• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram bayram nişanlımla kriz. . .

Off artık daralıyorum kv nin bu tavrından. Kadın bi dur, bi evlenelim yaa. . Her şeyden kendi kafanı bü uzatma. Ahh benim annem. Keşke annem gibi olsaydı. Annem hiçbir şeye gık demedi. Nişanlım toplasan annemle 10 kere telde konuşmamıştır. Tüm sıkıntı bende. Zaten düğünde dernekte tek kuruş fayda olmadı, zararlarına da laf etmiyoruz, hala dırdır dır dır . .
Uzak durmak senin elinde canim koy mesafeni yaklasamasin sana kafan rahat olur saygi cercevesinde

Şimdiden kurban bayramı için bir plan yapın.

Seni üzmek istemem ama nişanlın kurnaz çıktı. Sana 'hayatım tabii ki ilk bayramımızı başbaşa geçiririz' dememeyi başarmış. Annesiyle ilgili her sorunda "yok yere kaygılanıyor" duruma düşmemek için şimdiden açık açık sor.

'Tamam ben kaygılanıyorum, kaygımı nasıl gidereceksin? Annene ilk bayramı başbaşa geçirmek istediğimizi sen mi söylersin ben mi söyleyeyim?' de bakalım. Cevabından niyetini anlarsın.

Kaynanan ondan daha kurnaz. Daha ilk bayramdan bu konuda kimin sözünün geçeceğinin işaretini vermiş. Aman biraz dik dur. Sonra senin konunun altında ve üstünde yer alan onlarca "bayramda kayınvalide sorunsalı" başlığından birine demir atarsın. Mutluluklar dilerim.

Ben zaten ''Henüz erken olduğunu düşündüğümüz için bi plan yapmadık. Belki anneanneme gideriz'' dedim hemen.
Çok çok teşekkür ederim. .

aman ne takıyorsun kafana, gitmezsin olur biter. şimdi düğün telaşına bak sen :))

Aslında ufak tefek şeylere takılan biri değilimdir. Ne aile hayatımda, ne arkadaş ne iş çevresinde ufak şeylerle insanlara mesafe koyabilen ya da içime sıkıntı düşürebilen bi insan değilim. Ama o abartıyor ve bana karışılmaya çalışılması benim hassas noktammış meğer. Yeni yeni anlıyorum bunu. .ünkü daha önce böyle bi durumu kimse tarafından düşürülmemiştim.

Bugün KK'da bir durgunluk var. Millet 10 ay çekiştirdiği kaynanasıyla bayramlaşmaya gitti büyük ihtimal. Bu insanla evlenecekseniz annesi de bir şekilde hayatınızda olacak, daha evlenmeden bu yüzden kavga etmeyin. Siz de politik olun kısaca. Klasik Türk tipi evlilikse bayram ya sizin tarafınızda ya da onların tarafında geçecek zaten. Başka bir ihtimal yok gibi.

Evet. Yeter ki bu başkaları tarafından değil, artık bi aile ve ev olacak ''biz'' tarafından belirlensin. Gerisi hiç sorun değil. .

Kayınvalideye mi kalmış nereye gideceğiniz?
Belki tatil yapacaksınız, belki bir bayram sizin aile diğer bayram diğer aile yapacaksınız.

Hiç !! Nişanlım beni anlasa yine sorun yok. Beni anlamıyor. ''Boş yere kaygılanıyorsun. Kadın sana planını, düşündüğünü söylemişse ne var'' diyor. Kavga ediyoruz her böyle annesi mevzuu olduğunda.

Huyum batsin. Ilgimi çeken bir kullanıcının hemen eski konularına bakarım. Sizinkine de baktım. Allah bilir ama sizi aldatmis olan biriyle mutlu olacağınızı düşünmüyorum. Üzgünüm

Huyum batsin. Ilgimi çeken bir kullanıcının hemen eski konularına bakarım. Sizinkine de baktım. Allah bilir ama sizi aldatmis olan biriyle mutlu olacağınızı düşünmüyorum. Üzgünüm

Teşekkür ederim. Yalnız biz onları atlattık ve uzun bir zaman geçti. Zor oldu ama atlattım. Şu an sorunum o değil. Ve çok şükür tamir oldu her şey.

Hem ilgimi çeken dediniz ya, o kısmı merak ettim? :)

Sen ne yaparsan yap bayramlarda ilk gün kayınvalidende olcan sonraki günlerde eşin isterse ailene geçersin cnm. Bu böyle olmazsa hep tartışmalar olcak..
Hoşgeldin ewlilik hayatınaaa :KK76:

Bence bunda sinir bozacak bir sey ilk bayramin ve her iki tarfida ziyaret etmek zorundasiniz
Evlilik boyle bir şey iki ayri kisinin bir butun olusturabilmeleri

Hahahahahha o da bisey mi canim benim kayinvalidem ilk evli oldugumiz bayramda bana bi surat bisurat neymis derdi efendim neden onunla anneme gitmemisim o beni elimden tutup ilk bayram anneme goturcekmis. Hahahahha dedim ben yolu biliyorum giderim yil olmus 2015 o isler 50 sene onceydi bide kahkaha patlattim ioce gicik oldu ki bu gecen sene oluyordu. Bosveeer hele evlenin gerisi bi sekild ehalolur

ben anlamıyorum bu bızım ılk bayramımızdan kastınız nedır?
cok ozel bısey vardıda bız mı kacırdık?

Back
X