniz size danışmadığı için hatalı, bu konuyu onunla konuşarak halletmelisiniz ama sizin tepkileriniz de aşırı. Az buçuk temizleyip toparlarsınız evi, doktoruna da gidersin onlar akşam gelmeyecekler mi? Olmazsa birkaç gün ertelersin doktor işini. Annene gitmek çok saçma bir hareket olur.

Evet canım biliyorum ben de çok fevri davrandim zaten misafirler anlayissiz insanlar değiller o sinirle buraya yazdım hatami kabul ediyorum. Şahsen bana yapılsa aynı hareket çok bozulurdum herşey halloluyo zaten bi şekilde, misafirin başımın üstünde yeri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…