Kesinliklen haklısın bacım, insanoğlu çiğ süd emmiş derler, hele kiğ erkek milletine aslağ güven olmaz. Zamanenin kızları da heb fingirdek. İlk sayfada bir bacı demiş "İş yeri basmışlığm var öyle" diye, bi matah gibi yazmış. Sormazlar mı "Nasıl güvenip çalıştırıyorsun kocanı?" diye. Ben şahsen kocişkomu kanepenin bacaına zincirledim. Asssla çalıştırmam. Bir erkeğn yeri evidir. Hele ki başka kızlar kocişime simid alacak, labne peyniri kabıylan döverim. Karşı tarafın verdiği meşaza bakar mısınız: Sen simid ol, ben labne; içine sür beni sür beni diyor. Yer miyim ben bunları ha?!! Simit üzerinden edebsiz ahlaksız teklifler ediliyor, siz de ayakta uyuyun.
Tavsiyem, beyinizi en azından bir berjere zincirlemenizdir. İçiniz rahad eder, gözünüz arkada kalmaz.
Haa illağki çalıştırcam derseniz çipledin kocanızı, sonuçda teknolojik nimeddir, biz kullanalım diye vardır değil mi efenim? Çibledip yarım saatte bir de göründülü ararsanız bence hiçbir sorun kalmaz. Ayrıcana gidin o simid börek gediren kızı da kol böreylen dövünki kimin kocişine yamuk yaptığını anlasın ve geri çekilsin!! Bence hatta kıymalı böreklen dövmek ıspanaklı böreklen dövmekten daha etkili olur diye düşünüyorum. "Kıyım kıyım kıyarım seni" meşazını da vermiş olursnuz çoq etkili olur.