- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Arkadaşlar bu kv kurbanda kestiği kurbandan bi Parça et göndermeyen bi insan , Allah Aşkın'a akıl var mantık var kim dört gün beklemiş pilavı yer ki? Pilav ve üstüne didinmiş bir kaç Parça hindi eti göndermiş, oğlu da yemez o yemekten dört hün beklemiş pilavı kendi kocası da yemez Asla, o taptaze kurban eti Boğaz'ından geçti misler gibi de iki lokma hindi öi geçmeyecek? Gitmediğimizi yüzümüze vurmak için yolladı bence
Cevabını biliyorum moralim çok bozulduğu için kimseye söyleyemediğim için paylaştım, burda kimse kv yi tanımıyor eşimi ve beni tanımıyor , sadece ve sadece oğlunu kışkırtmak için gönderdi , oğlu da bak annem seni düşünüyor denek için getirdi o yemeği yoksa kendi asla ve asla yemez bayat pilavımadem cevabını biliyordun neden yazdın buraya
ayrıca eşin yemeyeceği yemeği neden getirmiş
içindeki kötü niyete uyma sen aynı durum bende olsa koyarım yemeği eşimin önüne ben kendime yeni bi yemek yapar onu yerim eşim de yesin hindiyi:)Kv gil yılbaşında toplanıp hindi kestiler, eşim e gitmek istemediğimi söyledim gitmedik, dün akşam eşim kv gile uğradığında kv yılbaşı Akşamı pişirdiği hindi pilav ve tatlıdan yollamış bana!!! Bu ne denek anlamadım , eşim ilk getirdiğinde dün aksam yağılan bir yemek sandım, sonradan öğrendim ki 4 gün önceki yemek miş , yeme fırsatımız olmadı elim gelince dışarı çıktık , eşime henüz birşey demedim ama moralim ve sinirlerim çok bozuk
bayramda çok ağır bir rahatsızlık geçiriyordum , hastanede yattım eve çıktım vs vs , kimseye gidemedim kalmamıyordum bunu herkes biliyor, ailen e gidemedim başka ildeler , kv de de bi Parça et alıp gelmedi bayramda , biz kesmedik kurbanEt gondermedi derken? Bayramda da mi gitmediniz ?
Evet iste kv ile ilişkimizin Özeti bu !!!! Saf eşim de bu kozları bana karşı hep kullandı , gelmediniz yılbaşında bak ben böyle bi anayım ayırıyorum size beni mağdur ettiniz modunda, yani dediğim gibi kv dört günlük pilavın yenmeyeceğini çok iyi bilir, hindi etini de gözümüze sokmak için gönderdi , pilav üstü didikllenmişn 4 günlük hindi eti, yani zoruma giden bayat yemek değil , fitne si, burda kimse onu ve beni tanımıyor , o yüzden herkes kv ye baya bi merhamet beslemişBelki yılbaşında gitmediğiniz için eşinize karşı bak ben sizi nekadar düşünüyorum siz gelip yemediniz benim boğazımdan sizsiz geçmedi diye eşinizi düşündürüp size karşı içten içe kışkırtmak istiyordur yani eşinde keşke anneme gitseydim kadıncağız benim için bugüne kadar saklamış diyip size karşı soğukluk beslesin diye ama eşin bişey dememiş Allahtan
. Eşim götürmezdi ben eline o tabağı versem sma bana getiriyor çok ilginçtir ki, annesi kanatsız melek , onca şey yaşandı eşim hala nasıl böyle hayret ediyorum tek kelime ile4 günlük et ve pilav :)
Kayınvalideye bravo doğrusu, sinirlerini test etmek için iyi bir yöntem bulmuş. Kendisine yapılsa ne olurdu çok merak ediyorum.
Yenmeyecek bi tabak olduğunu çok ama çok iyi bilir kendisi, çok sinirim bozuk eşinle paylaşmak istiyorum , ama nasıl, o yemeği ilk gördüğümde kv nin o akşam pişirdiği tavuk pilav sandım ve o akşam 2 saat mesafe uzaklıkta bi akrabama yatılı gittik evden alelacele çıktık, o yemeği de oraya götürdüm eşim bozulmasın yemek dolapta kalıp yenmeme durumu Olmasın diye , oraya gittik , yemek sofraya konduğunda öğrendim onun yılbaşında yapılan hindi pilav olduğunu, sofrada söylemedim eşime bişey , sonra misafirllkteyiz diye de bişey demedim , öyle kaldı konu4 günlük et ve pilav :)
Kayınvalideye bravo doğrusu, sinirlerini test etmek için iyi bir yöntem bulmuş. Kendisine yapılsa ne olurdu çok merak ediyorum.
Normalde, eğer sen pamuk prenses değilsen ve eline geçen her fırsatta seni zehirlemeye çalışan bir cadıdan bahsetmiyorsak aşağıdaki yorumum fevkalade geçerlidir:
Düzgün koşullarda saklanmış bir yemek 3-4 gün yenebilir. Hindi genelde bir hevesle alınır fakat o akşam illa ki fazla gelir birazı, siz de gitmemişsiniz ve kadıncağız oğlunu gördüğü ilk fırsatta "siz tadına bakamadınız" diyerek gönderivermiş. Daha normal birşey olamazdı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?