bayanlardan nerelerden gıyınırsınız haydı paylasalım

ne var ayaklarında canım

2kere doktora gitmeme rağmen(ortapedi bölümüne)bir şey yok dedi halbuki ben ayakta 2saatten fazla duruyum yürüyüm topuklarım acıyor hemde nasıl ağrısından ağlayasım geliyor topuk yastığı kullanıyorum o biraz iyi geliyor ama yinede o da kar etmiyor giydiğim ayakkabıların topuklarını deliyorum kemik yapım çok sivri kol dirseğimi büktüğümde de oldukça sivrilik var ama bir tek ayaklarımın topuk kısmında sorunum var,topuk dikeni olduğunu düşünüyorum ben ama doktorlar yok diyorlar kim yanlış biliyo bilmiyorum

hımm gecmıs olsun benımde cok ayaklarım agırır bıde tırnak batması var bende ınsallah cozumu bulunur rahat edersın

süvarinin int sitesi çok uygun ama gidip kendi mağazasındaki fiatları bilmiyorum çok fark var mı?intten alışveriş yapamıyorum malum kredi kartım yok öğrenciyim ama iyikide yok batardım çünküaslında bu kozmetik mağazalarının içindeki ürünler genelde aynı değil mi?tercih sebepleirniz neler fiat olarak mı tercih ediyorsunuz satış temsilcinin ilgisine göre mi rahat bakmanıza gör emi neye göre hm

tamam tesekkur ederım hangı markaları tercıh edrsın en cok

ben valentino v kullanıyorum kışın. DKNY be delicious pembesi ve yeşili. birde jean paul gaultier klasik. buberrys de kullanıyorum bende biraz hastalık var canım

ben bu ara xside pantolanlarını cok begenıyorum batık hırklarını cok begenırım chima.koton tarcihlerım arasında bı ankarada faruk ekın dıye bı yer var orasıda ıyı

ben bu ara xside pantolanlarını cok begenıyorum batık hırklarını cok begenırım chima.koton tarcihlerım arasında bı ankarada faruk ekın dıye bı yer var orasıda ıyı

batik tulumları çok güzel. Sezon sonunda aldım 2 tane :)

iş kıyafetlerimin çoğu; beymen,network,fabrika dır. çizmelerim ayakkabıllarım yine beymen, inci,derimod, ninewesttir.
eşofmanlarımın ve spor ayakkabılarım adidas ya da conversetir.
kotlarım levis yada diesel dir. hırkalarım,elbiselerim marks$spencer ya da batik tir. ama beğendiğim birşey olursa marka bakmadanda alırım. taksimde pasajların içinde 1 liraya 2 liraya rengarenk tşörtler var baskılı onlarıda çok alırım

bende finans uzmanı olsam bende bu markaları tercih ederdimgüle güle giyin

twist...forever new...zara...lcw...

aklıma bunlar geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…