bayram,aile,kalp kırgınlığı

Ba
Çok isterim bunu. Ama babam istiyor ki hep birlikte olalım. Gelmez yanıma tek. Digerlerini de getirir. Kardeşim mahvetti ortamı, kıyamam babam benim kalbimi düzeltmeye çalıştı
babanızla bu olanları ayrı konuşsanız? Kırıldığınızı bu güne kadar tüm kırgınlıklarınızı vs konuşsanız? Ne der

Babana olayların her zaman böyle olmasından dolayı eşine mahcup olduğunu hatta ağzına laf verdiğini , ama onu çok özlediğini tek yolun bu olduğunu söyleyin okadar da ısrarcı olmaz bence.
telefonla arayıp diyeceğim bakalım. babam herşeyin farkında ama o da öyle kötü arada kaldı ki. bıraktım orada herşeyi. tüm ipleri koparmak istemedim herşeye rağmen

kardeşim yıllardır böyle ona alıştım. benim en çok canımı yakan eşimin bu olaya şahit olması. üç gün rol yapsalar ne olurdu sanki. eşime karşı çok mahçup oldum. kendimi de tutamadım tüm gece ağladım onun yanında

Ba

babanızla bu olanları ayrı konuşsanız? Kırıldığınızı bu güne kadar tüm kırgınlıklarınızı vs konuşsanız? Ne der
laf arasında biraz bahsettim kalbimin çok kırıldığını. babam kıyamam herşey onun yüzünden oldu sanıyor. ben engel olamadım benim suçum diyor

birbirlerini doldurmuşlar çok belli. hiç böyle birşey beklemezdim. ikisi de aynı cümleleri kurdular hep çünkü. sonrasında da anlaşmış gibi biz ne yaptık ki, sen alıngansın dediler. ben dayanamadım bigün erken dönünce de suçlu ilan edildim. inan resmen evde kalp çarpıntılarım başlamıştı duramazdım

Ben yerinde olsam eşim yokken arar ikisine de sayardim. Onları sildiğini falan söylerdim . Haklısın ben olsam ben de çok kötü olurdum. Kardesin niye boyleki bir seyden oturu kiskaniyor mu acaba seni ?

Ben yerinde olsam eşim yokken arar ikisine de sayardim. Onları sildiğini falan söylerdim . Haklısın ben olsam ben de çok kötü olurdum. Kardesin niye boyleki bir seyden oturu kiskaniyor mu acaba seni ?
o hep böyleydi. hep laf sokma çabası hep kötü davranma amacı içinde oldu yıllarca. geçen yıl da eşimin yanında benimle dalga geçmeye falan kalktı. bide eşimin yüzüne baktı sanki eşim de ona katılıp ikisi üzerime gelecek onu bekledi. bilmiyorum sadece bıktırdı. bu sene de nasıl yaptı bilmem annemi de doldurmuş farkettim. annem bu kadar bariz canımı yakan bir insan değildi. çok değişmiş.

Neyseki esin iyiymis..Iyi değil mi?Ailedi kötü olanların genelde eşi iyi oluyor .Benim öyle olmamıştı tabi.

Neyseki esin iyiymis..Iyi değil mi?Ailedi kötü olanların genelde eşi iyi oluyor .Benim öyle olmamıştı tabi.
babam çok iyi birisi. kardeşimin amacı ne bilmiyorum. annem de kardeşime uymuş durumda. eşim iyi . başkası olsa o ortamda başka türlü davranırdı bence. senin ailen nasıl

ben ne olduğunu tam olarak anlamadım,
onlar laf soktu, siz ağladınız, ertesi gün de evinize döndünüz sanırım.
madem babanız bu kadar değerli sizin için, laf sokmalara kulak tıkamayı deneseniz...
sonuçta aileniz onlar sizin düşmanınız değiller ki, ne kadar nefret edebilirler sizden, onun da bir sınırı vardır diye düşünüyorum.
ya kulak tıkamayı öğrenin ya da ailenizle bidaha görüşmeyin, böyle gidip ağlayıp küsüp dönmeler sadece size zarar verir.

Ben anlamadim .
Ne dediler ?
Niye agladiniz cevap vermediniz ?
Kardes kac yasinda ?
Onu kenara cekip niye paylamadiniz ben annemi babami gormeye geldim iki gunlugune senin triplerini cekemem fena yaparim diye ???

kulak tıkama olayını yapamam. yabancı insan olsa yaparım ama aileye yapamıyorum. aynen dediğiniz gibi oldu ve bu olabilecek en kötü olaydı benim için. gitmesem ya da dayansam daha iyiydi. ama bende ankisiyete problemi var. stresli ortamda vücudum normal kalmıyor dönmek zorundaydım. birdaha görüşmeme tarafındayım. beni seven insanlar yanıma gelir diye düşünüyorum. çünkü her gidişimde eşime karşı çok mahçup duruma düştüm

Ben anlamadim .
Ne dediler ?
Niye agladiniz cevap vermediniz ?
Kardes kac yasinda ?
Onu kenara cekip niye paylamadiniz ben annemi babami gormeye geldim iki gunlugune senin triplerini cekemem fena yaparim diye ???
tartışma olayı büyük bi olay konusu değildi. her yıl kardeşim bişey bulup ordan saldırmaya çalışır bana.kardeş 24 yaşında. tüm gece ağladım onlar görmedi. ertesi gün gözlerim şişti umursamadılar hatta bence kardeşim mutlu oldu. olayın büyümesini istemedim. baktım annem de kardeşimin yanında , beni de babamdan başka umursayan yok bende geri döndüm

benim annem de uluorta laf sokar bana,
laf sokmak demeyeyim de, kilomu eleştirir mesela,
ya da işimi, maddi durumumu küçümseyecek şeyler söyler,
35 senelik annem, huyunu suyunu biliyorum kadın bu yani değiştiremem bundan sonra, he he diyip geçiyorum inanın zor değil,
içinde kötülük olduğunu düşünmüyorum çünkü,
kolay kolay hiçbir anne çocuğu için kötü düşünmez zaten,
hatta artık eğleniyorum da onun bakış açısıyla
ilaçlarımın dozunu ona göre ayarlıyorum sadece

benim annemin de kötü olduğunu inanmak istemiyorum. kardeşimi daha çok seviyor buna yıllardır alıştırdım kendimi. bu seneki olayda kardeşimin gazına geldiğini düşünüyorum. çünkü bu derece yapmazdı bana hiç. kardeşimin iyi niyetli olduğunu hiç sanmıyorum. çünkü heryıl istisnasız kalbimi kırıyor. biraz da ondan hediye aldım derdi neyse kendini düzeltsin diye. ilaçsız yaşanmıyo zaten :)))

Kardeşim kıskanıyor bence seni. Sebeplerini aslında bulabilirsin bence dusununce. Sen ara şöyle içindekileri bence. Babanı davet et onlar gelmesin miş gibi vakit geçirin babanla. Sosyal medyada paylaş gıcık olsun kardeşin

onun bu davranışları yeni olan bişey değil. o hep böyleydi. zamanında hatta anneme bu olayı şikayet ederdim ama o umursamazdı pek. bide hep onun tarafını tuttu küçük diye. o da davranışlarını abarttı en son eşimin yanında dalga geçmeye küçük düşürmeye çalışmaya başladı. aslında kıskanmaması lazım çünkü benim iki katım maaş kazanıyor, annem hep onun tarafında, benden güzel. hani kıskanmasını gerektiren bişey de yok. kıskansam benim kıskanmam lazım ama ben yine de aramız iyi olsun istemiştim. artık istemiyorum. aramak da istemiyorum biliyo musun değişen birşey olmayacak ve içimde artık resmen ona dair tüm güzel anıları bitirdi. kardeş deyince sadece bana yaptıkları geliyor. gece hep böyle olmamalıydı diye diye ağladım hep

Kiyamam ya. Annene de ayrı kizdim. Keşke dengeyi sağlasaydi. Şaşırdım da kardesine.genelde kiskanirlarsa kötü davranırlar. Neden böyle yapıyorki hayret. Arama içinden gelmiyorsa ama tepkini belli et bence. Mesela sosyal medyadan sil watsaptan engelle. Bilsin kırildigini. Anneni de o aramadan arama bence

Keske sessiz kalmasaniz .
Cunku sessizligi aptallik saniyor insanlar.
Onlarin anlayacagi dilden konusmak en iyisi.
Bu hayatta en degerli sizsiniz bunu unutmayin .
Iki gunu burnunuzdan getiren kardesiniz bile olsa haddini bildirmeli ,icine atmamali insan ..
Ayni seyleri zaman zaman yasiyorum .
Ama aninda veriyorum tepkimi
Az gorusuyorum kafam rahat.
Babanizi gunluk arayin sizde
En azindan onunla iliskiniz maksimum iyi olsun ..

inan bende niye böyle yapıyor bilmiyorum. diğer insanlara da böyle ama bana karşı ayrı bi garezi var gibi davranıyor. anneme çok kırıldım açıkcası. kardeşime alışkınım ama annemden beklemezdim. evet onu daha çok seviyor ama yine de bana bunu yapmasını beklemezdim. kırıldığımı biliyorlar. eve erken döndüm çünkü. ama kendilerini haklı buluyorlar. ben ağladım ama onlar haklı. hatta annem garip bi şekilde gönlünü almamı bekledi. babama kıyamam o benim yanımdaydı hep. yani ikisinin de umrunda değilim. üzülüp üzülmememi umursamadılar altı ay sonra gördükleri halde beni haksız çıkardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…