kendini beğenmiş ukala kadından nefrettt ederim..bide erkeğe sülük gibi yapışan kendini bi erkek için yerden yere vuran küçülten kadından nefretttt ederim.....
bende tavırları erkek gibi olan hiç hanım hanımcık olmayan oturmasını kalkmasını bilmeyen ağzında sürekli küfür olan kadın olduğunu unutanları sevmiyorum
"Erkek gibi kadın"cümlesine takılarak kendisine erkeksi hava vermeye çalışanlar..
Kadın kadındır..kadın olmak güzeldir..
Kadın olmak kadın olmayı benimsemektir..
evli ya da bekar farketmez, karşı cinsle arasındaki mesafeyi koruyamayan, argo konuşmayı maharet sanan
kötü kokan, bakımına önem göstermeyen
kendini bulunmaz hint kumaşı zannedip, herkese kulp takan
ve çocuğunun yanında sigara içen bayanlara sinir oluyorumm
haklısın canım aslında bayan olmak çok zor bir zanaat ,nerde ne yapacağını ve nasıl davranacağını bikmekı ve uygulamak ,kadınlar sürekli bakımlı olmalı her alanda boşuna söylememişler çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır diye,,,,,,
yolda sıgara ıcen bayanlar
kapalımı acıkmı belı olmayan her yerı meydanada olan
otobuslerde cok karsılasıyorum koltuk altı pıs oldugu halde hıc umrunda olmadan hareket eden bayanlar hıc hos olmuyolar ben bıle utanıyorum sankı benım gozukuyo gıbı hıssedıyorum
yanı hıc kendıne yakısmayan hallerıyle ortalıkta dolasan kendını bılmez fakat kendını cok onemseyıp gururla dolasan ınsan bayan cok gercekten
bende kendı yasadıklarını en kotu gosteren yanı kaynananı anlatırsın ay oda bıseymı falan yada ay ben senın yaptını yapsaaammm ..yada kendısı hep verıcıdır kocası heo kotuuu ee tabı bıde kocasına sormak lazım yada esının yaptıgı bı jestı anlatırsın yok anam bızde ole kocaa bızımkı odun falan derler acaba adam cagıza nasıl davranır bılemessın ......bende bole kadınlara uyuz olurummmm
başkalarına rahatsızlık verecek şekilde kişisel temizliğine dikkat etmeyen bayanlar
cilve ile iş halletmeye çalışan bayanlar
kendi kusurlarını görmeden başkalarının fiziksel özellikleriyle dalga geçen bayanlar
dışarıda kıyafetine dikkat etmeden fazla rahat hareket eden bayanlar(iç çamaşırı görmekten hoşlanmıyorum )
toplu taşıma araçlarında küçük çocuklarını boş koltuklara serpiştiren, insanları ayakta bırakan bayanlardan
her fırsatta dedikodu yapan bayanlardan hoşlanmıyorum
kalabalık içinde kocasıyla sevgilisiyle vs fingirdeyen öpüşüp koklaşan bayanlardan hoşlanmıorm
tamam içinden öpmek gelebilir ama usulüyle yap başka bi amacın varsa git evine...
he bi de çocuk doğurup doğurup onları sokağa salan saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetinde sorumluluk nedir bilmeyen bayanlar.
sokakta ölelerine rastlıorm ki çok kızıorm herkesin anne baba olmaya hakkı vardr allah herkese nasip etsn ama bölelerini görünce allahım hak etmeyenlere verme diesim gelio ziyan oluo çocuklar sokaklarda
kendini bi halt zannedim de onu bunu begenmeyen, burnu taaa everest tepesinde olanlar ,insan kücümseyenler, espri yapicam diye insanlari rencide edenler , ben asla ter kokmm deyipte les gibi ter kokanlar, kicini basini acipta sokaklarda dolasip egilince ic camisi gözükenler bilerekmi yapiyolar hic anlamm....
Bunlar çok doğru tespitler bunların dışında bende küfürlü ve argo konuşan bayanlara sinir oluyorum helede erkek gibi kendi hemcinsine küfredenlere iyice uyuz oluyorum ha bide bunların bazı türleri vardır erkek gibi davranır kaba saba onlarıda hiç sevmiyorum kadınsan kadınlığını bil yahu kadınsı erkeklere uyuz olduğum gibi erkeksi kadınlarada uyuzum uyuzz:dilcikar: