Bayat yemek???

Kayınvalidemin yaptığı yemekten zehirlenmişliğim var benim. Tavuk bozukmuş meğer. Bilerek yapmadı sonuçta benim yerimde olsan neler düşünecektin acaba :)

kurban kesip neden yollamasın ki senin için olmasa oğlu yesin diye gönderir yani siz kesmediniz mi ona rağmen mi kurban eti vermedi, ya da kurban bayramında da mı gitmediniz et yemeği çıkarmadı önünüze ne zaman savunsak zaten ama şunu yapmıştı dersiniz. Madem eşiniz yeişamiyor anne ben kalan pilavı yemem deyip almasaydı hindi eti oldu bir anda pilava didilmiş azıcık et pekala sadece oğlunu yedirip size göndermeyebilirdi hadi yılbaşında gitmediniz, sonrasında neden eşinizi tek başına gönderdiniz gitmediniz bir yeni yılını kutlamaya eşinizi yalnız gönderdiğiniz halde yemek koymuş benim kaynanam hayatta sormaz umru olmaz anneme gidiyorum eşimin işi oluyor yemek yapıp bırakamadığım oluyor eve de kadın geldiği halde oğluna bile yemek göndermiyor. gitmedğiniz için yüzünüze vuracak olsa oğlunu doyururdu özellikle.

Keşke gön
madem cevabını biliyordun neden yazdın buraya
ayrıca eşin yemeyeceği yemeği neden getirmiş
Cevabını biliyorum moralim çok bozulduğu için kimseye söyleyemediğim için paylaştım, burda kimse kv yi tanımıyor eşimi ve beni tanımıyor , sadece ve sadece oğlunu kışkırtmak için gönderdi , oğlu da bak annem seni düşünüyor denek için getirdi o yemeği yoksa kendi asla ve asla yemez bayat pilavı

içindeki kötü niyete uyma sen aynı durum bende olsa koyarım yemeği eşimin önüne ben kendime yeni bi yemek yapar onu yerim eşim de yesin hindiyi:)

Et gondermedi derken? Bayramda da mi gitmediniz ?
bayramda çok ağır bir rahatsızlık geçiriyordum , hastanede yattım eve çıktım vs vs , kimseye gidemedim kalmamıyordum bunu herkes biliyor, ailen e gidemedim başka ildeler , kv de de bi Parça et alıp gelmedi bayramda , biz kesmedik kurban

Evet iste kv ile ilişkimizin Özeti bu !!!! Saf eşim de bu kozları bana karşı hep kullandı , gelmediniz yılbaşında bak ben böyle bi anayım ayırıyorum size beni mağdur ettiniz modunda, yani dediğim gibi kv dört günlük pilavın yenmeyeceğini çok iyi bilir, hindi etini de gözümüze sokmak için gönderdi , pilav üstü didikllenmişn 4 günlük hindi eti, yani zoruma giden bayat yemek değil , fitne si, burda kimse onu ve beni tanımıyor , o yüzden herkes kv ye baya bi merhamet beslemiş

bence 4-5 günlük hindi eti kesinlikle yenmez, arada yazdınmı bilmiyorumda umarım atmışsınızdır

Yalniz ilk yorumumda konu sahibine haksizlik etmisim. Pilav da gondermis. Dort gunluk pilav yenir mi yahu ? Hele bir de kendileri kalmis yemek yemiyorsa size gondermeleri cidden garipmis. Ilk yorumum icin kusura bakmayin.

4 günlük et ve pilav :)

Kayınvalideye bravo doğrusu, sinirlerini test etmek için iyi bir yöntem bulmuş. Kendisine yapılsa ne olurdu çok merak ediyorum.

4 günlük yemeği yemem. Pişmiş bi et piştiği gün enfazlada ertesi gün yenir istediğin yerde sakla.
Yemek dediğin tazeyken yenir yani ogün soğuk yemekler zeytinyağlılar mezeler 2 gün yenebilir.

Kayınvalideye bravo doğrusu, sinirlerini test etmek için iyi bir yöntem bulmuş. Kendisine yapılsa ne olurdu çok merak ediyorum.
. Eşim götürmezdi ben eline o tabağı versem sma bana getiriyor çok ilginçtir ki, annesi kanatsız melek , onca şey yaşandı eşim hala nasıl böyle hayret ediyorum tek kelime ile

Yenmeyecek bi tabak olduğunu çok ama çok iyi bilir kendisi, çok sinirim bozuk eşinle paylaşmak istiyorum , ama nasıl, o yemeği ilk gördüğümde kv nin o akşam pişirdiği tavuk pilav sandım ve o akşam 2 saat mesafe uzaklıkta bi akrabama yatılı gittik evden alelacele çıktık, o yemeği de oraya götürdüm eşim bozulmasın yemek dolapta kalıp yenmeme durumu Olmasın diye , oraya gittik , yemek sofraya konduğunda öğrendim onun yılbaşında yapılan hindi pilav olduğunu, sofrada söylemedim eşime bişey , sonra misafirllkteyiz diye de bişey demedim , öyle kaldı konu

kötü olarak algılama hemen..fazla yapmıştır eşinde gidince vermiştir..altında bir anlam arama..

Bozuk yemeği ogluna yedirmez kayınvalideniz merak etmeyin.
İyi koşullarda sakladiysa (derin dondurucuda ) bir sorun olmaz sanmıyorum. Yinede icinize sinmediyse yemeyin siz. Art niyette aramayın bence.
Sanmıyorum sizi zehirlemek için göndermiş olsun.

dün akşam 5 günlük yemek yedik,miss gibiydi açıkcası.kalan yemekler neden hemen çöpe gidiyor.saklama koşulları uygun olduktan sonra hiç bir şey olmaz merak etmeyin

baştan konuyu farklı yazıyorsunuz.sonra gelen tepkiler üzerine ama şöyle de yapmıştı,böyle de yapmıştı diye açıklamalarda bulunuyorsunuz.biz sizin kayınvalideyle olan ilişkinizi bilemeyiz ki.siz ne yazdıysanız,biz onu yorumladık.sonradan yapılan,açıklamalar nedense bana inandırıcı gelmiyor.
ayrıca burada 4 günlük eti yemeyeciğini söyleyenler çıkmış.kendinizce haklı olabilirsiniz ama,bunu reddediş biçimi bu olmamalı.alırsın,teşekkür edersin,yemezsen sokak hayvanlarına verirsin.bu kadar basit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…