bayanlardan nerelerden gıyınırsınız haydı paylasalım

her zaman illa şurdan diyebilecğim bir yer yok nerden beğenirsem ordan kimi zaman kotondan, kimi zaman LCWden bazen mangodan bazen pasajlardan değişiyor yani.

Son düzenleme:
benımde degısıyor koton passaj defacto lcv mıss poem adıl ısık genelde buralarda alısverıs yaparım.tabı herseyde degıl pazardan aldıgımda oluyor

lcw,de facto,bazen koton değişiyo farketmiyo
bazen de bakırköy c.tesi pazarı
bayılırım orayı gezmeye..

ipekyol , park bravo , indirimdeyken stefanel , batik , koton ama sezon sonlarını beklerim hep. Beğendiğim şey sezonda çok pahallıyken sezon sonu yarı yarıya kadar inebiliyor..

ipekyol , park bravo , indirimdeyken stefanel , batik , koton ama sezon sonlarını beklerim hep. Beğendiğim şey sezonda çok pahallıyken sezon sonu yarı yarıya kadar inebiliyor..

Sezon sonunda da ne beden, ne de model bulunmuyor ki..Genellike guzelleri secilmis oluyor

Sezon sonunda da ne beden, ne de model bulunmuyor ki..Genellike guzelleri secilmis oluyor

Bulunuyo bulunuyo birinde olmasa diğer mağazalardan birinde oluyo mutlaka :) FLO dan 3 sene önce bir çizme almıştım 150 tl ydi. aynı çizme 2-3 hafta sonra sezon sonuna girmişti yarın fiyatına hemde bir alana bir bedavaaaa :)) sıyırıodum bi anda :))) o zamanda beri sezon sonu takipçisiyim

bana hıc denk gelmedı ne sanlısın :)

hiç fark etmez nerede hoşuma giden birşey varsa oradan alırım lcw ve esk bir çok mağaza hangisinde aradığımı bulursam oradan alırım sezon sonu değildi ama esparkta bir magaza adını unuttum 30 liralık kemere kasaya gidince 1 lira ödemem şok etkisi yarattı.

genel cevaba uygun benimde alışveriş yaptığım yerler:)rodiden kot alırım lcwdan kot etek kazak bluz,defactodan rahat pantolanlar,mangodan şık hırkalar etekler,adil ışıktan güzel gömlekler,çantayı da nerden beğenirsem ve neresi ucuzsa ordan ayakkabı da ise tam bir mağdurum ama polaristen bu yaz bir ayakkabı aldım muradıma erdim ayaklarım sorunlu olduğu için dertliyim

ne var ayaklarında canım

watsons bulursam orası
gratis bulursam orası
süvari bulursam da gerçi en çok burası cezbeder beni
kendimi kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…