bayanların flört dönemi

manolya_1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
852
0
0
Diğer
şu ana kadar flört dönemi olmamış biriyim onuda yazayım şu andada biri yok aklıma geldi sadece bayanlar flört döneminde nasıl olmalı nasıl davranmalı buyrun konuşalım burada..........

İlginç bi konu olmuş

Bu öyle seneryosu yazılıp oynanacak bişey değil,yaşayarak görmen gereken,hislerinle devam etmen gereken bi süreç

öncelikle kendini iyi tanımalı, ne istediğini ne istemediğini bilmelisin, aksi takdirde hangi erkek neyi seviyosa o tarafa kayıyosun ve böyle yanar döner insanlara kimse saygı duymuyo, bizim lisede bi kız vardı bi bakardık rapçi olurdu bi bakardık metal müziğe merak salmış, bi bakardık saçlar kızıl bi bakardık örülmüş, meğer sevgiliye göre tip değiştiriyomuş, anlatmak istediğim bu, kendin olmalısın çizgilerin prensiplerin olmalı, ilişki illede sürsün diye erkeğin her dediğine tamam dememeli, işine gelmediğinde orda dur bakalım diyebilmelisin

en başta kendin olmalısın yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi. sonrası kendiliğinden geliyor.
karşındakinin karakterine göre şekillenmek yerine, ortak payda da buluşmaya çalışırsın ilişkinde.

kendin olmak doğru evet benliğini kaybetmemeli o ne istiyorsa yapmamalısın iki taraflı olmalı herşey fedakarlıklar tek taraflı olmamalı sevgi saygı olmalı......

Onun hoşuna gitsin diye olmadığın biri gibi davranmamalısın. Bir zaman sonra süpriz gelen huyların olmamalı. Neysen öyle kabul etmeli seni..
Yalnız bencillikle sencillik noktasını iyi ayırt etmelisin. Seni böyle kabul etsin dedim diye başına buyruk, ukala biride olmamalısın.
Sevgi emek ister. Ondan önce katlanamam, laf yemem yapmam vs dediğin her ne varsa itinayla yapacağın zamanlar gelecektir. O yüzden hiç peşin hükümlü olmamalısın.

Başka bir konu.. Anlayışlı ve pozitif olmalısın. Etrafındaki herkesten farklı olmalısın. İçten ve samimi olmalısın. Burda bunu hep demişimdir, konuştukça konuşası gelmeli senle..

Kavgacı bir tip olmamalısın. Hoşgörülü davranışların bağlayacaktır sana..

Bu ve bunun gibi davranışlarla rüya kız olabilirsin vesselam

Belirli bi yaşa gelmiş ve sevgilisi hiç olmamış kişiler ne yapacağını bilemiyor. Ve acemilikleri kaybettiğinde yerini dolduramayacakları kişilerde çıkıyor. Çünkü buda bir olgunluk işi. Nasıl davranacağını bilmek, konuşacağın konular, isteklerini zamanında ve etkili bir şekilde söylemek yaşanmışlıklara baglı. Benimde sevgili geçmişim 1 ile sınırlı. :) Kendim de bu tür sorunları yaşadım. Ve nasıl aşılacağı neler yapılması gerektiği gibi konular tepemde çok konuşuldu. Dinlemedim. Hiç istemedim anlatılsın.. Çünkü o zaman sen sen olmuyorsun. Sakin kendinden emin olmalısın tek püf nokta bu. Böyle oldugunda kişiliğini daha rahat sergiler anlatmak istediklerini daha etkili anlatırsın. Karşındakinde hayranlık bırakmanın yolu kendinden emin olmaktır. Vazgeçilmez olmanın sırrı da bu zaten:)

ben kıskanç biriyim çok anlayışlı sabırlı olduğumu sanmıyorum bekletilmeyi beklemeyi sevmiyorum tabi bu huylarımda bir süre sonra yok olur inşallah yoksa anlaşamam gibi geliyor bana........yok başıma buyruk davranmam zaten ama yapmam diyip mecbur yaptığım olmuştur............

teşekkür ederim ben çekimser biriyim kendimi pek ifade edemem sorun burda kaynaşamam pek karşımdaki kişiye yapmıcam diyip yapmamayı öğrenmem gerek aslında ama işte tek ben herşeyi yapmamalıyım erkekte fedakarlık yapmalı...........

bence doğal ve sıcak olmalı .yavaş yavaş açmalısın kartlarını .bir günde yedi sülaleni bilmesin mesela .saçın tırnağın kıyafetin herşeyin tam olmalı .kendine güvenmen gerek .bide flört dönemini fazla uzatma derim ben .

şu an öle bir durumda değilim zaten çekingenim arkadaşım yok benim şuan bir kişi denk geldi oda sapık çıktı yani isteği beklentisi öpmek falan gibi bende tutarmıyım asla bu yüzden korkuyorum hani ben yüz versem anlıcam bocalıyorum nasıl davranmam konusunda böle hiç öle istekte sevgilisine bulunmayan varmı.............

var tabi .yani ciddiyse senle hemen atlamaz zamana yayar .biri çıkınca yaparsın dediklerimi .doğal ve sıcak kanlı ol gerisigelir zaten

Bence en onemlisi kendini oldugundan farkli gosterme,dogal davran. Bakimli,temiz ol ama boya kupune dusmus gibi asiri makyaj, abartili saclar,kiyafetlerden uzak dur. Guleryuzlu,sicak davran, ama mesafe olsun yine de biraz, fazla lacka olmak da hos olmuyo bence ozellikle ilk zamanlar. Hmm bir de arama,gorusmek isteme gibi teklifleri birak karsindaki yapin, sen cok istekli gozukme. Zaten karsindakini tanidikca sen de daha rahat hissedersin, olaylar kendiliginden gelisir

Soylediklerine ben de katiliyorum , deliler gibi istekli gozukmemek gerek ama bazi erkekler de istekli gorunmezsen istemedigini sanip, korkup teklifte bulunmuyor. Bence bu adamdan adama degisiyor. Kimi kacani kovaliyor, cekingen olanlari iyice emin olmadan cikma teklif etmiyor vs. Yani belli etsen dert, etmesen ayri dert :)

ancak yaşayarak öğreneceğin bir durum..pek çok farklı kişilikte insan var..
birbirinize karşı olan hislerinizle zamanla şekillenecek bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…