• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Ben hafta sonu çok gelemem net paketim çok az pazartesi yenilenecek ama sonra daimi buradayım . :cool:

Bir de hafta sonu yerim hee onu da diyim de :KK23: misafirim gelecek cumartesi kesin yerim ben onlarla :eğlence::bicak:

Beni beni beni nasıl unutursun Nar :KK11:
Aslında mart ayına kadar diyet yapma isteğim yoktu ama madem beraberiz bende bu gazla başlayayım kilom muhtemelen 66 ama pazartesi sabah tartılır tam yazarım hedefim 58 :oha:
Unutmadım işte etiketledim ya:(

Çok güzel geçti bugünüm, zararlı bir şeyler yemedim. Hafta sonu bakalım nasıl olacak ? Umarım kendime hakim olabilirim. :KK17:

Çok güzel geçti bugünüm, zararlı bir şeyler yemedim. Hafta sonu bakalım nasıl olacak ? Umarım kendime hakim olabilirim. :KK17:
O zaman seninle de kendimle de gurur duyuyorum.
Şekersiz geçti tüm günüm. Masama döktükleri o çikolataların hiçbirini yemedim.:sampiyon:
Karatay diyetinin mantığında beslenmek istiyorum becerebilirsem. Biraz araştırayım. Kitabını okumuştum ama tam hatırlayamıyorum şu an.:kahve:

O zaman seninle de kendimle de gurur duyuyorum.
Şekersiz geçti tüm günüm. Masama döktükleri o çikolataların hiçbirini yemedim.:sampiyon:
Karatay diyetinin mantığında beslenmek istiyorum becerebilirsem. Biraz araştırayım. Kitabını okumuştum ama tam hatırlayamıyorum şu an.:kahve:

Maşallah bize o zaman. :nazar:
Emin adımlarla ilerleyelim. :KK5:
Şekersiz günü geçirmen sende çok fark ettirecek. Hoppa

2 hafta sonra tam anlamıyla başlayacağım ama şimdi kilo almadan dönmek istiyorum bakalım

Ay yeni gördüm topigi ama kizlar ya oyun bozanlik etmek istemem ama ben bu zayiflama topiklerine çok katildim konu falanda açtim zamaninda sonra olmazsa çok üzülürüm kendim bişeyler yapiyorum daha yeni başladim zaten ama ben gelsem sohbet etsek ama yarisa katilmasam:)

Ay yeni gördüm topigi ama kizlar ya oyun bozanlik etmek istemem ama ben bu zayiflama topiklerine çok katildim konu falanda açtim zamaninda sonra olmazsa çok üzülürüm kendim bişeyler yapiyorum daha yeni başladim zaten ama ben gelsem sohbet etsek ama yarisa katilmasam:)
Selin bizim gaz farkımızı unutuyorsun ama :)

Back
X