- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi melekfatma
-
neler diyor söyle de bilelim.Eşim abimin adını duymaya dayanamıyor babamın cenazesinde söylediği şeyler için.Abim cenazede ne ağliyorsunuz zaten ölecekti demişti 3 sene evvel.Bende pek sevmem sadece annemin hatrı için gideyim dedim biletimi aldım ama sabahtan beri neler diyor bir bilseniz
İyide abinizin düğünü zaten gitmeniz gerekiyor ve eşinizinde gelmesi gerekirKızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?
Bilmek isteyen arkadaşlar var diye kopyaladim bu yönden düşünmemiştim.tesekkur ederim fikriniz için.Özel yazışmalarınızı burada ifşa etmeniz doğru değil yalnız. Eşiniz kullandığınız cihazın arama geçmişinden KK'ya giriş yapıp nick isminize ulaşsa ve bunları görse sonuçları hiç hoş olmaz. Siz iyi niyet ile yazdınız anlıyorum ama bu olmamalı diye düşünüyorum.
Yönetimin bu gibi mesajları kaldırmasının uygun olacağını düşünüyorum. Üyelerin yazmış olduğu bu tip mesajlar kendilerini bağlasa da siz bence bunca yıllık tecrübelerinize istinaden böyle durumlarla ilgili üyelerin menfaatine uygun şekilde çözüm bulmalısınız. Bahsettiğim meselenin hukuki boyutu değil, zaten sanırım o konuda sıkıntı olmaz.
Abin o senin ve gitmelisin bence. Kocan sevmeyebilir, hatta sende sevmeyebilirsin ama o düğüne hem sen ve hem de kocan gitmelidir.
Haydaaaa insan abisinin dugunune gidemezmi..Kızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?
Mune hanım konumu kapatabilir mi rica etsem?
aile içinizi eşinizde olsa karıştırmayın
aile içinde bir haksızlık gördüğünde de bunu eşinize yetiştirmeyin
Çocuk gibi izin almak nedir yahu hala eşlerden, hiç hoş değil. Sonra neden eşim beni kısıtlıyor, neden bana saygı göstermiyor. O fırsatı siz verdiğiniz için olmasın. Bırakın abinin düğününe gitmeye izin vermemeyi, karı koca beraber gitmeniz lazım hatta.
Siz karşılıklı konuşmak yerine neden böyle saçma sapan mesajlasiyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?