ne var ayaklarında canım
2kere doktora gitmeme rağmen(ortapedi bölümüne)bir şey yok dedi halbuki ben ayakta 2saatten fazla duruyum yürüyüm topuklarım acıyor hemde nasıl ağrısından ağlayasım geliyor topuk yastığı kullanıyorum o biraz iyi geliyor ama yinede o da kar etmiyor giydiğim ayakkabıların topuklarını deliyorum kemik yapım çok sivri kol dirseğimi büktüğümde de oldukça sivrilik var ama bir tek ayaklarımın topuk kısmında sorunum var,topuk dikeni olduğunu düşünüyorum ben ama doktorlar yok diyorlar kim yanlış biliyo bilmiyorum
hımm gecmıs olsun benımde cok ayaklarım agırır bıde tırnak batması var bende ınsallah cozumu bulunur rahat edersın[/QUO
tırnak batması da çok can yakar,sizede çok geçmiş olsun
hımm gecmıs olsun benımde cok ayaklarım agırır bıde tırnak batması var bende ınsallah cozumu bulunur rahat edersın[/QUO
tırnak batması da çok can yakar,sizede çok geçmiş olsun
tesekkur ederım ben fıyat uygunluguna gore brde markaya gore alıyorum suvarıyı hıc bılmıyorum bazen gg den alıyorum ınternetten orda cok uygun oluyo orjınal urunler tavsıye ederım
gg yi duymadım hiç ama intten alışveriş yapmam şu anda imkansız keyfini sürün siz
peki hanımlar kozmetiklerinizi nerden alıyorsunuzbilindik mağazalardan mı yoksa rastgele mi
İnternetten alıyorum bende kullandığım parfümleri. Daha hesaplı oluyor. Ama ekstrem bişeyse Tekin Acar.
nerden alıyosun hangı ınternet sıtesınden
markafoniden. Çok sık oluyor orada indirim. Birde strawberry den alıyorum.
tamam tesekkur ederım hangı markaları tercıh edrsın en cok
ben valentino v kullanıyorum kışın. DKNY be delicious pembesi ve yeşili. birde jean paul gaultier klasik. buberrys de kullanıyorum bende biraz hastalık var canım
ben bu ara xside pantolanlarını cok begenıyorum batık hırklarını cok begenırım chima.koton tarcihlerım arasında bı ankarada faruk ekın dıye bı yer var orasıda ıyı
iş kıyafetlerimin çoğu; beymen,network,fabrika dır. çizmelerim ayakkabıllarım yine beymen, inci,derimod, ninewesttir.
eşofmanlarımın ve spor ayakkabılarım adidas ya da conversetir.
kotlarım levis yada diesel dir. hırkalarım,elbiselerim marks$spencer ya da batik tir. ama beğendiğim birşey olursa marka bakmadanda alırım. taksimde pasajların içinde 1 liraya 2 liraya rengarenk tşörtler var baskılı onlarıda çok alırım
batik tulumları çok güzel. Sezon sonunda aldım 2 tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?