bayanlar çocuğunuz mu yoksa eşiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cukulata kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

orası öyle canım allah korusn ayrılık olsa tabiki evladımı alrım o bana muhtaç onsuz duramam aslayasakkelime
benim demek istediğim evliyken eşinizmi bebeğinizmi deseniz ikisindende ödün veremem şunun sevgisi üstün diyemem
elin oğlunu eş diye alıyoruz çocuk olduktan sonra ikinci plana atıyoruz neden ben buna cok kızyorum eşimde benim gözümde bi bebek
o benim için calışıyo benim için uğrasıyo bana yediriyo kendi yemiyo bana alıyo kendine almıyosa ben bu eşe kıyabilirmiyim??böyle kalaleşlik arkadan vurma olabilirmi ya asla yapamam

işte "doğum sonrası aldatıldım" olayları neden çok oluyo bazı bayanlar kendini sırf bebeğine adıyo eşinin önüne sadece yemek koyuyo hiç bir ilgi yok hiç bir sıcaklık yok ee adam sevgi arayışına giriyo afllıyo klava:

Şöyle bi yanıt veriyim..(Allah korusun tabi öncelikle..ikisinide başımdan eksik etmesin Allahımmm)
Biri çocuğuma silah doğrultup tetiği çekmekle tehdit etse,bi an bile düşünmeden o silahın önüne kendimi atarım..Eşime silah doğrultulmuş olsa...aşkım "ateş edicek kaaaaççççç" derim..umarım anlatabilmişimdir..ama eşimde kızımda benim çookk kıymetlimm

ay ben bunu hiç düşünmek istemiyorum bile .........................
kızım olmasa yaşayamam ölürüm....
eşim olmasa yaşarım ama onunla soluduğum her nefesi arayarak ,onsuz soluduğum nefese isyan ederek....
ikiside olmazsa olmazım ben onlar olmayınca anlamsızım!

annelik çok güçlü bir duygu :asigim:seçim yapmak istemem ama çocuğumun yeri çok ayrı! eşimle de iyi kötü çok şey paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruza.s onsuz olmak da kötü ama annelik herzaman herşeyin önüne geçiyor bence!...:CüvCüv:

önce çocuğum gelir
tabi eşimide seviyorum onsuz da olamam Allah başımdan eksik etmesin ama kesinlikle bebeğim

tabiki oğlum.o doğduktan sonra bütün dünyam oldu o benim.canımın parçası herşeyim..
(kociş seni seviyorum)ama evladım mis kokulum oyyyyyyyyy evlat başka bişey

kim ne derse desin kızımı daha çok seviyorum.....
sevildiğin kadar seversin bence....

allah kımseyı ikilem içerisinde bırakmasın ama...
ben evli olsam kesınlıkle çocugum derdim...
çunku..çocugum canım bir parçası...

Anne diğilim ama yaşamak için bana muhtaç olan, sırf ben istedim diye dünyaya gelen bir bebek varken,aşkımdan delirsemde asla bebeğime kimseyi tercih etmem.

kesinlikle böyle bir seçim yapmak istemem...ikisinin yeri çok ayrı ama bi cvp vermek gerekirse gerçekçi olayım tabiki oğlummmmmmmmmmmmm

Kesinlikle canımdan daha değerli olan oğlum................

ayrım yapamyıorum ben ya

ben sevmiyorum böyle ayırımları...
çocuğumu isteyebileceğim tek adam eşim...
öncesi de yok, sonrası da...
bebeğimizde ikimizin..
ben ikisini de çok seviyorum...

kadın anne olunca böle kocasını secince kutsallığı bozulcak gibi geliyor..ikisinide eşit sevin eşiniz cn yoldasınız hayt arkadasınız yatağınızı paylaşıyorsunuz..cocuksa bmbaska bir tutku..bazı kadınlar cok takıntılı sanki ille cocuk cocuk dedikleri iin evlilikleri cıkmaza girebiliyor

kesinlikle çocuklarım çünki annelik menfaatsiz karşılıksız ve asla bitmeyen bir sevgidir ama eş her nekadr çocukların babasıda olsa ..asla kıyas edilmez edilmemelide ve bu demek değilki eşlerimizi sevmiyorz ,seviyoruz ama iki sevgi arasındaki farklılıkları gözardı etmemek lazım..

küçükken; anneni mi seviyorsun? babanı mı? derler...
büyürsün; hangi kardeşini daha çok seviyorsun? derler...
evlenirsin, çocuğun olur; çocuğunu mu kocanı mı seviyorsun? derler...
bir bebeğin daha olur; hangi çocuğunu daha çok seviyorsun? derler...

neden illa ki bir tercih yapmak zorundayız ki? yani bu sorular bana "hangi gözünü daha çok seviyorsun" veya "elini mi seversin ayağını mı" kadar garip geliyor doğrusu ...

bu şunun gibi bişiy oluyor sanırım; elindeki parmaklardan birini kesicez ,hangisini keselim? yani burda ayırt etmek ne kadar güç,sonuçta her birinin işlevi,yeri ayrı,acısı da ...illa bir ayrım yapmaya neden gerek duyulur kii...ben ne evliyim ne çocuğum var fakat olsaydı bile böyle bir ayrım yapmak istemem..zamanında severek evlenmişimdir,eşimi çok seviyorumdur,onun yeri bambaşka...o çok sevdiğim insandan yeni bir birey dünyaya gelmiştir ikimizin canından onun yeri başka..

budur

gözün mü? ağzın mı? der gibi olmuş.

ikisinin yeri de apayrıdır. şimdi çocuğum yok. ama olursa yeri ayrı olur.

nasıl ki annem mi babam mı?

yada ailem mi kocam mı ? olmuyorsa bu da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…