• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

N-A-R

☆☆☆☆☆☆☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
1.377
3.559
53
  • Uyanınca limonlu su iç.
  • Güne spor ile başla.
  • 3 lt su iç.
  • Öğünlerin arası 5-6 saat olmalı. Acıkırsın ayran iç.
  • 19:00 dan sonra besin tüketmek yok. Çok çok acıkırsan süt / ayran içebilirsin.
  • Bitki çayları tüket.
  • Ekstra yersen ekstra spor yap. / 5km yürümeden uyuma.
  • Günü spor ile kapat.
  • Uyumadan evvel limonlu su iç.

Eklentiler

• squat-30-dni.webp
    squat-30-dni.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 309
Son düzenleme:
Baykuşlarım.
Öhööm öhmm
Kurallarımızı belirleyelim. Şunlara özellikle dikkat edelim dediğimiz şeyleri liste yapıp yazayım ilk msjımıza.
Bir de tabi en mühimi kilo verme çizelgemizi hazırlayayım. _asmunikal_ _asmunikal_ müsait olunca çizelge konusunda yardımcı olabilir misin bana?:oops:
Mesela tartı günümüz ne zaman olsun?

Baykuşlarım.
Öhööm öhmm
Kurallarımızı belirleyelim. Şunlara özellikle dikkat edelim dediğimiz şeyleri liste yapıp yazayım ilk msjımıza.
Bir de tabi en mühimi kilo verme çizelgemizi hazırlayayım. _asmunikal_ _asmunikal_ müsait olunca çizelge konusunda yardımcı olabilir misin bana?:oops:
Mesela tartı günümüz ne zaman olsun?

Ay ben oyun bozanlık yapıyor gibi olacağım ama bizim evde tartı yok henüz :KK23: Yakın bir zamanda da alamayız. Ancak annemlere gittikçe tartılırım o da kıyafetle, tok karnına falan çok sağlıklı olmaz.
Ben sizi usulca takip edeyim,ü sohbet de edeyim ama bir süre tartı işi benim için imkansız kuzu :KK43::KK43:

Ay ben oyun bozanlık yapıyor gibi olacağım ama bizim evde tartı yok henüz :KK23: Yakın bir zamanda da alamayız. Ancak annemlere gittikçe tartılırım o da kıyafetle, tok karnına falan çok sağlıklı olmaz.
Ben sizi usulca takip edeyim,ü sohbet de edeyim ama bir süre tartı işi benim için imkansız kuzu :KK43::KK43:
Sen de mezura al belini ölç incelmeniz yaz. Bahane istemiyorum.:sinirli:

Vuhuuu. En sevdiğim, yine bir etkinlik, her ne kadar bu zorlu bir süreç olsa da sizinle her şeye varım. :spor:
Uyumlu kızın hali bir başka:KK200:

1 litre bitti bile. İkinciye başlayacağım. Çay olmayınca su içiliyormuş. :D

Tartı günü belirleyelim ama... Tablo yapcam da :D

Back
X