Bayanlarda karşılaştığınız hoş karşılanmayan durumlar!!

bicirkiz

Canıma can katan canımsın...
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
1.418
19
683
Kk nın bayanları nasıl bir yorum yapacak merak ediyorum..

bazı bayanlar vardır ve maalesef çok sık tekrarlanan durumlar;

1- Bakımın boya küpüne sürünmek olduğunu zanneden bayanlar..
2- Hoş koktuğunu zannedip kendini parfüm şişesine bulayan bayanlar...
3- Çıkmış ojeli tırnaklarına dikkat etmeden dolaşan ve o tırnaklarla lezzetli köfteler yaptığını zannedenler..ve bunu misafirin yanında eldiven giymeden yapanlar...
4- Yolda sigara içerek dolaşan bayanlar
5- Dışarıda/otobüste ya da ev gezmelerinde özellikle yazın temizlenmemiş bacak, bacak arası, koltuk altı ile rahatça dolaşıp çok rahat bilerek yada bilmeyerek kötü görüntü veren bayanlar..
6- özellikle yazın fakat kışında farketmiyor...ter kokusu yayanlar ve o blüzü artık kaç kere giydiği belli olmayan durumları yaşatanlar ve dikkat etmeden gezen bayanlar...
7- Uygun olmayan ortam ve durumlarda çok yüksek sesle konuşan veya gülen bayanlar
8- Maalesef gezmede/dışarıda heryerde çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlar
9-Maalesef özellikle eşini/çoçuklarını/aile üyelerini bulunmaz hint kumaşı durumuna koyup devamlı öven de öven bayanlar....
10--Çok güzel ve leziz yemekler yaptığını zannedip, artık yemeği yemek olmaktan çıkaran ve tarifini tarif boyutundan çıkaran yemekler yapıp bunu çevrelerine eziyet boyutunda yedirmeye çalışan ve sunan bayanlar ve bu bayanlara artık dur demeyen bayanlar...
11- Çok temiz olduğunu her fırsatta dile getiren fakat evinde oturacak yer bulamayacak kadar dağınık, kirli, düzensiz bayanlar....

ya benim en hoşlanmadığım durumlar bayanlar dekolte giyiniyor üst kısımdan ve hiç dikkat etmeden eğiliyorlar.hiç hoş bir görüntü olmuyor ani ben inanın utanıyorum hele tramvayda falan görüyorum erkekler faltaşı gibi açılmış gözleriyle bakıyorlar malesef

sürekli karşısındakine imalı konuşmalar yapıp kendini bir halt sayan bayanları da ekleyen arkadaşlar

çocuklarıyla çok övünen kadınlardan hiç hoşlanmıyorum
çok övünenlerin çocuklarının durumunu daha sonra da gördüğümden dolayı acıyorum onlara yazık

bir ortamda sürekli konuşarak ön plana çıkmak isteyen konuşmaları dinlemeye her lafa giren bayanlardan hoşlanmıyorum

Yolda sigara içerek dolaşan bayanlar.........
bunu kınamak istemiyorum ama hiç hoş değil

evet bnde evlı yada bekar olsun erkeklrle konuşmalarına dıkat etmeeyn cıvık lavbali bi şekılde konuşan bayanlardan nefret ederımmmm byan dedııgn heryerde oturmasını kalkmasnı bılmelı arkdasım bnce sınır olurm böle baynlaraa paylaşım ıcn saol guzel bı konuya degınmışsın tşk.

Benimde en sinir oldugum bayanlar, sürekli baskalarinda kusur arayip kendini dört dörtlük
muhtesem ötesi kusursuz hatasiz bilinci egitilmis fevkaladenin fevkinde sanan Bayanlar....

Yolda sigara içen bayanlar,mini etekgiyip dakika başı eteğini çekiştiren bayanlar...Madem giydin niye çekiştiriyorsun,çekiştireceksin niye giyiyorsun...Evli adamlara kur yapmak ve hoş görünmek uğruna inanılmaz dercede basitleşen zavallı acuze kadınlar...ooooooooooooooo çokkkkkkkkkkkkkkkk hangisi sayayım.Önceliklerim bunlar aaaaaa tabi bir de yüksek sesle konuşan ve gülen kadınlar.Ahhhhhhh ne kadar itici olduklarının farkına varabilseler...

benim en sinir olduğum bayanlar,eşlerini başkarının eşleriyle kıyaslayan bayanalrdır,ya kardeşim herkes farklıdır neden birebir olsunlarki?hadi bunu anladım diyelim ama bunu eşlerinin yanında yapanlara sinir oluyorum özellikle:mymeka:
bideee,dekoltesine dikkat etmeyen bayanlara sinir oluyorumieğer taşıyamacaksan giyme o kıyafeti,kaldırabilceksen giy.kimse benim göz zevkimi bozamaz yahuu

Kendilerini çok bilgiç göstermeye çalışıp, çok konuşup, boş konuşan, kafa ütüleyen kadınlardan nefret ediyorum

bende herhangi bir ortamda oturup kalkmasını bilmeyen ,
sürekli frikik veren,
bacaklarını açarak olur olmaz ortamda bu tür densizlikleri sergileyenleri ve yılışık olanları,
asil olmayı beceremeyip,sürekli kendini ve kendindeki eşya vs övmekle kalmayıp,
kocası kadına dönüp bazmazken ,tapıyor diye söyleyip te her fırsatta anlatan bu tip kompleksi kadınları sevemiyorummmm...

tayt giymeyi bilmeyen bayanlara sinir oluyorum,tayt giyip bide üstüne dar kısa bi badi giymezler mi çıldırıyorum bütün hatlar ortada

Mesela Sokak ortasinda saptadarak sakiz cigneyen bayanlara sinir olurumşakkıdı

Benimde en sinir oldugum bayanlar, sürekli baskalarinda kusur arayip kendini dört dörtlük
muhtesem ötesi kusursuz hatasiz bilinci egitilmis fevkaladenin fevkinde sanan Bayanlar....
Benim de en nefret ettiğim tipteki insanlardır canım .Sürekli başkalarında kusur bulurlar , kendilerini görmezler .Bu insanlar son derece kırıcı ve itici tipler ve sanırım kompleksli insanlar.
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…