- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
Yani eşinizi dinleyin gitmeyin desek gitmeyeceksiniz öyle mi?
Abinizin ısrar etmesinde nasıl bi art niyet olabilir? Eşinize kulaklarınızı tıkayın ve gidin
Biletimi kaynım ve kayin validem aldılar zaten .kayinvalidem sen git gel o yatışır diyorlar.Hayir ona fikrinide sormuyorum ne bu terslik bu katılık naptin ben yahu sanaYa o sizin sahibiniz mi? Izin istemeler,yollamamalar filan? Gidiyorum de ve git.
abımın dugunu olacak ıse esımınde benımle olması lazım ben onden gıderım gerekırse o da arkadan gelır ama bana nereye gıdıyorsun gıtme vs dıyemez....Kızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?
Kayinvalidem hasta yolculuk yapamıyor malesef.Benimde anneme en çok ihtiyac olduğu zaman çok çok erken dönünce eşimde alındı.istemiyormus o adamın olduğu yere çocuklarını gondermekİyi de abin anneni aradı ise ne olmuş
Ada'mın da düğünü varmış annene ihtiyaç oldu belki
Abinin düğününe git hatta eşin de gitsin
El ne der demeyi sevmem ama o düğüne gitmezse elin ömrü billah araları düzelmez
Abini sevmese de orada bulunmalı sonra tAvrı varsa devam eder
Lakin anneni çağırmadı neden bu kadar battı
Bir de çok mu uzak yani Kv falan neden düğüne gitmiyor
abımın dugunu olacak ıse esımınde benımle olması lazım ben onden gıderım gerekırse o da arkadan gelır ama bana nereye gıdıyorsun gıtme vs dıyemez....
ne olursa olsun o sızın abınız ben olsam esımın kendısıne karsı abımın bır tavrı olmadı ıse kotu anlamda ona soz hakkı bıle tanımam kı kendı esıme tanımıyorum asla.Eşim abimin adını duymaya dayanamıyor babamın cenazesinde söylediği şeyler için.Abim cenazede ne ağliyorsunuz zaten ölecekti demişti 3 sene evvel.Bende pek sevmem sadece annemin hatrı için gideyim dedim biletimi aldım ama sabahtan beri neler diyor bir bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?