Ya ben @__Dalida__ yı ekleyecektim. Seni istemiyoruz tabi ki hıhKilo verme yarışımı48-49 kiloyum neyimi verecem. Neyime göz diktin
Ah kuzum anlamıyorsun işte... Sensiz olan yer bende kıymetsiz çaktırmadan çağırdım hemen ele verdinbihterdi şikayetçi olan ben değil nar
Elbette Çağır sormana gerek bile yokYani yaza fit olmam lazim sevgili__giz__ ime daha da guzel gozukmem lazim..
Eklemek istedigim bir arkadasim var musade var mi?
Nickelanjelo
Baykuşlarım.
Öhööm öhmm
Kurallarımızı belirleyelim. Şunlara özellikle dikkat edelim dediğimiz şeyleri liste yapıp yazayım ilk msjımıza.
Bir de tabi en mühimi kilo verme çizelgemizi hazırlayayım._asmunikal_ müsait olunca çizelge konusunda yardımcı olabilir misin bana?
Mesela tartı günümüz ne zaman olsun?
Sen de mezura al belini ölç incelmeniz yaz. Bahane istemiyorum.Ay ben oyun bozanlık yapıyor gibi olacağım ama bizim evde tartı yok henüzYakın bir zamanda da alamayız. Ancak annemlere gittikçe tartılırım o da kıyafetle, tok karnına falan çok sağlıklı olmaz.
Ben sizi usulca takip edeyim,ü sohbet de edeyim ama bir süre tartı işi benim için imkansız kuzu
Uyumlu kızın hali bir başkaVuhuuu. En sevdiğim, yine bir etkinlik, her ne kadar bu zorlu bir süreç olsa da sizinle her şeye varım.
Sen de mezura al belini ölç incelmeniz yaz. Bahane istemiyorum.
Her türlü idare ederiz birbirimizi. Amaç ZayıflamakO olur bak tamam, onu alabilirim
Valla bahane için değil kuzu, olur olmadık zamanlarda bildirim yapıyor olmayım diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?