Bayram benim neyime?

Pardon da yavaş gelsin biraz ne sanıyor bunlar kendini ne münasebet abinin düğününe gitmeyecekmişsin. Yahu bu kadar yüz vermeyin şunlara bu hakkı nerden buluyor böyle ailene gidemezsin falan

Pardon da yavaş gelsin biraz ne sanıyor bunlar kendini ne münasebet abinin düğününe gitmeyecekmişsin. Yahu bu kadar yüz vermeyin şunlara bu hakkı nerden buluyor böyle ailene gidemezsin falan
Aileme gitmeme birşey demedi zaten düğüne katılmamı istemiyor.dugunden 1 gün öncede olsa dön katilmani istemiyorum diyor

Onun derdi düğün. O adamın düğününde ne işimiz varmış çocukları gidemezmiş düğüne bayrama gidin bayram bitince dönün diyor sanki sana soran var bu kadar triplere giriyon kiriyon beni.naptim ben sana diyom cevap yok.

İnsan abisinin düğününe katılmaz mı ya olacak şey değil. Kayınvalideniz sizin tarafınızda gibi ortam gerilmesin istiyorsanız ona söyleyin gitmek zorundayım sence de haklı değil miyim falan deyin bir şey olmaz kendi kendine trip atsın dursun.

Önceden abinle yaşadığı herhangi bir sürtüşme v.s. var mı peki? babanızın vefatından sonra söylediği sözler haricinde bir sorun meydana gelmiş olabilir sizin bildiğiniz veya bilmediğiniz. Bayramlaşmaya gelince kabul edip düğün konusunda problem çıkarmasını anlayamıyorum. Hamileliğinizde meydana gelen ve önceki mesajınızda belirttiğiniz çocuğunuza karşı psikolojik baskı şeklindeki eylem kabul edilemez hatalar maalesef. Eşinizin bir sorunu var ama açıkçası ben ne olduğunu çözemedim.

kocani dinle

Hayatım, kadıncağız 7 sayfadır anlatmaya çalışıyor derdini. Anlatmıyor ki bir şey, neyini dinleyecek. Söz dinlemekten bahsediyorsan eğer durum fecaat. 12303 mesaj sayına göre feyk değilsin ve kadınsın, bir hemcinsimin bu şekilde düşünmesini yadırgadım açıkçası.

Konunun mesajlarını okumadınız sanırım.

Tabiki abinin düğününe gideceksin.
Şimdi abinin yanında olmayacaksın da ne zaman olacaksın?

Aile iliskilerim sana duşmez tavır koyup küsüp kusmeyecegime ben karar veririm seni zorla götüren yok.O benim abim düğünde de gitmeyecegim ne zaman gidecegim .Güle güle ....yazın .nokta

Yorumlarinizin bazilarini okudum. Hepsini okuyamadim. Eksik varsa duzeltin.

Abinin pek hayirli bir evlat ve iyi bir abi oldugu sayilmaz anladigim kadariyla. Esinizle de sorunlari var. Sizde cok sevmiyorsunuz. Annenizde sizi zor bir durumda birakarak yaninizdan ayrildi ve esiniz buna gonul koydu. Durum boyleyken ben olsam esimin gonlunu almadan gitmezdim. Mutlaka restlesmeden, sen bana sunu nasil soylersin, bana bunu soylemistin demeden bir yol bulunur ve rizasi alinmis bir sekilde de gidilebilir diye dusunuyorum.

Cok kuvvetli bir aile baginiz olsaydi esinizde bence bu tepkiyi gostermezdi. Onceliginiz hangisiyse ona gore davranin. Gitmekten memnun olmadiginiz bir dugun icin kocanizi ezmemenizi tavsiye ederim.

Kendi ne yaparsa yapsın sizin ailenize gitmenize karışamaz.. al karşına güzellikle sen gelmezsen gelme ama o benim abim düğününe gidicem de. .

evet okumamisim abisinin dugunu de mi varmis

Bu defa taviz verdiniz mi arkasını alamazsınız.kayınvalideniz de arkanızda gitmek için mantıklı sebepler zaten mevcut.ben olsam giderdim

Bana fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Dun eve gittim is çıkışı. kayinvalidem ile alt üst oturuyoruz hemen kayinvalidemin eve girdim ufak kizimla ilgilendim bir saat kadar sonra kendi evime çıkıp kizimi yıkadım evimi topladım eşim yokmuş gb davrandım. Oda çok üzülmüş bu duruma akşamdan beri yaptığı öküzlük için özür diliyor çocuklara baktı akşam ben uyudum dinlendim hic pas vermedim .sabahta gidip dönüş biletimi iptal etmiş. Sebebide bayramda çalışacak bayram bitimi bende gelirim dugune ertesi günü pazar hepberaber toplanıp arabayla geliriz dedi.Bugunde is çıkışı alışverişe götüreyim sizi ne istiyorsan alırsın dedi.Kucuk çocuğum olduğu için bide dis çıkarma mevzumuz var çokta yaramaz olunca rahat alışveriş yapamıyorum. Ben bakarım küçüğe siz büyük kızla dilediğince alışveriş yaparsın dedi.Simdiye kadar dediğim gb hic izin almadım ben memlekete giderken işyerinden izin koparınca kendim biletlerimizi alıp giderdik büyük kizimla .Eşim bilet alınca öğrenirdi.Cunku birbirimize hem güvenimiz var hemde sıkmaz öyle bir huyu yoktur kısıtlamaz karışmaz ama kendi her gittiği yere izin alır benden yorgunmuyum çocuklar hastamı evde kocaya gerek olmazsa gezmeye gider sadece.

Abimler geçen ekimde nikah yaptılar evlerini kurdular yaşıyorlardı.zaten öncesinde de beraber yaşıyorlardı.Gelin hanımımız düğün istiyormuş herşey muhteşem olsunmus diye beklemiş bu kadar .annem mayısta yanıma gelmeden 1 gün önce düğün salonu gelinlik davetiye bastirdiklarini söylemişler anneme.Son dakika golü anlayacağınız. Annemi de cagirmalarinin tek sebebi annem kredi yada borç para bulsunmus bilezik ve set alınsınmış.Annemin banka da iyi bir miktar sadece benim bildigim parası var herşey hazır olup bu kadar erken bizi hasta bir kayınvalide ve 1.5 yaşında bebekle bırakıp gidince eşim çok üzüldü. Tek sebep kuyumcu meselesi.Iki bileziği sonrada alınabilirdi. 2 ay önceden 2 bilezik için sürekli ısrarla gitcem gitcem deyince eşim kırıldı. Bende 2-3 gün çocuğumu işyerime getirmek zorunda kaldım kurumsal firmada çalıştığım için çok zor oldu benim için çok ağrısı vardı dişlerinden bebeğimin buna rağmen müdürlerim hic seslerini çıkarmadılar hep beraber baktık burada destek oldular bana.

Kayinvalidem zaten eşime sen karışma iki çocuğunuz var benim gelinde anne evlatlarınız büyüyor ne ekersen onu biçersin sesin çıkmasın dedi eşime.Esim genede dün akşama kadar geri atmadı sonra ne olduysa dün geceden beri özür üstüne özür diliyor

Eşim annem cenazede çok üzülünce abime tavır koydu ben hastane babama bakarken (akciğer kanseri son evrede) babamın kredi kartını ve şifre yazan kartı alıp harcamış öldüğü gece. Daha sonra bankaya borç çıkınca miras belgesiyle gidip hesapları incelettim adamcağız 3 hafta hastanede yatarken gece 10 da fenalasiyor 2 saat kalp masajı yapmislar 12 de ölüm tescillenirken gece 1 de kredi kartını nasıl kullansın ölmüş adam.Bide ölümünün üçüncü gunu biz evde mevlut okuturken bankaya gitmis babamın tcsini verip bu adam öldü annem ne kadar maaş alır ne zaman alır diye soruyor bide gelip orta yerde anlatıyor bankaya gittim senin ne kadar ne zaman maaş alıcağını sordum memur söylemedi diyor.
2 doğum yaptim aramadı dogum gunu bayram zaten bilmez kayinvalidem 2 kere ölümden döndü koah hastası ikisinde haftalarca ben baktım annem gelip çocuklara baktı haftalarca hastanede yattım kalktım bikere bile aramadı şimdi gene aynı durumda olunca 2 bilezik 1 set için çağırınca eşim iyice kırıldı bende kırgınım tüm olanlar için zaten abimle konuşmuyorum.Ben anneme de kırgınım bu durumda bırakıp gittiği için sadece annelik hatrı için benimde iki evladım var.Banka ve öldüğün de söylediği laflar içimde yara zaten.hangi evlat ağlamayın zaten ölecekti diyebilir.sadece anneme kalan maaştı derdi .Annemde koklatmadi zaten.oda kızıp sevgilisiyle ev tutup yıldırım nikahı yapmış. Sonrada pılılarını pırtılarını toplayıp annemin alt daireye yerleştiler abim fabrika bi yere ise girmiş ama eşya borcundan ikisini sigarası o biri zivirindan aldığı maaş yetmeyince annemi parası için çağırıyor sürekli malesef.bu kadar ayrıntıyı annem benle dertlestigi için biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…