bayanlardan nerelerden gıyınırsınız haydı paylasalım

adil ışık ve koton seviyorum. Hem klasik hem spor bir çok alternatif var. H&M harikadır önceden çok az yerde vardı şimdi geliyormuş. artık eminim sadece oradan giyineceğim.

bende finans uzmanı olsam bende bu markaları tercih ederdimgüle güle giyin
öğrenciyken 20 liraya kadıköyün sokak aralarından çok giyinirdim, hala daha beğendiğim birşey olursa alır giyerim, ama iş yerinde mecbur birde ben outlet mağazalara giderim istediğim markaları yarı fiyatına alırım, sezonda alıp kazık yemem yani.

genelde gezip ne begenirsem onu alırım ama genelde mango ve koton çoğunlukta oluyo
ama alıyorum mangodan
sonra %70 indirim oluyo sinir oluyorum :)

kozmetikte de gratisi tercih ediyorum
minik paketlerdeki maskeleri cezbediyo beni

spor giyim: zara, pull& bear, stradivarius, berchka
klasik giyim: zara, masimo dutti
ayakkabı: nine west, hotiç
makyaj: fondoten ve kapatıcı mac, ruj, far, oje vs için hesaplı markalar(avon, pastel, golden rose..)

spor giyim: zara, pull& bear, stradivarius, berchka
klasik giyim: zara, masimo dutti
ayakkabı: nine west, hotiç
makyaj: fondoten ve kapatıcı mac, ruj, far, oje vs için hesaplı markalar(avon, pastel, golden rose..)

Bu sezon masimo duttiye kıl oldum. renkler hep gri üzerine ..

beğendiğim şeyin nerde olduğuna bakmaz alırım
indirimleri takip etmeye çalışırım
pazara da giderim çok enterasan şeyler bulabiliyorsun pazarlarda
mağaza olarak stradivarius, pull&bear, bershka, koton, lcw, mango vs aklıma bunlar geldi şimdi
birde winmax var, gerçi kaliteli malları yok ama çok uygun fiyatları
sokak aralarındaki butikleri de severim değişik mallar oluyor en son öyle bir yerden 3 parça üst aldım ama hiçbirini başkasında görmedim süper ürünler

almanyadayim burda en cok alisveris yaptigim ve giyindigim yerler ORSAY---NEW YORKER---TALLY WEIJL---MANGO---H&M---C&A Türkiyeden ise en cok KOTON ve TUGBA dan...♥♥♥

mango bende cok sevıyorum ama pahalı buluyorum genelde oraya her gırdıgımde almadan cıkarım:)ancak ındırım olursa işte

koton, defacto,fashıon,london,colezzion bunlardan alış veriş yaparım ama baska yerlerdende yaptığım oluyo kızlar birde h&m den bahsetmişsiniz ben daha hiç bakmadım oraya güzel kazklar ve elbise modelleri vamıki bayram için alıs veriş yapıcam ama bi türlü istediğim gibi bulamadım

Büyük beden çeşitliliği nedeniyle lcw ilk tercihim koton da vazgeçilmezlerim arasında. Ayakkabıda sporsa adidas alıyorum ve yıllarca kullanıyorum asla o konuda taviz vermem. diğer seçenekler için kemal tanca çoğunlukta giyiniyorum. illaki başka yerlerden beğenip aldığımda oluyor. özellikle burada çok ucuz çarşılar konyalılar bilir kemerli nüve demirci diye orayada geliyor bazen kaliteli ve uygun şeyler.

Kilolu musun canım

rodi lcw koton
bazenn adilışık
bide bahçelide dishe diye bi mağaza var. salaş şeyleri çok severim ve tam adresi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…