- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi amazon woman
-
Sebep yok. Kardeşim hep ömrü boyunca düşman gibi davrandı bana. Söylemesi ayıp bu sefer düzgün dursun diye milyarlık hediye aldım. Ama ben yokken cok gaz vermiş anneme belli. Geçen sefer de onun yüzünden eşime mahcup duruma düşmüştümNeden durduk yere size böyle davranıyorlar sebep ne?
Niye kendinizi sevdirmeye uğraşıyorsunuz ki? Yapmayın, almayın hediyeler.Sebep yok. Kardeşim hep ömrü boyunca düşman gibi davrandı bana. Söylemesi ayıp bu sefer düzgün dursun diye milyarlık hediye aldım. Ama ben yokken cok gaz vermiş anneme belli. Geçen sefer de onun yüzünden eşime mahcup duruma düşmüştüm
Çok isterim bunu. Ama babam istiyor ki hep birlikte olalım. Gelmez yanıma tek. Digerlerini de getirir. Kardeşim mahvetti ortamı, kıyamam babam benim kalbimi düzeltmeye çalıştıHediye çözüm olmaz ki böylelerine. Gitme o zaman babanla ayrı görüş bence
Ne bileyim düzelir sandım. Bu sefer beni rezil etmez sandım. Babama tek görüşme için ikna etmeye çalışmak mantıklı. O da istiyor ki hep birlikte olalım. Ama onu da dinlemiyor onu da eziyorlarNiye kendinizi sevdirmeye uğraşıyorsunuz ki? Yapmayın, almayın hediyeler.
Babanızla da özel görüşün, olmaz mı?
Annem o kadar kalbimi kırdı ki. Benim yüzüm gözüm şiş ikisi kahkalarla alışveriş yapmaya gittiler. İşte ailedir kardeştir diye iyilikle yaklaştım hep ama bundan sonra yüzünü dahi görmek istemiyorumBoyle insanlara iyilikle hediyeyle yaklasmayacaksiniz. Bocek gibi davranacaksiniz. Yok sayacaksiniz. Siz oraya gittiniz hos geldin etmedi diyelim siz de onu gormezden gelin siz hamle yapmayin. Zor olsa da kiskirtinca gormezden gelin tahriklere kapilmayinm Evlat ayiran anneye de ne desem bilemedim
Bırakın düzelmesin napıyorsa yapsın.Ne bileyim düzelir sandım. Bu sefer beni rezil etmez sandım. Babama tek görüşme için ikna etmeye çalışmak mantıklı. O da istiyor ki hep birlikte olalım. Ama onu da dinlemiyor onu da eziyorlar
Annem yıllardır böyle. Hep en çok onu sevdi, onu kolladı. Ama ilk defa onu bu şekilde acımasız gördüm bana karşı. İlk defa pahalı hediye aldım. Onu da eşim çok ısrar etti. Alalım belki aranız iyi olur dedi. Ama hiç oralı olmadıBazen insanlar kardeşiyle anlaşamaz . Bu birçok ailede olan bir durum . Ancak annenizin tavrı çok yanlış . Onun tarafsız olması yahut ara bulması gerekir . Boş yere üzülmeyin lütfen . Not : Malesef pahalı hediyeler insanların size saygı duymasını veya sizi sevmesini sağlamaz . En fazla sizi kullanmak için bir süre seviyor gibi yaparlar . Köprüyü gecene kadar hesabı . Kullanılmak istemezsiniz herhalde ?
Babana olayların her zaman böyle olmasından dolayı eşine mahcup olduğunu hatta ağzına laf verdiğini , ama onu çok özlediğini tek yolun bu olduğunu söyleyin okadar da ısrarcı olmaz bence.Ne bileyim düzelir sandım. Bu sefer beni rezil etmez sandım. Babama tek görüşme için ikna etmeye çalışmak mantıklı. O da istiyor ki hep birlikte olalım. Ama onu da dinlemiyor onu da eziyorlar
Teşekkür ederim mutlu oldum mesajinizla :)Bırakın düzelmesin napıyorsa yapsın.
Biraz hassas bi yapınız var, uzak durun onlardan.
Baba kız başbaşa mis gibi görüşürsünüz
Ne mutlu, bazen istediğimiz her şey gerçekleşemiyor maalesef, kabullenmek gerek.Teşekkür ederim mutlu oldum mesajinizla :)
Haklısınız bundan sonra hediye almam. Kalbi yumuşar diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşümSonuçta evet aileniz ama 6 ayda bir gittiğiniz evde size, hemde eşiniz yanınızdayken bunu yapıyorlarsa bir daha o kapıdan girmezdim. Olmayıversinler hayatında. Sana değer vermeyen, özlemeyen aile aile olmuyor zaten. Babanı çok özlüyorsan kafesi var avmsi var gider görürsün. Yada o gelsin senin evine doya doya görüş. Kendini sevdirmek için yada iyi geçinsinler diye hediye falan da alma kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?