bayılmaya bayılan kayınvalidem

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhaba hanımlar önceki konumu okuduysanız kayınvalidemle aramızda olan ilişkiyi biliyorsunuzdur. Düğünüme 2 haftadan az bir zaman kaldı ama şu an bir aile faciasının içindeyim. Kısaca özetliyeyim. Şimdi biz nişanlımla ortak karar alarak çeyiz düzme gibi bir eylem gerçekleştirmedik, bir iç mimarla anlaşarak dekore ettik dolayısıyla evimizi son ana kadar kimse görmedi. Bence çok iyi oldu çünkü her şey istediğim gibi ve kimse müdahale etmedi. Sonunda valide hanım ve kayınpeder dün görmeye geldiler.
Her şey arabadan inerken ayakkabımın topuğunu eşeğin cinsel uzvuna benzetmesiyle başladı, karşılık alamadı.
Kv açık açık yardım etmeyeceğini söylediği için biz masrafları bölüşerek nişanlımla evimizi döşedik. Oğluna para harcatmaya bayıldığımı söyledi yine cevap alamadı.(tabiki evimi beğenmedi çok çirkinmiş)
Kayınvalidem karşı komşusunun kızını eve erkek arkadaşını getirmekle itham ettiği için, yaptığı dedikodu malum kız tarafından öğrenilip paparayı yiyince o kızı düğünüme çağırmamam konusunda izahat vermeye çalıştı,nişanlım tarafından susturuldu.
Annemler düğün hediyesi olarak yunan adaları hediye ettiler. Oğlumu benden uzaklaştırıyorsun öldürteceksin oralarda oğlumu, Türkiye neyine yetmiyo demeye başladı cevap alamadı. Cüssemi küçük bulup bu nası doğuracak diye sallamaya başlamıştı ki nişanlım seni eve götüreyim en iyisi dediğinde, birden başı dönmeye midesi bulanmaya başladı. Kendini koltukların üstüne attı. Bi kaç kez koltuk takımımın üstüne öğürmeye çalışmasıyla kalktık eve gittik. Biraz önce kvnin doktora gittiğini ve düğünden 2 gün önce ameliyat olacağını öğrendim. Midesine kelepçe taktıracak çok acilmiş. Düğünü ertelememiz gerekmiş. Nişanlım ve kp bile gelmezse gelmesin,bıktık artık diyor. Kp kvyi ruh hastası olmakla suçluyor. Düğünü kesinlikle ertelemiyoruz. Benden başka Kimse kvyi kaale almıyor. Huzurum kaçıyor, Bu kadınla ne yapacağım ben?

Babaannemde böyle ruh hastası bir kadındı. Annem ve bizde çok çekmiştik. Çok zor....
Eşinle kibarca konuş görüşme çok fazla aranızda sınır olsun. Çalışıyorum yorgunum vs de gitmez. İki üç ayda bir görürsün ondada bir saat otur kalk. Çok sınırı aşarsa tepkini koy aksi taktirde suskun bulup iyice ezmeye çalışıyorlar. O sana laf sokuyorsa sende ona lafını sok...

Merhaba hanımlar önceki konumu okuduysanız kayınvalidemle aramızda olan ilişkiyi biliyorsunuzdur. Düğünüme 2 haftadan az bir zaman kaldı ama şu an bir aile faciasının içindeyim. Kısaca özetliyeyim. Şimdi biz nişanlımla ortak karar alarak çeyiz düzme gibi bir eylem gerçekleştirmedik, bir iç mimarla anlaşarak dekore ettik dolayısıyla evimizi son ana kadar kimse görmedi. Bence çok iyi oldu çünkü her şey istediğim gibi ve kimse müdahale etmedi. Sonunda valide hanım ve kayınpeder dün görmeye geldiler.
Her şey arabadan inerken ayakkabımın topuğunu eşeğin cinsel uzvuna benzetmesiyle başladı, karşılık alamadı.
Kv açık açık yardım etmeyeceğini söylediği için biz masrafları bölüşerek nişanlımla evimizi döşedik. Oğluna para harcatmaya bayıldığımı söyledi yine cevap alamadı.(tabiki evimi beğenmedi çok çirkinmiş)
Kayınvalidem karşı komşusunun kızını eve erkek arkadaşını getirmekle itham ettiği için, yaptığı dedikodu malum kız tarafından öğrenilip paparayı yiyince o kızı düğünüme çağırmamam konusunda izahat vermeye çalıştı,nişanlım tarafından susturuldu.
Annemler düğün hediyesi olarak yunan adaları hediye ettiler. Oğlumu benden uzaklaştırıyorsun öldürteceksin oralarda oğlumu, Türkiye neyine yetmiyo demeye başladı cevap alamadı. Cüssemi küçük bulup bu nası doğuracak diye sallamaya başlamıştı ki nişanlım seni eve götüreyim en iyisi dediğinde, birden başı dönmeye midesi bulanmaya başladı. Kendini koltukların üstüne attı. Bi kaç kez koltuk takımımın üstüne öğürmeye çalışmasıyla kalktık eve gittik. Biraz önce kvnin doktora gittiğini ve düğünden 2 gün önce ameliyat olacağını öğrendim. Midesine kelepçe taktıracak çok acilmiş. Düğünü ertelememiz gerekmiş. Nişanlım ve kp bile gelmezse gelmesin,bıktık artık diyor. Kp kvyi ruh hastası olmakla suçluyor. Düğünü kesinlikle ertelemiyoruz. Benden başka Kimse kvyi kaale almıyor. Huzurum kaçıyor, Bu kadınla ne yapacağım ben?

Sen neden kale alıyorsun, o bayılıyosa sen de az ötede bayıl

Babaannemde böyle ruh hastası bir kadındı. Annem ve bizde çok çekmiştik. Çok zor....
Eşinle kibarca konuş görüşme çok fazla aranızda sınır olsun. Çalışıyorum yorgunum vs de gitmez. İki üç ayda bir görürsün ondada bir saat otur kalk. Çok sınırı aşarsa tepkini koy aksi taktirde suskun bulup iyice ezmeye çalışıyorlar. O sana laf sokuyorsa sende ona lafını sok...

Kendisine laf sokunca çok hırslanıyor. Ekstra ayak bağı oluyor. Bu yüzden duymuyor görmezden geliyorum nişanlım da bırak ne konusursa konussun sağlıklı değil o diyor. Yine de canım sıkılıyor

tövbe bismillah nasıl anne o yaa! nişanlın inşallah hep yanında olur senin o kadında çatlasın fesatlığından. yapın düğününüz gelen gelir nişanlınla da görüş çok fazla samimi olmak istemediğini dikkatlice anlat aranızı bozmayın bu yüzden inşallah hp mutlu olursunuz o da çekilsin köşesinde ayılıp bayılsın

Allah yardımcın olsun kardeş Allahtan biliyolar içini kv senin de senin yanında oluyolar

yıllar önce bende bir kayınvalide adayı vardı.
adımı duyunca baygınlık geçiriyordu (anestezik bir ismim var evet)
çok ekmeğini yedi o kadın bayılmalarının.
sonra eş adayına ailecek benden uzakta bayılın dedim.
şimdi gelininin yüzünden bayılıyor mu bilmem.

tipik edepsiz insan tavrı
bayılmaları da histeri krizi dediklerinden
ne ciddiye alın ne de oralı olun
bayılır sonra ayılır
koca kadın utanmıyor da pes.

Hmmm, biraz benzeri bende de var. Ama inan saygili olacagim diye alttan aldim. Kötü etmisim. Tavizi vermemek lazimmis.
Aynen kiz istemeye gelmedi ayilip bayilmis o gün. Evliligimin ilk senesi sürekli yapti bunu. Ama sürekli..
Esim benden cok bikti. Simdi sinirlerim yipranmis halde zorla duruyorum. Artik esim de beni hasta üzerine gelmeyin diyor. Ayni taktik yani. Inan biktim ve bu kadar cocuksu davranislari artik midem almiyor. Simarik bir cocuktan farksiz gözümde.

Sana tavsiyem benim kadar ciddiye alma. Cünkü iyilik yaptigimizi saniyoruz ama onlar kanimizin son damlasina kadar sömürme derdindeler. Hicbir zaman memnun edemeyecegiz. Onun ev robotu olmak disinda baska türlü mutlu olmayi asla kabul etmez.
Ben ettim sen etme. Simdiden sal gitsin. Evliligini yipratma yalandan bayilanlar icin.
Size mutluluklar dilerim

En güzel cevabı bence kv abuk sabuklaşmaya başlayınca susmakla vermişsin çünkü konuşulacak cinsten olmadığını kendisini belli etmiş ayrıca takdir ettim nişanlısına da akıl yaşta değil başta olmadığını göstermiş oldun bencede aynen böyle devam et kv zaten ortada.....hiç birşey yapmana gerek yok malum o kendini rezil eder gider.....

Tam bakırköylükmüş çok ilginç ve acaip bir karakter

hasta ruhlu

Back
X