Bayram benim neyime?

İzin almak başka bir şey ama, sizinki artık bir tür haber vermeye dönüşmüş. Bir taraf diğerinden izin alınca, "Sen daha iyi bilirsin" deyip ipleri tamamen onun eline bırakmak oluyor. Oysa karı-koca arasında böyle bir durum olmaması gerekir.

Izin almadim arkadaşlar.carsiya oraya buraya alışverişe giderkende hic söylemem gelince çocuklardan öğrenir hep.biletimi aldım sonra başladı kaprisleri beyefendinin.kayinvalidem bile konuştu oğluyla.sen ne karisiyon onların aile işine gitcek kız tabi hatta sen goturcen bile dedi.Ama adam kendi kendine tiplerde.ilk mesajı o attı o yazdı ben yumuşasın bayram üstü küs olmayalım diye alttan aldıkça azdı malesef.Insanlari idare etmek gönlü olsun diye alttan almak suç olmuş anlıyacağınız bu zamanda.

Dün gece konuşmaya çalıştım fakat seni dinlemek istemiyorum dedi ve yatak odasına gitti uyudu iletişime kapalı tamamen. bende sorunlarımızı konuşarak halledebilecegimize hep inanırım ama beyfendi benimle konuşmak istemiyor ben seçimimi yapmışım. Çok yanlış düşünüyor aslında ama doğruyu görmesini sağlayamıyorum

Alıntınız için teşekkür ederim.Adam benimle konuşmuyor gece o kadar konuşmaya çalıştım gunduz aradim ama yok.sadece mesajla konuşuyor oda ne yazdım diye meraktan girip dayanamayıp cevap yazıyor bence.Yüzüme bile bakmıyor ve su an işteyim.

Tamam da bu sizinle abiniz arasındaki mesele. Eşiniz babanızın ölümündeki söylediği bir şey için abinize tavır alamaz ki. Siz alabilirsiniz ancak, eşinize yönelik değil bu hareket ne de olsa

Tamam da bu sizinle abiniz arasındaki mesele. Eşiniz babanızın ölümündeki söylediği bir şey için abinize tavır alamaz ki. Siz alabilirsiniz ancak, eşinize yönelik değil bu hareket ne de olsa
Keşke yaptığı yanlışı görebilse. Bence çocuklarını ve beni göndermemek için bahane bu

Gayet tabi haber verme şeklinde oluyor bu durum bizde fakat diğer yandan izin aldığımız da olur. Karşılıklı olduğu sürece, mantık dahilinde ve sıkmadan yapılırsa bence eşlerin birbirini sahiplenmesi adına güzel bir durum bu. Birbirimizin ipini tutma gibi heveslerimiz olmadı çok şükür.

Beni yanlış anlamayın lütfen, yazdıklarım size biraz manipülatif gelmiş olabilir. Amacım sizi kırmak değil çünkü bende yaşamla ilgili görüşümü paylaşıyorum. Doğal olarak hepimiz aynı açıdan bakmıyoruz hayata, normal bir durum.

Trip yapıyor aklınca sanırım. Abinizin düğününe katılmak sizin göreviniz, gitmelisiniz. Mesnetsiz iddialarla surat asıp sizi üzmesi çok üzücü. Güler yüzlü davranıp üstüne gitmeyin, 3-5 gün surat asıp düzelir sonra.

Ben hamileykende böyleydi sonra doktora gitti 6 ay kadar antidepresan kullandı sonra doktor biraktirdi.6 ay oldu ilacı bırakalı ama eski depresif hallerine geri döndü. Iletisime tamamen kapalı kesinlikle konuşamıyoruz sadece hep suçluyor hep kendi dedikleri onun için önemli böyle dönemlerde.ben ondan izin almadım kayinvalidem dün karının biletini al gel dedi sofrada ben gitmem abim gitsin dedi.yazik kaynım götürdü beni otogara aldık geldik.sonra başladı triplere. Insanlara iyi olmak yaramıyor insanların gönlünü yaparken benim kalbim çok kötü kırıldı.

Ya gidebilir miyim değil sende gelir misin işleri ayarlarsan diye sorulur. Abisinin düğününe izin alır mı insan yapmayın Allah aşkına.

He bizde ztn görümceyle kaynanayla sorun yaşayınca onlar silip atıyor dmi??
Gidebilirmiym diye izin alma gitcem diye haber ver . Ne hakla karışıyor anlamış deilim baya koz vermişin bu cesareti bulduğuna göre..

Gündüz büyük kizima gitmek istiyormusun diye sormuş gitmezsen izmire seni sinemaya pikniğe denize götürürüm demiş kızında bana anlattı ikinizin aranızda kaldım anne.gitmek istiyorum ama babam üzülür diye söyleyemedim dedi.

Ben harcadığım parayı da söylemem biyere giderken söylemem akşam çocuklar söyler şuraya gittik buraya gittik diye.Boyle yaptı diye zaten tüm sıkıntım.

Tavrını kesin bi dille ortaya koy eşinin son sözü "gidersen bida gelme olcak . Bu tuzağada düşme . Erkeklerin son kozu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…