• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay bende anlamadım ayol yedim yani bildiğin 🤣 tatlılar filan belki tartı yanlıştır bugün de tartilmadim cumartesi supriz olsun 🤣🤭 iyi mi kötü mü onu bilmiyorum

O zamannnnn bugün den itibaren temiz besleniyoruz izliyorum seni yaz bugün menunu

Bugünden itibaren başlıyorsun o zaman temiz beslenmeye Cumartesi güzel bir supriz olsun hepimize
Hadi bakalım cumartesi ak koyun kara koyun belli olacak 😂 en fazla artı geleni takım lideri yapalım bu sefer 😂😂😂

Iyi akşamlar canlarım bugünkü menum

Sabah
1 yumurta ile omlet
1 dilim tb
Biraz peynir 3 zeytin
Domates salatalık kapya biber

Ogle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 avuç fıstık

Akşam canım yemek yapmak istemedi kahvaltı yaptım bende
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb

Su 3 lt

Öğlen
3 kaşık granola
3 kasık yoğurt
5 küçük çilek
1 küçük muz
Karışım yaptım yedim

5 tane glütensiz buğday patlağı tanesi 30 kalori
1 fıstıklı baklava

Akşam
2 kaşık pilav
6 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık yoğurt

Ara
1 bayram çikolatası

Akşam dükkan birası ve buzlu granül kahve içicem

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Bizim taşınma işi çıktı. Taşınacağımız evde tadilat var. Onunla ilgileniyorum. Kendi evime hala dönemedim. Sanırım önümüzdeki hafta hazırlığa geçeceğim. Katmaşa bir ay sürer sanırım. Ama diyeti bırakmayacağım inşallah 💪

Bizim taşınma işi çıktı. Taşınacağımız evde tadilat var. Onunla ilgileniyorum. Kendi evime hala dönemedim. Sanırım önümüzdeki hafta hazırlığa geçeceğim. Katmaşa bir ay sürer sanırım. Ama diyeti bırakmayacağım inşallah 💪
Hayırlısı olsun canım😍

Kolay gelsin canimm ❤️

Gunnooo beybiler bugün tartiya baktım dayanamadımm mutluyuummmmmm

Sabah
Dün yaptığım karışımdan yedim

Öğlen okulda kermes vardı
Köfte ekmek ve ayran

Ara
Menengiç kahvesi

Akşam bir şey yemeyeceğim

Nayirrrr gitmeee
geldimmm geldimmmmm
kolaylıklar dilerim canııım

akşam kızımla spor salonuna gitmeyi deneyeceğim, eğer çocukla başarırsam gider geliriz birlikte bakalım nasıl olcak :D

FArklı birşeyler yap
Aslinda evet farklı bise yapmak istiyorum ama irademe sahip çıkamıyorum sanırım çocukların stresi filan uykusuzluk eklenince elimden başka bise gelmiyor gibi düşünüyorum

Iyi akşamlar kızlar akşama kadar normal diyet beslenip akşam duygusal açlığıma yenik düştüm bi kaç tane bayram çikolatası yedim 😢

Back
X