• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayılsam belkide böyle olmıcam..

Hastalik ihtimali uzerinde ne kadar da durulmus.

Eger bu sadece bugun ya da nescafe ictiginiz zamanlarda oduysa ve bu bir hastaliksa ben de hastayim.

Durumunuzu okurken ayni nescafe ictikten sonraki halim dedim.

Bir baktim siz de oyle yazmissiniz zaten.

Tansiyonum hic yukselmez sorun oldugunda duser en fazla.

Boyle insanlar cabuk yorulurlar ama tansiyonu yukselenlerden daha avantajli bir durumdadirlar.

Kan degerlerimde hicbir sorun yok sadece demir takviyesi alirim ara ara adet donemlerine istinaden.

Ciddi bir duruma benzemiyor yani ama saglikli insanlar da degerlerine baktirmali zaten.

Degerlerinize baktirin, durumunuza bakin.

Baska sikayetleriniz de olursa baska bolumlere gidersiniz.:KK51:

Siz peki bi doktoa gittiniz mi ?

Siz peki bi doktoa gittiniz mi ?

Dis ve diger saglik kontrollerimi sikayetim olmasa da asla aksatmam.

O yuzden hastalik ihtimali uzerinde bu kadar cok durulmasina sasirdigimi yazdim.

Onceki mesajimda belirttigim ve uzun uzun anlattigim gibi kontrollerini hic aksatmayan, saglik sorunu bulunmayan, nescafe icince sizin yasadiklarinizi birebir yasayan biriyim...

Ama tabii ki herkes bir olmaz diye degerlerinize baktirin diye de eklemistim onceki mesajimda.

El titremen kahveden olabilir ben kahve içince benim de dizlerim falan titriyor başımda kalp atıyo gibi oluyo falan
baş dönmen kansızlıktan ya da kulagından olabilir. doktora git cnm

benimde basıma geldı canım vertigo ydu ama süreklı bas donmesı yasıyodum banada orta kulaktakı denge sıvısının yerinden çıkmasıyla oluyo dedıler baya kotuydu bir aya yakın yataktan kalkamadım kafamı cevırırken bile basım donuyordu

Ya anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..
Elimde değil bayılsam rahatlıcam sanki ama baygınlık yok.
bugün nescafe içtim sonrası çok kötü ayağı kalksam duramıyorum içmiş gibiyimm..
Tamam içtimde oda nescafe :KK22:
Niye böyle oluyorum bilgisi olan var mı başına gelen var mı ?
Bu bir rahatsızlık mı :KK34:
Yazarkende ellerim titriyor..

Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Ramazanda olurduda açlık der geçerdim peki ya şimdi ??
Biri görse sal.ak bu kız oyun oynuyo derler cidden..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..

Taşımayın konumu burda dursun lütfenn :KK19:
Bence 3 ihtimal var asırı kansizlik olabilir ama biraz düşük bi ihtimal bu kadar siddetli olmaz sanki. Ortakulak da otalit tasları dengeyi. Saglar o bozulmuş olabilir kbb bakar bu duruma genelde Ata binine gecer. Yada betimle alakalı bi sıkıntı vardr ki aynı zamanda gözünüzün önünde ışıklar oluyorsa bir ihtimal ar beyin tomografisi çektirin nörolojiye başvurun derim ben

nescafe'den sonra oluyorsa muhtemelen vucudun kafeine verdigi bir tepkiden kaynaklaniyordur, carpinti filanda yapabilir.. onun disinda vertigo da olabilir eger cinlama varsa kulaklarda orta kulakla ilgili bi dengesizlik soz konusu olabilir fakat genelde vertigo olan kisiler sallanan seylere bile binemez. bi doktora gorunun derim

Ya anlam veremiyorum ayakğa kalktığımda başım dönüyo ben eski türk filmi edasıyla etrafımda sayıyorum döne döne hani olur ya kızı bi grup genç aralarında tokatlarlarda kızda döne döne diğerine gider sonra bi diğerine en sonunda ühühühüh diyip yere kapaklanır..
Bende yere kapaklanmak dışında o dönmeyi yaşıyorum resmen bedenen dönüyorum yani..
Elimde değil bayılsam rahatlıcam sanki ama baygınlık yok.
bugün nescafe içtim sonrası çok kötü ayağı kalksam duramıyorum içmiş gibiyimm..
Tamam içtimde oda nescafe :KK22:
Niye böyle oluyorum bilgisi olan var mı başına gelen var mı ?
Bu bir rahatsızlık mı :KK34:
Yazarkende ellerim titriyor..

Az önce diğer odaya gittim resmen döndüm durdum orda gözlerimin önünde ışıkçıklar oluşuyor resmen..
Ramazanda olurduda açlık der geçerdim peki ya şimdi ??
Biri görse sal.ak bu kız oyun oynuyo derler cidden..
Bugün abimle şakalaşırken zor durdum dönüp duruyorum ama onda etrafımda dönmedim dengem bozuluyor resmen tutunucak yer arıyorum..

Taşımayın konumu burda dursun lütfenn :KK19:
banada vertigo yada tansiyon gibi geldi,bi kan versen muayene olsan anlaşılır ,Hadi kuzum döne döne mevlanaya döncen,iki adım ileri bi adım geri mehter kıvamında hastaneye git.

bu sıcak havalarda vücut çok susuz ve tuzsuz kaldığı için tansiyon çok çabuk düşüyor günlük olarak tansiyon ölçümü yapabilirsiniz en azından takip etmek için ellerim titriyor demişsiniz ben bu belirtilere göre b12 eksikliği diyebilirim ama en güzel kısa yoldan kan tahlili yaptırıp kesin sonucu öğrenmek

Hiç bekleme bu aksatılacak bir durum değil kesinlikle :110:

Gidicem zaten :)

El titremen kahveden olabilir ben kahve içince benim de dizlerim falan titriyor başımda kalp atıyo gibi oluyo falan
baş dönmen kansızlıktan ya da kulagından olabilir. doktora git cnm

Acile gittim bi iğneyle sepetlediler.
Kbb'ye gel dediler ne ilaçta olanları söylediler nede hiç bişey.

benimde basıma geldı canım vertigo ydu ama süreklı bas donmesı yasıyodum banada orta kulaktakı denge sıvısının yerinden çıkmasıyla oluyo dedıler baya kotuydu bir aya yakın yataktan kalkamadım kafamı cevırırken bile basım donuyordu

Bazen oluyo şuanda bişey yok mesela

Bence 3 ihtimal var asırı kansizlik olabilir ama biraz düşük bi ihtimal bu kadar siddetli olmaz sanki. Ortakulak da otalit tasları dengeyi. Saglar o bozulmuş olabilir kbb bakar bu duruma genelde Ata binine gecer. Yada betimle alakalı bi sıkıntı vardr ki aynı zamanda gözünüzün önünde ışıklar oluyorsa bir ihtimal ar beyin tomografisi çektirin nörolojiye başvurun derim ben

Geçenlerde de beynime bi ağrı giriyordu çığlık attırıyodu:KK17:

nescafe'den sonra oluyorsa muhtemelen vucudun kafeine verdigi bir tepkiden kaynaklaniyordur, carpinti filanda yapabilir.. onun disinda vertigo da olabilir eger cinlama varsa kulaklarda orta kulakla ilgili bi dengesizlik soz konusu olabilir fakat genelde vertigo olan kisiler sallanan seylere bile binemez. bi doktora gorunun derim

Yoo bende öyle bişey yok mesela uzun yolda otobüs tutmaz kısa yoldada aynı şekilde

banada vertigo yada tansiyon gibi geldi,bi kan versen muayene olsan anlaşılır ,Hadi kuzum döne döne mevlanaya döncen,iki adım ileri bi adım geri mehter kıvamında hastaneye git.

Gidicem bakalım.

Canım tansiyon da olabilir başka birşey de.
Dr'a görün en kısa zamanda, normal değil bunlar.

Banada normal gelmiyor

bu sıcak havalarda vücut çok susuz ve tuzsuz kaldığı için tansiyon çok çabuk düşüyor günlük olarak tansiyon ölçümü yapabilirsiniz en azından takip etmek için ellerim titriyor demişsiniz ben bu belirtilere göre b12 eksikliği diyebilirim ama en güzel kısa yoldan kan tahlili yaptırıp kesin sonucu öğrenmek

Yemek yemek su içerim ben :KK49:
İnşALLAH kansızlık b12 eksikliğidir vertigo falan korkutuyor beni:KK17:

Back
X