- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
Çünkü telefonlarıma çıkmıyor canımSiz karşılıklı konuşmak yerine neden böyle saçma sapan mesajlasiyorsunuz??
Ben izin alırım hala mesela çocuk gibi, üstelik yaşım 40. Eşim de benden izin alır. Bu durumun tam da saygıyla ilgisi var karşılıklı olarak çünkü biz karı-kocayız yahu. Yine genelleme yaptığınız için yazdım bu mesajı da. Gayet liberal bir çift olmamıza rağmen eşlerin birbirlerine olan bağlılıklarını yansıtabilme adına bence gayet hoş bir durum bu. Yaşlandım mı nedir, anlayamıyorum yeni nesli.
Neden ? Bir ömür hayatı paylaşmak için söz verdiğimiz insanlar bizim için dış kapının kulbu mudur? Görüş belirtemezler mi ? Bu konu için söylemiyorum, genelleme yaptığınız için.
Ben izin alırım hala mesela çocuk gibi, üstelik yaşım 40. Eşim de benden izin alır. Bu durumun tam da saygıyla ilgisi var karşılıklı olarak çünkü biz karı-kocayız yahu. Yine genelleme yaptığınız
Derdini anlatmak için iyi niyetiyle paylaşımda bulunmuş, belki telefonlarında kontür kalmamıştır ve wi-fi ile whatsapp falan kullanmışlardır. Saçma sapan gibi kırıcı bir kelime olmamış, biraz empati lütfen.
Abim babam öldüğün de zaten ölecekti niye agliyorsunuzki diyen bir insan.Bu yüzden eşim sevmiyor hatta öldüğü gece kredi kartını kullanmış adamcağızın çantasından gizlice alıp.Benim evimde huzur kalmıcaksa gittiğim yerde rahat olamıcaksam bayram benim neyime.cok üzülüyorum oturup oturup ağlıyorum çünkü bu sözleri hakketmiyorum
Keşke yaptığı yanlışı görebilse. Bence çocuklarını ve beni göndermemek için bahane buTamam da bu sizinle abiniz arasındaki mesele. Eşiniz babanızın ölümündeki söylediği bir şey için abinize tavır alamaz ki. Siz alabilirsiniz ancak, eşinize yönelik değil bu hareket ne de olsa
İzin almak başka bir şey ama, sizinki artık bir tür haber vermeye dönüşmüş. Bir taraf diğerinden izin alınca, "Sen daha iyi bilirsin" deyip ipleri tamamen onun eline bırakmak oluyor. Oysa karı-koca arasında böyle bir durum olmaması gerekir.
Keşke yaptığı yanlışı görebilse. Bence çocuklarını ve beni göndermemek için bahane bu
Alıntınız için teşekkür ederim.Adam benimle konuşmuyor gece o kadar konuşmaya çalıştım gunduz aradim ama yok.sadece mesajla konuşuyor oda ne yazdım diye meraktan girip dayanamayıp cevap yazıyor bence.Yüzüme bile bakmıyor ve su an işteyim.
Gündüz büyük kizima gitmek istiyormusun diye sormuş gitmezsen izmire seni sinemaya pikniğe denize götürürüm demiş kızında bana anlattı ikinizin aranızda kaldım anne.gitmek istiyorum ama babam üzülür diye söyleyemedim dedi.Trip yapıyor aklınca sanırım. Abinizin düğününe katılmak sizin göreviniz, gitmelisiniz. Mesnetsiz iddialarla surat asıp sizi üzmesi çok üzücü. Güler yüzlü davranıp üstüne gitmeyin, 3-5 gün surat asıp düzelir sonra.
Izin almadım zaten ben bir yere giderken söylemem çocuklardan öğrenir hep.Ya gidebilir miyim değil sende gelir misin işleri ayarlarsan diye sorulur. Abisinin düğününe izin alır mı insan yapmayın Allah aşkına.
Gideceksiniz artık bunun düşünülecek yani yok ne derse desin gidin gönlünüzce egleninIzin almadım zaten ben bir yere giderken söylemem çocuklardan öğrenir hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?