Favorim koton..tarzını çok beğeniyorum ne zaman gitsem beğendiğim bişey mutlaka oluyo..zaranın tarzı da hoşuma gidio ordan da alışveriş yapıyorum.en son batikten triko aldım orası da hoş..ipekyoldan da indirim olunca alıyorum..eskiden mangodan çok şey bulurdum..bikaç yıldır ya güzel modeller çıkarmıyo ya da artık benim tarzım değişti bilemiyorum.artık gitmiyorum hiç..spor tarzda bişey alcaksam bershka..çanta alcaksam da guess..
Ucuz ve üstümdeki duruşuna göre değişiyor aldığım yer...
Merter piyasasından da aldığım olmuştur, kaliteli bir mağazadan da orta karar bir Bershka dan da...
Benimde illa giyindigim bir yer yoktur.yeterki bana yakissin.ama genelde lwc de uygun seyler bulurum.defactoda var tabi.bluz olarak perlinayi seviyorm tasli ve boncuklu seylerden hoslandigim icin
ıpekyol ve twisti kaliteli ve şık buluyorum oradan zevkime göre alırım bir şeyler , forever new 'a bayılırım cok seker bır tarzı var hep cok suslu :) stradivarius tarzını da cok cıcıs buluyorum bazen ugruyorum . zarada alısverıs ettıklerım arasındadır , ayakkabıda ıse nıne west dısında bı yerden pek almam bazen elle i tercıh edebılırım ,ezelden koton a cok sık ugrardım su sıra pek gıyınmıyorum ordan .
çantada ise guess vazgecılmezımdır hem çakmasını alınacak kadar uçuk fiyatlarda satılmıyor ,hem çok cici çantaları var hemde kaliteli...
Yeni farkettiğim bir marka Faruk Ekin ..Fiyatlerı orta halli minyon hanımların daha rahat kıyafet bulacağı bir mağaza..Aldığım bluz kahverengi turuncu arası bir renk..Altın renkli süs düğmeleri var hafif omuzu düşüyor yarasa kollu..Herkes çok beğendi beli biraz dar..Düğmesinin üzeri geometrik detaylı sanki elmas yüzeyi gibi...
bershka'yı çok seviyorum ben ya hem küçük bedenler oluyor hem de şık gerçekten. koton da yeni sezon ürünlerini getirince biraz pahalı oluyor ama değiyor bence koton'u da seviyorum.