• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Maşallah sizlere, benim de 1 lt bitti. Su içmeyi çok severim. Yeşil çay da öyle ama bünyemize her şey yarıyorsa demek xyzt-5544 xyzt-5544

Benim büyük ihtimal hiç ekmek yememem lazım kuzu. Evlendik beri ekmek yemeye başladım resmen göbeğim çıktı 2 ayda. Şimdi ekmeği bırakmam lazım. Bili,yorum neyin kilo yaptığını ben de :110:

Benim büyük ihtimal hiç ekmek yememem lazım kuzu. Evlendik beri ekmek yemeye başladım resmen göbeğim çıktı 2 ayda. Şimdi ekmeği bırakmam lazım. Bili,yorum neyin kilo yaptığını ben de :110:

Tam buğday, çavdar vs yesen aslında sorun olmaz. Bir dilimi tıkıyor insanı, devamı gelmiyor. Betaz ekmekle doymak bilmiyor insan, en azından ben öyleyim. Evde beyaz ekmek yenmiyor, o yüzden rahatım.

Her cuma tartı günü olsun. Zorunlu su içme olsun, birde haftada 2-3 saat zorunlu spor olsun. Hergün olursa yapamam. :D Simdilik isteklerim bunlar :D

Narcim idealim.50 51 canım benim.son 3 ayda 4 kilo aldım ondan.kurtulmak istiyorim yeni gördüm konuyu gazamız mübarek olsun ben düzenim tatil sonrası oturur

Talepler dikkate alındı ;)
Pazartesi olsun tartılma o zaman maviş olur mu? Bugün bende tartılmadım:D
Pudram istemezsen yazma ama her hafta kaç gr eksildin yazılacak kızarım :P

tabloya oluşturulcak ya herkes vermek istediği kiloyu yazsın..
ona göre haftalık eksi artı yazarız

Vermek istediğim kiloyu söyleyebilirim ben de, haftada bir artık birbirinden alakasız saatlerde annemlerde de tartılabilirim sanırım.

Verebildiğiniz tüm bilgileri verin o zaman :D

Hala kimse bilgi vermiyor. Ya Rabbimmmmm
Dövcem diyommmm
Neyse ben yazıp öncü olayım cesaretimle:KK70:

N_A_R
Başlangıç Kilo:85 :KK43:
Hedef:58 :)

Back
X