Kk nın bayanları nasıl bir yorum yapacak merak ediyorum..
bazı bayanlar vardır ve maalesef çok sık tekrarlanan durumlar;
1- Bakımın boya küpüne sürünmek olduğunu zanneden bayanlar..
2- Hoş koktuğunu zannedip kendini parfüm şişesine bulayan bayanlar...
3- Çıkmış ojeli tırnaklarına dikkat etmeden dolaşan ve o tırnaklarla lezzetli köfteler yaptığını zannedenler..ve bunu misafirin yanında eldiven giymeden yapanlar...
4- Yolda sigara içerek dolaşan bayanlar
5- Dışarıda/otobüste ya da ev gezmelerinde özellikle yazın temizlenmemiş bacak, bacak arası, koltuk altı ile rahatça dolaşıp çok rahat bilerek yada bilmeyerek kötü görüntü veren bayanlar..
6- özellikle yazın fakat kışında farketmiyor...ter kokusu yayanlar ve o blüzü artık kaç kere giydiği belli olmayan durumları yaşatanlar ve dikkat etmeden gezen bayanlar...
7- Uygun olmayan ortam ve durumlarda çok yüksek sesle konuşan veya gülen bayanlar
8- Maalesef gezmede/dışarıda heryerde çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlar
9-Maalesef özellikle eşini/çoçuklarını/aile üyelerini bulunmaz hint kumaşı durumuna koyup devamlı öven de öven bayanlar....
10--Çok güzel ve leziz yemekler yaptığını zannedip, artık yemeği yemek olmaktan çıkaran ve tarifini tarif boyutundan çıkaran yemekler yapıp bunu çevrelerine eziyet boyutunda yedirmeye çalışan ve sunan bayanlar ve bu bayanlara artık dur demeyen bayanlar...
11- Çok temiz olduğunu her fırsatta dile getiren fakat evinde oturacak yer bulamayacak kadar dağınık, kirli, düzensiz bayanlar....
ben hiçbir hareketi için bi baynadan nefret etmiyorum ve hoş karşılamadıım şeyleri de abartmıyorum..
yaptıını sandıı şeleri yapamayan bi kadının davranışını hoş değil demek için hibi sebep yok..
çünkü yapılan hiçbişey sebepsiz değil.. her davranış için geçerli inandıım şey: yapana değil yaptırana bak..iğrenç berbat kötü çirkin kadın olamaz..bu hakaretleri taşıyıp hakedebilecek tek suçlu kadını o hale getiren tüm unsurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?