- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi burcugokmeen
- #61
Eşim içince cok gaza geliyorTam dakika 120 kabul ediyorum +aklollü.![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim içince cok gaza geliyorTam dakika 120 kabul ediyorum +aklollü.![]()
Peki ya üzerine adını hatırlamıyorum meditasyon mu neySabah mı beşlere kadar![]()
Ya cok guzel yazmissiniz.Bu porno olayini anlamiyorum.Bendemi bi tuhaflik var.O kadinlar alenen pazarlaniyo ve biz ne var canim baksin diyoruz.Burda problem bakmakta degil.afedersiniz ama benim esimin bi tarafi neden baska bi kadin icin kalksin.Bu nasil normallik anlamiyorum.Resmen izlerken o kadini arzuluyo ve biz buna normal diyoruz.Benim icin sokakta bi kadina bakip sehvetlenmesinden bi farki yok.Ya uzaklık vardır birlikte olamıyorsunuzdur hadi bi derece de karısının yatağından kalkıp da izlemeyi de normal görmeyelim artık ya.
Ayrıca kadının bu derece sömürüldüğü hiçbir güvencenin olmadığı bir sektörü de bu kadar kadın haklarından bahsederken bu kadar normal görmeyi bırakmalıyız diye düşünüyorum.
Yani sonuçta erkeğe de zoom yapsa nereye ne yapacağı neresi görüleceği açık gay falan izlemeniz lazım o zamanBirikte de izlenmiyo yav. Global porno sektörü erkek odaklı. Kadına zoom yapılıp duruyor bana hoş gelmiyor mesela.
Cıks o da değil. Bin tane kategori var benim istediğim yok.Yani sonuçta erkeğe de zoom yapsa nereye ne yapacağı neresi görüleceği açık gay falan izlemeniz lazım o zaman![]()
Bi tarafları bi kadın için kalkmıyor, zaten kalkmış durumda oldugu için açıp bakıyo malzeme oluyor sadece arzuladığı faln yok o kadını sonrasında suratını bile hatırlamıyolar.Ya cok guzel yazmissiniz.Bu porno olayini anlamiyorum.Bendemi bi tuhaflik var.O kadinlar alenen pazarlaniyo ve biz ne var canim baksin diyoruz.Burda problem bakmakta degil.afedersiniz ama benim esimin bi tarafi neden baska bi kadin icin kalksin.Bu nasil normallik anlamiyorum.Resmen izlerken o kadini arzuluyo ve biz buna normal diyoruz.Benim icin sokakta bi kadina bakip sehvetlenmesinden bi farki yok.
Yaptıkça daha çok yapası geliyor insanın sanırım5 dediysem 2 de falan başlamıştır mevzubi saat ön sevişme derken beş olmuş saat
bugünde gaza geldim nedense öyle kendi kendime bşlyler yaptm
![]()
Bi tarafları bi kadın için kalkmıyor, zaten kalkmış durumda oldugu için açıp bakıyo malzeme oluyor sadece arzuladığı faln yok o kadını sonrasında suratını bile hatırlamıyolar.
[/QUOT
Merakimdan soruyorum yanlis anlamayin ama nerden biliyosunuz?Bu konu benim tuhafima gidiyo.Yani o zaman neden bakiyo?Insan zaten isteklerini karsilamak icin evlenmez mi? E bide bunun bagimlilik boyutu var.Gayette fiziki ozelliklere gore porno arayan insanlar okuduk bu sitede.Ben asla anlayamicam sanirim.Benim grurum incinirdi.Sonucda baska bi kadina bakarak bosaliyo.
Ben bazen izliyorum eşimle başta iyiydi şimdi canımız istemiyor. Bazı şeyleri ne kadar yasaklarsan o kadar cazip gelir ya o hesap. O yüzden takılmayın keyfinize bakın bazen moral bozuk oluyor veya bezginlik oluyor o zaman yapmamak gerek iyi hissedildiğinde renk katılınca iyi olur zorlamamak gerekCıks o da değil. Bin tane kategori var benim istediğim yok.![]()
Bir de öyle çok çok güzel kadınlar da olmuyor ki her zamanBi tarafları bi kadın için kalkmıyor, zaten kalkmış durumda oldugu için açıp bakıyo malzeme oluyor sadece arzuladığı faln yok o kadını sonrasında suratını bile hatırlamıyolar.
Yok biz zaten geçtik çoktan o evreleri ya. Şu an bu işler ödev gibi zaten çoğalma çalışmalarından dolayı biraz gerginiz ikimizde. Belki sonra yeniden başlar eğlenceli şeyler.Ben bazen izliyorum eşimle başta iyiydi şimdi canımız istemiyor. Bazı şeyleri ne kadar yasaklarsan o kadar cazip gelir ya o hesap. O yüzden takılmayın keyfinize bakın bazen moral bozuk oluyor veya bezginlik oluyor o zaman yapmamak gerek iyi hissedildiğinde renk katılınca iyi olur zorlamamak gerek
Bilmiyorum valla kuzum inşallah istediğiniz gibi olur hayırlı bebiş nasip olur. Her gün pilav yenir mi sözü doğru herhalde hahaha aman taşa tutulmayalım hadi iyi gecelerYok biz zaten geçtik çoktan o evreleri ya. Şu an bu işler ödev gibi zaten çoğalma çalışmalarından dolayı biraz gerginiz ikimizde. Belki sonra yeniden başlar eğlenceli şeyler.![]()
Ya aynen öyleBir de öyle çok çok güzel kadınlar da olmuyor ki her zamanBana mı çirkinler denk geliyor yoksa
Gayet normal, sokakta görülebilecek tipler oluyor genellikle. Birkaç aşırı aşırı güzel kadına denk geldim sadece, onlar da sayılı yani.
Sorsammi acabaHiç mastürbasyon yaptınız mı? Nerden biliyorum eşime sordum neden izliyorsun yada ne hissediyorsun diye? Ki bende izliyorum o da benle aynı şeyleri düşünüyormuş mantıgı basit aslında. Sadece kadını izlemiyor orda bi kadın bir erkek beraber oluyor erkegide görüyor. Bu kadar anlam yüklemek manasız bence. Mastürbasyon yapmadıysanız hiç mide bulandırıcı gelebilir. Evlenmeden önce yapıyordum ben bi şekilde rahatlamam gerekiyordu sonuçta izleyince daha cok gaza geliyorsun ki 3 dakikalık bi mevzu zaten erkeklerde dakikalarca yapıp zevke gelmiyor maksimum 3_5 dakika falan yani.
Bende anlamadim.Alinti dedi alinti yok.Ama bu konuyu arastirasim geldi.Yinede o kadinlarada erkeklerede aciyorum.Kimse seks objesi olmamali.Baksana yuzu bile hatirlanmiyomus yazikPornodaki kadınlara odaklanan bir erkekle tanışmadım bugüne kadar. İşin kendisine odaklanıyor. Birlikte izlerken kadının şurası güzelmiş desem ben deyince fark eder. İşin kendisine ve nasıl yapıldığına odaklanıyor izleyenler, ben de dahil.
Edit: H hayatyasamayadeger mesajınızdan alıntı yapmıştım ama alıntılarda sıkıntı var sanırım.
Cidden hiç yapmadın mıSorsammi acabaBu gece pornoyla ilgili cok degisik bisey ogrendim
masturbasyon hic yapmadim.
Son zamanlarda eşimle hiç boş geçmiyor sabah 5 lere kadar sevişiyoruz. Dün gecede sevişmiştik. Bugn o işteyken porno izledim mastürbasyon yaptm öyle söyliyimbi anlam yüklemiyorm o anlık malzeme oluyor sadece. Karakterlerin yüzlerini bile hatırlamıyorum sonra. İzlediğim kişiyi arzuluyorm diye bi durum asla yok dediğim gibi malzeme oluyor sadece. Benim için normal bir durum.