♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Herkesler bir aktifleşmiş ne güzel. Ben de dün sabah 1,5 saat ve akşam 1,5 saat yürüdüm. Aslında koşmak istiyorum kısa kısa koşup tempolu yürüyerek vücudumu koşmaya alıştırmak istiyorum da sıcakta yemedi .:D
Bu sabah 1 saat yürüdüm. İşe yetişebilmek için kısa kestim. Dün izinliydim ne güzeldi. Bu akşam yürüyecek güç bulabilir miyim bilmiyorum :(

Çok teşekkür ederimm, ben bunu yapayım, sevdim. :KK200:
önemli değil canım yapalım birlikte sağlıklı olalım:KK49:
Herkesler bir aktifleşmiş ne güzel. Ben de dün sabah 1,5 saat ve akşam 1,5 saat yürüdüm. Aslında koşmak istiyorum kısa kısa koşup tempolu yürüyerek vücudumu koşmaya alıştırmak istiyorum da sıcakta yemedi .:KK70:
Bu sabah 1 saat yürüdüm. İşe yetişebilmek için kısa kestim. Dün izinliydim ne güzeldi. Bu akşam yürüyecek güç bulabilir miyim bilmiyorum :KK43:
idolümsün Nar maşallah sana:nazar:

bende sabah erken kalkıp biraz koşmak biraz yürümek istiyorum ama hem kalkamıyorum hemde eşim istemiyor sabahın kör saati tek başına ne yapcan sahilde diyorEn Büyük KK

_Cassandra_ _Cassandra_ yataktan çıkana kadar büyük ızdırap ama hem erkenden yürümek ya da spor yapmak keyifli hem de günün ilk saatinde sporu aradan çıkarmak büyük haz veriyor:D
Akşam sporundan daha çok seviyorum. Gerçi şu an belim iptal durumda. Oturup kalkmayı bırak her hareketimde sancıyor. Bünyem kaldırmadı çok yürümeyi.:D

Gunaydin kizlar.. ben de baslayinca birakmak istemeyen birakinca da baslamak istemeyenlerdenim :D dun bir hareket yoktu onceki gun 1 saat yurudum. Doymuyorum aksam. Hem pilav yedim hem ekmek yedim. Beynim mi actir nedir. Esimden fazla yoyorum ben ya :51:
21 gun dikkat ederseniz geridi gelir. Insanin birseye alismasi 21 gun. Sekeri de 21 gunde beden hafizandan silebiliyorsun, herhangi bir aliskanligi kazanmak da 21 gun. Ben cok sıkılmazsan 21 gun basinin etini yiyebilirim spor konusunda. :KK73::confused::KK28::spor::KK55: hayirli olsun cesmicigim.
nasil kafa utuleyeceksin? Benim kini de ye nolur. Ah su 21 gunu kesintisiz atlatsam. Hsonlari sasiriyorum sapitiyorum ben de..

1. gün 30 mekik çekiyorsun
2. gün 75 mekik çekiyorsun
3. gün 120 mekik çekiyorsun gün
4. gün 50 mekik çekiyorsun
5. gün dinleniyorsun
6. gün 100 mekik çekiyorsun
7. gün 50 mekik çekiyorsun
8. gün 45 mekik çekiyorsun
9. gün 60 mekik çekiyorsun
10. gün dinleniyorsun
.
.
.
.
..31. gün 130 mekik çekiyorsun (31. günü önceki mesaja yazmayı unutmuşum)
sayilar cok garip. Bi inip bi cikmasi degil de inip cikan rakamin farkli olmasi. Hele bi 79 mu ne gordum orada. Koptum resmen. 80 olmayacak :D :D

_Cassandra_ _Cassandra_ yataktan çıkana kadar büyük ızdırap ama hem erkenden yürümek ya da spor yapmak keyifli hem de günün ilk saatinde sporu aradan çıkarmak büyük haz veriyor:KK70:
Akşam sporundan daha çok seviyorum. Gerçi şu an belim iptal durumda. Oturup kalkmayı bırak her hareketimde sancıyor. Bünyem kaldırmadı çok yürümeyi.:KK70:
3 saat muhtesem bir rakam ya. Bence de haz vermesi normal... darisi basima. Seratonin istiyorum :53:

Kendime nazar değdirdim :D
Sabah uyuyakaldım :işsiz: Ama dün akşam ip atladım. Sayı tutarak atlayacağım artık.

günaydın kızlar dün 50 mekik arkasına 1 dk plank arkasına birde kol çalıştım:KK49:, bugün dinlenme günüm ama yinede yapasım var ilerleyen günlerde peşine biraz da squat ekleyeyim diyorum, hadi inşallah :rolleyes:

Gunaydin sportif baykuslar,
Dun jet bir antrenman yaptim kardesimle bulusacagim icin gogus ve on kol calisip ciktim.
Gunaydin kizlar.. ben de baslayinca birakmak istemeyen birakinca da baslamak istemeyenlerdenim :KK70: dun bir hareket yoktu onceki gun 1 saat yurudum. Doymuyorum aksam. Hem pilav yedim hem ekmek yedim. Beynim mi actir nedir. Esimden fazla yoyorum ben ya :KK51:
nasil kafa utuleyeceksin? Benim kini de ye nolur. Ah su 21 gunu kesintisiz atlatsam. Hsonlari sasiriyorum sapitiyorum ben de..

sayilar cok garip. Bi inip bi cikmasi degil de inip cikan rakamin farkli olmasi. Hele bi 79 mu ne gordum orada. Koptum resmen. 80 olmayacak :KK70: :KK70:

3 saat muhtesem bir rakam ya. Bence de haz vermesi normal... darisi basima. Seratonin istiyorum :KK53:

günaydın kızlar dün 50 mekik arkasına 1 dk plank arkasına birde kol çalıştım:KK49:, bugün dinlenme günüm ama yinede yapasım var ilerleyen günlerde peşine biraz da squat ekleyeyim diyorum, hadi inşallah :rolleyes:
aynen dinlenme gunlerine farkli bolge ekleye bilirsin. Squatta dikkat edilmesi gereken bikac puf noktasi vereyim ve 3 farkli hareket onereyim.
Squat yaparken egildiginde bel cukurunuzu koruyun kalca hafif disari cikik olacak sekilde inin asagi. 2. Dizlerinizi buktugunuzde dizinin ayak icunuzu gecmesin boylece diz eklemini meniskuslerinizi korumus olursunuz.ve ust bedeninizi mumkun oldugunca dik tutun. Bacak ve kalca inanilmaz guclu kaslardir o yuzden elinize bir agirlik alarak yapabilirsiniz.
3 squat teknigini mutlaka yapin.
1) klasik squat ayaklar omuz genisliginde acik. Ve ust bacaklar yere paralel olana kadar cökulecek.
2) suma squat ayak uclariniz dıs yanlara bakacak sekilde cökün bu harekwtin ayni zamanda ic bacaga vurmasini saglar
3) lunge hareketi yani adim ata ata cöküp kalkacaksiniz.
Not: lunge in cok guzel ve daha etkili bir alternatifi var tek ayaginizi kanepe, sandalye, ya da salonda yapiyorsaniz benche koyarak oteki ayakla ( yine diz ayak ucunu fecmeyecek sekilde cöküp kalmaniz) bu nispeten daha zor olup kalcaya daha guzrl vuran bir harekettir. Tavsiye ederim. Ve en az 3x12 yapilmali.

Gunaydin sportif baykuslar,
Dun jet bir antrenman yaptim kardesimle bulusacagim icin gogus ve on kol calisip ciktim.

aynen dinlenme gunlerine farkli bolge ekleye bilirsin. Squatta dikkat edilmesi gereken bikac puf noktasi vereyim ve 3 farkli hareket onereyim.
Squat yaparken egildiginde bel cukurunuzu koruyun kalca hafif disari cikik olacak sekilde inin asagi. 2. Dizlerinizi buktugunuzde dizinin ayak icunuzu gecmesin boylece diz eklemini meniskuslerinizi korumus olursunuz.ve ust bedeninizi mumkun oldugunca dik tutun. Bacak ve kalca inanilmaz guclu kaslardir o yuzden elinize bir agirlik alarak yapabilirsiniz.
3 squat teknigini mutlaka yapin.
1) klasik squat ayaklar omuz genisliginde acik. Ve ust bacaklar yere paralel olana kadar cökulecek.
2) suma squat ayak uclariniz dıs yanlara bakacak sekilde cökün bu harekwtin ayni zamanda ic bacaga vurmasini saglar
3) lunge hareketi yani adim ata ata cöküp kalkacaksiniz.
Not: lunge in cok guzel ve daha etkili bir alternatifi var tek ayaginizi kanepe, sandalye, ya da salonda yapiyorsaniz benche koyarak oteki ayakla ( yine diz ayak ucunu fecmeyecek sekilde cöküp kalmaniz) bu nispeten daha zor olup kalcaya daha guzrl vuran bir harekettir. Tavsiye ederim. Ve en az 3x12 yapilmali.
meniskusum varm squat yapabiliyorum ama lunge yaparken cat cur ediyor resmenm bu senin son dedigin lunge alternatifi de zarar verir mi. Deneyeyim mi onu...

meniskusum varm squat yapabiliyorum ama lunge yaparken cat cur ediyor resmenm bu senin son dedigin lunge alternatifi de zarar verir mi. Deneyeyim mi onu...
Lungeda da bu alternatif harekette de gene dizin ayak ucunu gecmeyecek sekilde ve en derine kadar cökmezsen rahat yaparsin bence canim.

Lungeda da bu alternatif harekette de gene dizin ayak ucunu gecmeyecek sekilde ve en derine kadar cökmezsen rahat yaparsin bence canim.
Cicom sen sporla ugrastigin icin mi bilgilisin yoksa bransin mi bu. Yani daha detayli bir yol haritasi isteme sansim var mi acaba. Yoksa cok mu zorlarim sansimi bilemedim. Bir de ig de tek bir foto gordum. Bir gelin bir damat. Oradaki gelin sen misin. Su muhtesem bicimli omuzlari ve kollari olan..

Cicom sen sporla ugrastigin icin mi bilgilisin yoksa bransin mi bu. Yani daha detayli bir yol haritasi isteme sansim var mi acaba. Yoksa cok mu zorlarim sansimi bilemedim. Bir de ig de tek bir foto gordum. Bir gelin bir damat. Oradaki gelin sen misin. Su muhtesem bicimli omuzlari ve kollari olan..
Sporla ugrastigim icin biliyorum biraz canim. Ne gibi bir harita istiyorsun? Belki yonlendirebilirim

Dün akşam durup durup ip atladım. Bugün her yerim tutulmuş :D İp atlama tekniğiyle alakalı video izledim ama ben öyle tekniğine göre atlayamıyorum. Dümdüz atlıyorum işte.
Bu akşam şehir dışından misafirlerimiz var spor yapamam. Yarın sabahta erkenden yola çıkacağım şehir dışına. Bol bol ev aramalı bol yorulmalı bir hafta sonu ardından pazartesi sabah akşam spor yapmaya devam edeceğim.

@n
Dün akşam durup durup ip atladım. Bugün her yerim tutulmuş :KK70: İp atlama tekniğiyle alakalı video izledim ama ben öyle tekniğine göre atlayamıyorum. Dümdüz atlıyorum işte.
Bu akşam şehir dışından misafirlerimiz var spor yapamam. Yarın sabahta erkenden yola çıkacağım şehir dışına. Bol bol ev aramalı bol yorulmalı bir hafta sonu ardından pazartesi sabah akşam spor yapmaya devam edeceğim.
Ben de beceremiyorum. Boksorler gibi atlamak rocky gibi olmak istiyorum ama olmuyor :spor::spor::spor: ayni boyle atliyorum ama kendi varyasyonlarimi olusturdum ip atlarken karin bile calistiriyorum. Canim benim Allah yardimcin olsun gonlune gore bir yuva bulursun umarim. Yorulmadan kolayca.:nazar:

@n

Ben de beceremiyorum. Boksorler gibi atlamak rocky gibi olmak istiyorum ama olmuyor :spor::spor::spor: ayni boyle atliyorum ama kendi varyasyonlarimi olusturdum ip atlarken karin bile calistiriyorum. Canim benim Allah yardimcin olsun gonlune gore bir yuva bulursun umarim. Yorulmadan kolayca.:nazar:

Ben bi de yerimde sabit duramıyorum geriye gidiyorum sürekli :D Popo ağır kalıyor çekiyor arkaya doğru sanırım:D
Sağol Tatlım inş hallederiz . Uzadıkça tedirginleşiyoruz.

Cuma ctesi pazar sporsuz gecti :işsiz:
Benim de malesef sporsuz gecti. Yol haritasi derken once nereleri calismaliyim kas olmasini nasil saglamaliyim nasil yag yakmaliyim gibi seyler. Hep zayif oldum ama hic fit olamadim

Hafta sonu bol yürümeli. Pil bitmeli geçti benim için de. Akşam nasıl uyudum nasıl sabah uyanıp işe geldim bilmiyorum.
Bugün kendimden umudum yok ama yarın sabah yürüyüşüme çıkacağım hatta koşacağım aralıklı olarak.
Cicoretti Cicoretti koşmak benim için büyük bir pskolojik engel resmen. Kendimi nasıl alıştırabilirim. Bir program var 3 dk temopu yürü 3 dk koş şeklinde başlıyor. Günler içerisinde yavaş yavaş koşma süresi artıyor. Mantıklı mı?
Ya da tempolu yürüyüşe iyi ce adapte mi olmalıyım öncelikle. Yürüyüş bile beni yorabiliyor açıkcası:(

cuma akşam çok çalıştım
100 mekik
1 dk plank
20 adını hatıramdığım hareket
36 squat
20 suma squat
10 lunge
60 kol
ama sonra hala bacaklarım ağrıyor
günlük çektiğim mekik i de bıraktım:KK17:
bu akşam 2 durak önce inip tempolu yürücem bakalım
bu arada ilk kez haftasonu kilo almadım çok mutlutum