Bayram alış verişi

bildiğim kadarı ile böyle bir adetimiz varmış. bizim kv& kp nin pek eli cebine girmediği için olmadı böyle şeyler ,
gerçi istemem de zaten gerek var mı ki bayram alışverişine ..

bizde de var ama ben çıkmamıştım eşim bana bir yüzük hediye etmişti.
bence sizi davet ediyorlarsa gidin. duruma göre bişeyler elbet alırsınız. hediyeleşmek sünnettir. sonuçta ortada bir kavga dövüş yok. yani illa ki al diyende yok almam diyende yok. teklif var madem gidiverin sizde.

Ne dediğimi anlamadın herhalde sadece nişanlı değilim. Resmi nikahım da var. Yani müstakbel kayın validem değil! Sana sadece gülüyorum . Mutsuzsun ve burdan kıskançlığını çıkarmaya çalışıyorsun. Komiksin

Ah canım ya... Sizin bu konunuza ilişkin olarak nasıl bir hasetlik oluşabilir bende acaba? Kayınvalideniz ile bayram alışverişine gitmenizi mi kıskanmış olabilirim mesela? Trajikomiksiniz!

Bu forumda bir klasiktir. Hoşa gitmeyen yorumlar hazmedilemiyor birçok üye tarafından. Sizinki de bu hesap. Ben kayınvalide ile bayram alışverişine çıkma geleneğini çocuksu bulabilirim. Bu niye size bu kadar dert oldu?

Boşver valla böylesi daha iyi sonra yaptım demez en azından Canımmm hiç canını sıkma. Bak ne güzel bebeğin olmuş hayırlı olsun :)

sağol canım :) öyle de insan kendini değersiz hissediyor biraz neyse koca kadını ben değiştirecek değilim ya:KK14: lohusayken fena olmuştum birde o psikoloji farklı olur ya..

öyle bir adetimiz var mı bilmiyorum.sanırım yok.
olsada ben gidip almam:işsiz:, annemde göndermez :KK53:

canım bizde var o adet ama ben bir çöp görmedim ne nişanlıyken ne düğünde, doğum yaptım eve geldim bana 1 çift çorap verdi:oha: yani ne desem bilemedim ektiğini biçsin:sinirli:
bence böylesi daha iyi
biz de herşeyi kendimiz yaptık eşimle. düğünümüz eşyalarımız ev vs . en ufak bir katkı istemedik .
ama onlarda alıpta bak şunu aldık size demedi.
evimde bir çöpleri yok. olmamasına rağmen bizim ev bizim araba diyorlar . gülüyorum sadece.
herkese kendileri yapmış gibi anlatıyorlar .
bi de almış olsalar ne yaparlardı acaba :))

sağol canım :) öyle de insan kendini değersiz hissediyor biraz neyse koca kadını ben değiştirecek değilim ya:KK14: lohusayken fena olmuştum birde o psikoloji farklı olur ya..
Evet lohusa daha hassa olunuyormuş sanırım..ama olsun insanlar değişmiyor. Mutlu olmamız için bu şekilde labul edip görmezden gelmek gerekiyor. Yoksa kafamıza çok takıyoruz ve hayattan zevk almaz hale geliyoruz. En iyisi görmezden gelmezm

Kayinvalidem alin bayramlik diye kredi kartini verdi nisanlima. Ben hic gerek yok desemde alacagiz bir seyler. nisanlima da annem alalim diye tutturdu. Ona da aldk.

Kayinvalidem alin bayramlik diye kredi kartini verdi nisanlima. Ben hic gerek yok desemde alacagiz bir seyler. nisanlima da annem alalim diye tutturdu. Ona da aldk.
Ne aldınız :) bizde alacağız eşime ve ailesine ne alayım sence. Sende yeni nişanlanmıştın hemen hemen aynı zamanlara denk gelmişti hatırlıyorum :)

bence böylesi daha iyi
biz de herşeyi kendimiz yaptık eşimle. düğünümüz eşyalarımız ev vs . en ufak bir katkı istemedik .
ama onlarda alıpta bak şunu aldık size demedi.
evimde bir çöpleri yok. olmamasına rağmen bizim ev bizim araba diyorlar . gülüyorum sadece.
herkese kendileri yapmış gibi anlatıyorlar .
bi de almış olsalar ne yaparlardı acaba :))

bizde canım hep kendimiz yaptık hatta ben evimi bile kendim almıştım ama herkesten saklıyorlar eşimin çok emin olmamakla birlikte kendilerinin aldığını felan söylüyorlardır:) ne bileyim biz böyle görmediğimizden garibime gidiyor sadece salon parasını verdiler başka hiç bir şey yok:))

Evet lohusa daha hassa olunuyormuş sanırım..ama olsun insanlar değişmiyor. Mutlu olmamız için bu şekilde labul edip görmezden gelmek gerekiyor. Yoksa kafamıza çok takıyoruz ve hayattan zevk almaz hale geliyoruz. En iyisi görmezden gelmezm

tabiki canım yoksa tavşan dağa küsüyor dağın haberi olmuyor:KK14:

bizde canım hep kendimiz yaptık hatta ben evimi bile kendim almıştım ama herkesten saklıyorlar eşimin çok emin olmamakla birlikte kendilerinin aldığını felan söylüyorlardır:) ne bileyim biz böyle görmediğimizden garibime gidiyor sadece salon parasını verdiler başka hiç bir şey yok:))
yine iyiymiş sizin :)
emin olun söylüyorlardır, çünkü ben de çok duydum. :)

senin ki daha beter galiba:)) ne bileyim benden fenası yoktur diyodum:)
arkadaşın konusunu da kirlettim ama . emin olun daha beterdir :)
evin anahtarını vermiş bulunduk tatile giderken . arada canları sıkılınca çat kapı giriyorlar .
bir oldu tamam dedim , 2. yi görmezden geldim . 3. ye uyarmıştım artık ben çok hoşlanmıyorum diye.
neden ki bizim ev sizin ev sizin ev bizim ev demişlerdi :) onlara göre bu ilde 2 evleri var. o kadar sahiplenmişler ki gerçekten sinir oluyor insan.artık anladılar tabi. Allah başka sıkıntı vermesin diyelim :))

Back
X