Bayram alış verişi

Bencede kalabalık gidince komik oluyor birde :) sağolsun zevki iyi. Bana çoğu konu da fikir verir ama ben utanıyorum alışamadım daha sanırım
Ben de çok utanırdım ama kayın validem çok zevkli kendi eliyle getirip koyuyordu önüme.hediye alacaklar işte tadını çıkar :)

Bazo arkadaslar saldirmiş hemen av görmüş şahin gibi.bizlerde yok canim öyıe adet

Bazıları hayattaki mutsuzluklarını, yüz yüze görüştüklerine söylemeye cesaret edemediklerini veya en iyi ihtimalle kibarca ifade ettiklerini burda resmen kusuyo... hatta özellikle sarmak için böyle konuları arıyo zannımca... klavye boşboğazları... :)

Kayın validem çok hevesli canım kırmak üzmek istemedim. Onlarda var demek böyle bir adet. Tek gelinim. Hevesini kırmak istemediğimden. Yoksa çok şükğr alacaklarına ihtiyacın yok. Bende diyemem şu mağazaya bu mağazaya girelim diye. Utanırım yerin dibine girerim gibi hissediyorum. Nişan alış verişinde bile rahat olamadım elbisemi seçerken :KK43:
Valla Can'ım hiçte çekinmiyorum o Mutlu oluyor bana alınca bende ona alınca Mutlu oluyorum
Ayrıca anne şu mağazaya da bakabiliriz demenin ne ayıbı ne utanması olmaması lazım git güzelce vakit geçir annenle

Adet vardır belki ama kayınvalideme ben alsam alırım. Ev hanımı, evden çıkmayan kadıncağız, geliri de yok...

Şimdi işli güçlü kadın olarak beni alışverişe mi götürsün, saçma yani... :işsiz:

Nişanlın filan alacaksa hediye alsın da, herşeyi cok büyütmek toplumumuzda var.

Bazıları hayattaki mutsuzluklarını, yüz yüze görüştüklerine söylemeye cesaret edemediklerini veya en iyi ihtimalle kibarca ifade ettiklerini burda resmen kusuyo... hatta özellikle sarmak için böyle konuları arıyo zannımca... klavye boşboğazları... :)

Evet, bir senedir foruma uyeyim ve vaktim o kadar cok ki bu bir sene boyunca hep klavye bosbogazligi yaptim. Alkisladim sizi.

Konuya yorum yapmak yerine bana yorum yapmaniz bosbogazligin farkli bir versiyonu olmali. Bendensiniz. :rapci:

Evet, bir senedir foruma uyeyim ve vaktim o kadar cok ki bu bir sene boyunca hep klavye bosbogazligi yaptim. Alkisladim sizi.

Konuya yorum yapmak yerine bana yorum yapmaniz bosbogazligin farkli bir versiyonu olmali. Bendensiniz. :rapci:

üzerinize alınmanız güzel... en azından kendinizi biliyorsunuz...

Nisanliyken bayram alisverisine bende ciktim ama onceden gittim beyendim nisanlimda aldi kayinvalidemle gitmedim

Kayın validem çok hevesli canım kırmak üzmek istemedim. Onlarda var demek böyle bir adet. Tek gelinim. Hevesini kırmak istemediğimden. Yoksa çok şükğr alacaklarına ihtiyacın yok. Bende diyemem şu mağazaya bu mağazaya girelim diye. Utanırım yerin dibine girerim gibi hissediyorum. Nişan alış verişinde bile rahat olamadım elbisemi seçerken :KK43:
bulmuşsun böyle kaynanayı kırma derim canım

Biz kayınvalidemle nişan alışverişine çıkmıştık elbise bakmaya. Ben sana bayramlıkta almak istyorum dedi. İşimiz bittkten sonra 1 elbise aldık bana. Bayram için ayakkbı almak istedi daha geçen hafta aldığım için ben istemedim. Bunun çocuklkla vs ilgisi yok. Bende takı altın istemiyorm bişeyde istemedim kadın heves etmiş içinden gelmiş teklif etti burdaki bazı insanları cidden anlamıyorum. Bu soruda topa tutacak ne vardı yani ?

Biz kayınvalidemle nişan alışverişine çıkmıştık elbise bakmaya. Ben sana bayramlıkta almak istyorum dedi. İşimiz bittkten sonra 1 elbise aldık bana. Bayram için ayakkbı almak istedi daha geçen hafta aldığım için ben istemedim. Bunun çocuklkla vs ilgisi yok. Bende takı altın istemiyorm bişeyde istemedim kadın heves etmiş içinden gelmiş teklif etti burdaki bazı insanları cidden anlamıyorum. Bu soruda topa tutacak ne vardı yani ?

Pardon da topa tutan kim? Iyi misiniz? Neden polemik yaratmaya calisiyorsunuz?

Konu sahibi kayinvalidem deyince evli oldugunu dusunerek ve kayinvalidenin gelinini bayram alisverisine goturmesi ilginc geldiginden boyle bir yorum yaptim. Taktiniz da taktiniz.

Nişanlılık dönemimde böyle bir şey duydum ama bizim böyle bir adetimiz olmadığı için talep etmedim. Kv min de yokmuş ki o da teklif etmedi.

Ama eşim bayram hediyesi adı altında giysi almıştı. Bunun adetlerle bi ilgisi yoktu sadece denk gelmişti..

Aman yaaa herkes neden topa tutuyor bilmiyorum bende anlamadım :) bende çıkarım heves etmiş sanırım. Ben Hiçbişey istemedim ne altın ne başka bişey. Kendileri yapıyorlar. Napim yapmayın mı diyim. Anlayamıyorum bu insanları. Topa tutmuşlar

Back
X