bayılmaya bayılan kayınvalidem

nişanlınız ve kp duruma alışmış umursamıyorlar size garip geliyor kafaya takıyor olabilirsiniz o yüzden ama zamanla sizde umursamamayı öğrenirsiniz..

Ogluna bagimli ana sendromu vakasi.
Gul gec tiyatro gibi izle oyunculugunu diyecegimde dile kolay yahu ben olsam dayanamam sinirlerimin haşati cikar boyle kayinvalide ile Allah kolaylik versin.

Herşeyi kendiniz yapıyorsunuz. Müdahale etmelerine izin vermiyorsunuz ikinizde. Nişanlınızda gerekeni söylüyor. Ya canınızı sıkmayacaksınız ya da ayrılacaksınız. Ötesi yok.

Evlenmeden önce görüyorsunuz bütün olanları. Bile bile evleniyorsanız yapacak birşey yok.

insanlarla anlasmak cok zor biz de birer kayinvalide adayiyiz ne de olsa. sayginizi eksik etmeyin anayacagi sekilde cvp verin ayni ortamda cok bulunmamaya calisin umursamayin iyi sanslar

Kadın belli ki hasta,hiç takmayın kafaya bence.Nasılsa nışanlınız ve kayınpederinizde durumun farkında,onlarda bıkmış o yüzden bence rahat olabilirsiniz.Düğününüzüde yapın,ister gelsin ister gelmesin keyfi bilir,ki eminim gelecek o,huzursuzluk çıkartsın diye ortaya laf atıyor sadece boşverin.Evlendikten sonrada mümkün olduğunca az görüşün,eşi de onu bir psikoloğa falan götürsün ama böyle olmaz yani belli ki kadında bir hastalık var.

Çifte düğün herkese nasip olmazmış anneciğim diyormuşsun falan tövbe ya

allahım sana geliyorum bu benim kayınvaldem de beter o nasıl bir benzetmedir töbe est.bence kesin sorunlu ayy kahkaha attım istemsiz.hiç takmamaya çalış dicek bişey bulamadım inanki.

İşin çok zor valla.Neyseki kp.ve nişanlın onun huylarını farkındalar.Daha şimdiden böyle yapıyorsa sonrasını hayal bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…