- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi ebru_ersan
erkekler hep aldatır ne kdar sevgide olsa adamların genlerinde var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler hep aldatır ne kdar sevgide olsa adamların genlerinde var..
ekvatora gitmek istiyorum
aslıında en büyük hayalim astronot olmak...tabi mümkün değğil biliyorum
en azıından bir teleskop da alabilrim....
benim hayalim herhangı bır ulkeyı veya sehırı gezmek degıl...
ben hıc olmamak isterdim ...bu dünyaya hiç gelmemek .... herhangı bır çiçek, ağaç, yaprak , yagmur damlası, denız dalgası, esen rüzgar olmak ısterdım ....
saf günahsız tertemiz kaygısız yorulmadan düşünmeden ağlamadan gülmeden ......
hiç olmamak isterdim....
bu dünyaya hiç getirilmemek yaratılmamak....
sanırım harbiden çookk ucuk bir hayall ebru yorum yapmadın da![]()
harika ama ben tükün uzayla imtihanı film setinde yada gerçeginde olamk isteridm :)))
o film bana hiç iç açııcıı gelmedi :)
bi zamanlar bi film vardıı hani öztürk serengil oynuyodu mr spak falan vardıı
herkesin elini emiyodu tuzu var diye o daha güzel sanki o gemide olabiliridm işşte...:)
Açıklarmısn yada şöyle mi söylesem herkesin hayali var herkes çılgınca seyler haykırmak ister sende bunlar yok ise seni analrım :) BAZEN HAYAL KURMASI GÜZELDİR
ya turist ömer oynamıışştıı onun adıı öztürk serengil değğil miydi.:)) karıışştıırdıım sanıırıım başşka biriyle :)
Uzay yolunu diyorsun sen :) Mr spak hani şu uzaylı eşşek kulaklı :) da Öztürk Serengil ne alaka orada mı oynamış ? Yoksa türk versiyonunu mu cektiler :)
Bende Star Wars hayranıyım
ya turist ömer oynamıışştıı onun adıı öztürk serengil değğil miydi.:)) karıışştıırdıım sanıırıım başşka biriyle :)
Bende tabi ki herkes gibi dünya turuna varım :) Ha bir de gemi ile yada bisikletle de ömür boyu güzel olabilirmiş de, sanırım beni kesmez :) Uzay turu olsa keşke
Şaka bir yana bende hayvan barınağı yada hayvan hastanesi açmak isterdim. Ama barınak dediysem öyle belediyeninkiler gibi derme çatma, bakımsız hijyenden uzak falan değil. Gerçekten muhtaç olan zavallı hayvanlara en lüks yaşama barınma alanı verebilcek kadar güzel bir şekilde. Sayısal lotonun tutmasını beklemedeyimtamam
![]()
Bende tabi ki herkes gibi dünya turuna varım :) Ha bir de gemi ile yada bisikletle de ömür boyu güzel olabilirmiş de, sanırım beni kesmez :) Uzay turu olsa keşke
Şaka bir yana bende hayvan barınağı yada hayvan hastanesi açmak isterdim. Ama barınak dediysem öyle belediyeninkiler gibi derme çatma, bakımsız hijyenden uzak falan değil. Gerçekten muhtaç olan zavallı hayvanlara en lüks yaşama barınma alanı verebilcek kadar güzel bir şekilde. Sayısal lotonun tutmasını beklemedeyimtamam
![]()