Bayanlarda karşılaştığınız hoş karşılanmayan durumlar!!

Dekolte giyip onu tasiyamayan,erkeklerle mesafesini koruyamayan,kendini erkek gibi goren vekonusan,ter kokon ,sokakta sakiz cigneyen,kendini herkezden farli dunya guzeliyim zanneden vs.....kadinlardan nefret ediyorum

beni henüz hayatında 1 defa gören ve o anda,sizli bizli konuşarak usullü davranmak yerine ;
hayatım,tatlım,güzelim diyen bayanlardan nefret ediyorum -tatlicadiarzu-
sen kimsinki ben senin 1 saniyede hayatın oluyorum diyesim geliyor.
ama ben ters bakınca hemen siz demeye başlıyor bazıları.Çok üzgünüm çoook

konuşupp, konuştugunun nereye gittigini bilmeyenleree,kalabalık ortamda özellikle erkegin çok oldugu ortamda kendini bişey zannedip muhabbete girenlere.kocasına aşırı derecede dırdır edip onları kullananlara,paldum küldüm davranan bayanlara,kaba hareketler konuşmalar sergileyenlere uyuzzzz oluyorummm...

çok övünen kadınları sevmem
ben yemegi böyle yaparım ben temizliği
böyle yaparım neegerek var sen anlatma başkaları anlatsın seni
birde yolda siğara içenler ve yüksek sesle konuşan bayanlar
bazen onların yerine ben utanıyorum inanın.

her şeye mız mızlanan... hıç bır şeyı begenmıyen...
ufacık şeylerı buyuten...abartılı yaşıyan..
ve sankı dagları denızlerı o yaratmıs edasında olanları...
kendını erısılmez sananlardan nefret eder ve sınırlerım yerınden oynar....

aslına bakarsanız her yapılan davranışın kendine göre haklı nedeni var ve bize garip gelen bazı şeyler o kişilere göre normal olduğu için böyle davranırlar...
örneğin Çok güzel ve leziz yemekler yaptığını zannedip, artık yemeği yemek olmaktan çıkaran ve tarifini tarif boyutundan çıkaran yemekler yapıp bunu çevrelerine eziyet boyutunda yedirmeye çalışan ve sunan bayanlar ve bu bayanlara artık dur demeyen bayanlar...onlar yemeklerinin gerçekten güzel olduğunu düşünmese inanın bunu yapmaz..

örneğin Hoş koktuğunu zannedip kendini parfüm şişesine bulayan bayanlar...parfüm kokusu öyle ilginç birşeydir ki sadece sürene kokmaz...diğer herkes bunu farkeder, bu da burun alışmasıyla ilgili...kadın da kokmadığını sanıp sıkar babam sıkar..

hepsiyle ilgili yorumlarda bulunabilirim tek tek ama beni en çok üzen galiba, dışarıda çocuklarıyla ilgilenmeyen bayanlar. çünkü onların evinde de çocuklarıyla ilgilenmediklerini düşünüyorum

Bütün bunlara ek olarak, ben de çok erkeksi konuşan,ağzı pis olan,gayet doğal bir olaymış gibi küfürlü konuşmayı marifet sayan ve buna samimiyetten böyle konuşuyorum diyen,erkeklerle konuşurken mesafesini iyi koruyamayan bayanlardan pek hoşlanmıyorum..:1closedeyes:

Kendini beğenmiş burnu bir karış havada olan insanlar sende insansın bizde yanii ne farkın var ki
Böyle dil kıran bayanlar daha da komik duruma düşüyolar bence
Sakız çiğneyen bayanlar
Bir de sürekli eleştiri yapan bayanlar
Bunlar uzak dursun benden mümkünse:jeyyar:

aynen katılıorum o boya kupune gırenlere suratları turuncu boyunları beyaz sacları sarı olanlar
warya delırıorum onları gorunce.tabı bırde sokakta seslı gulup gezerken sıgara ıcenlerden nefret edıorum
kardesım madem ıcıceksın onu gıt otur bı yerde olmezsın ya ıkı dk ıcmeyınce allalala durakta bıle ıcıolar o kadar tıryakıysen ewınden cıkma mılletıde o ırenc kokuyla rahatsız etme.

mini etek giyip erkekler bakınca kıkırdayan cilveli kadınlardan nefret ediyorum

söyleyeceklerimi zaten söylemişiniz kızlar hemfikiriz
aynen katılıyorum sizlere

ben hiçbir hareketi için bi baynadan nefret etmiyorum ve hoş karşılamadıım şeyleri de abartmıyorum..
yaptıını sandıı şeleri yapamayan bi kadının davranışını hoş değil demek için hibi sebep yok..
çünkü yapılan hiçbişey sebepsiz değil.. her davranış için geçerli inandıım şey: yapana değil yaptırana bak..iğrenç berbat kötü çirkin kadın olamaz..bu hakaretleri taşıyıp hakedebilecek tek suçlu kadını o hale getiren tüm unsurlar..

sevgilisi yada karısının yanındaki adamın gözünün içine içine bakan tipler.sinir oluyorum.sevgilimle yürürken karşıdan geliyolar gözleri benim aşkımda.okadarda yılışıklarki benim gördüğümü bile bile devam ediyolar..asmak lazım böylelerini.böylelerini görünce ben utanıyorumsenağlama

Dışarda elinde sigarayla dolaşan kadınlardan hoşlanmıyorum
ne olursa olsun bir kadına bu haraket yakışmıyo ben yakıştıramıyom....

herkesin arkasından konuşan insanları fızıkı ozellikleriyle dalga gecen en guzel benim diyerek gezinenler..................

bilmem...etrafimdaki bayanlarin davranislari beni sinir etmeye yetmez...herkes kendine, sinir olmam da sadece yanlis buluyorsam onun icin uzulurum....hayatta yapmam gereken onemli o kadar sey var ki, bunlari dusunmeye vakit yok

haklı olabilirsin arkadaşım.fakat yol ortasında sakızı caggudu caggudu evire cevire çiğneyerek giden bayanın ne gibi bir gerekçesi olabilir ki??
ayrıca evlibir erkeğe eşinin yanında kur yapan dengesiz bayanların ne gibi bir gerekçesi olabilir??
etrafa anlamsız görüntüler veren bir kadının ne gibi gerekçesi olabilir....
eklemek istediğim o kadar çok gerekçesiz sebebler var ki...
inan bazen ben bayanlığımdan utanıyorum..hııııı bak canım hasta olur, özürlü olur, bilemem ben sağlıklı olduğuna inandığım fakat yapılan davranışın sağlık boyutunun ne derece geçerli olduğunu anlamadığım bayanlar için söyledim...

herseyin asirisini yapan kadinlardan hoslanmiyorum
bakimsiz kadinlardan hoslanmiyorum
ayak tirnaklarini uzatan kadinlar bana cok itici geliyor,hoslanmiyorum
yaninda sevgilisi karisi olan erkeklerle derin göz temasi kuran kadinlardanda nefret ediyorum

yaninda sevgilisi karisi olan erkeklerle derin göz temasi kuran kadinlardanda nefret ediyorum
alın benden de o kadar. bir de, en sinir olduğum şeydirsevgilinizi tanırgelir yanınıza, nasılsın falan neler yapıyorsun diye konuşmaya başlar. sen yanında mısın değil misin umurunda değildir. ya,dönde bir merhaba de bari,yada bir selam ver gülümse,sen yoksun gibi hal, hatır sorar. sonrada çeker gider. bilhassa seni görmemezliğe gelir. işte bu tiplere ifrit oluyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…