• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Senin genişlik tanımın normal insanların günlük yaşantısı ama sende o çizgi yok. Buradaki kadınlara anca saçma sapan laf yetiştir. Buradaki kadınların tırnağı kadar vizyonun olsa yobazca tavırlar sergilemezdin. Bunlar hep özgüven eksikliği ve kocayı hayatının baş köşesine koyup kocağğğğ diye ölüp bitmelerden agjjkk kesin erken yaşta koca diye ölüp bitip evlenen profilisin :KK14:
Ağzınıza sağlık. Aslında özgüven eksikliği var üyede. Çalışan kadınlara yaptığı çirkin yakıştırmalarda bu yüzden. Allahtan çok korkuyor ama çalışan ve erkek iş arkadaşlarıyla yemek yiyen kadınlara ahlaksız iması yapıp hakka girmekten korkmuyor.

Evlendim bi ay olucak bir kaç güne aghjk o yüzden buralarda olamadım ama özledim sizi 😂 teşekkür ederim kuzum hep beraber inşallah 🙏🏼💜

Mutsuzlar kervanına hoş geldin o zaman 🤣 aslında hepimiz mutsuzluktan oluyoruz birazdan bunu diyecek önden ben demiş olayım 🤣

Mutlu olmak istiyorsan kocanı ise yollama öğren bunları 🤣

Kızacak yanlış anlayacak ne mi gördüm sen kızma görme sonra boynuzlan o zaman tedbiri elden bırakmamak gerek senin için bu şeyler normalse sana diyecek lafım yok o zaman devam……
ee pes yani!!! bu ne paranoyaklık böyle. konuyu açan arkadaşa tavsiyem, lütfen tahriklere kapılmayın :) gayet normal bir durum bu. kimse karısını ya da kocasını cam fanusta tutamaz. illaki sosyal ortamda konuşacağız insanlarla.

Ağzınıza sağlık. Aslında özgüven eksikliği var üyede. Çalışan kadınlara yaptığı çirkin yakıştırmalarda bu yüzden. Allahtan çok korkuyor ama çalışan ve erkek iş arkadaşlarıyla yemek yiyen kadınlara ahlaksız iması yapıp hakka girmekten korkmuyor.
Teşekkür ederim bu tarz konular gördükçe lafımı hiç sakınamam

Terbiyesizzz kadın 🤣 bir yuva kolay mı kuruluyor hee? Kocanı her zaman alttan alacaksın. Asla soru sormayacaksın her zaman anlayışlı olacaksın.

Geçen bir konuda bunu da okudum ya daha da şaşırmam artık 🤣

kadın olmak kocişinin her türlü isteğini kabul etmek, gerekirse iş yerini basmak suretiyle onu rezil ederek aşkını cümle aleme kanıtlamaktır.

Bak ilk önce terbiyeni takın öle konuş.Burada sana ters yorum yapan herkesi genişlikle,rahatlıkla adlandırmışsın ama o pis içinde aslında ne demek istediğin belli.Seviyen iş yerinde yemek yedikten sonra eve gelip zıbaran adam örneğinden belli.Sen bu kadınlar dediklerini anlayamazsın hiç uğraşma.
Terbiyesiz bişey yazmedım kaldı ki sanasoracak değilim haddini bil.bişey yazmadığım halde yazımı böyle adlandırdığın için senin için olmuş pis leş!! Sen seviyeni iyice belli etmiş oldun pis zihniyet.anlayamam tabi o kadınların dediklerini çünkü basmakalıp değilim hele senin gibi hiç değilim..Fazla yorma dediklerimi anlayamayabilşrsin kapasiten yerlerde beybii🤮🤮

kadın olmak kocişinin her türlü isteğini kabul etmek, gerekirse iş yerini basmak suretiyle onu rezil ederek aşkını cümle aleme kanıtlamaktır.

Heh budur işte. kocamdir döver de sever de yaneee. Bunlar hep aşktan. Ben kocasının iş yerini basmayan kadına kadın demem. Koca kolay mı bulunuyor ya.

Kesinliklen haklısın bacım, insanoğlu çiğ süd emmiş derler, hele kiğ erkek milletine aslağ güven olmaz. Zamanenin kızları da heb fingirdek. İlk sayfada bir bacı demiş "İş yeri basmışlığm var öyle" diye, bi matah gibi yazmış. Sormazlar mı "Nasıl güvenip çalıştırıyorsun kocanı?" diye. Ben şahsen kocişkomu kanepenin bacaına zincirledim. Asssla çalıştırmam. Bir erkeğn yeri evidir. Hele ki başka kızlar kocişime simid alacak, labne peyniri kabıylan döverim. Karşı tarafın verdiği meşaza bakar mısınız: Sen simid ol, ben labne; içine sür beni sür beni diyor. Yer miyim ben bunları ha?!! Simit üzerinden edebsiz ahlaksız teklifler ediliyor, siz de ayakta uyuyun.

Tavsiyem, beyinizi en azından bir berjere zincirlemenizdir. İçiniz rahad eder, gözünüz arkada kalmaz.
Haa illağki çalıştırcam derseniz çipledin kocanızı, sonuçda teknolojik nimeddir, biz kullanalım diye vardır değil mi efenim? Çibledip yarım saatte bir de göründülü ararsanız bence hiçbir sorun kalmaz. Ayrıcana gidin o simid börek gediren kızı da kol böreylen dövünki kimin kocişine yamuk yaptığını anlasın ve geri çekilsin!! Bence hatta kıymalı böreklen dövmek ıspanaklı böreklen dövmekten daha etkili olur diye düşünüyorum. "Kıyım kıyım kıyarım seni" meşazını da vermiş olursnuz çoq etkili olur.
Neyin kafasını yaşıyorsun kıız.Sana cevap bile vermem seviye yerlerde hadeee .bu söylediklerim niye burdaki bazı kesim kadınların zoruna gitti acaba.yahu siz yaranız yoksa gocunmayın yada gocunun çok ta tın! İş yerinde karlı cinsle yıyenlere lafım kendinizden eminseniz sıkıntı yok.bimdurun sakin rekak nedir bu yaa.yaranız çok😂

Heh budur işte. kocamdan döver de sever de yaneee. Bunlar hep aşktan. Ben kocasının iş yerini basmayan kadına kadın demem. Koca kolay mı bulunuyor ya.

bizim iş yerinde de var öyle biri. karısının korkusuna kadın çalışanlarla teams'ten yazışamıyor. dect telefonda bile arayan kadınsa konuşmuyor, yardımcısı konuşup ona anlatıyor durumu.
kadın gibi kadınmış he. helal !

bizim iş yerinde de var öyle biri. karısının korkusuna kadın çalışanlarla teams'ten yazışamıyor. dect telefonda bile arayan kadınsa konuşmuyor, yardımcısı konuşup ona anlatıyor durumu.
kadın gibi kadınmış he. helal !

Bu gün de kadinligimizdan utandık ya. Ne kadınlar ne kocalar var millette.

Back
X