- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
- Konu Sahibi melekfatma
-
Aileme gitmeme birşey demedi zaten düğüne katılmamı istemiyor.dugunden 1 gün öncede olsa dön katilmani istemiyorum diyorPardon da yavaş gelsin biraz ne sanıyor bunlar kendini ne münasebet abinin düğününe gitmeyecekmişsin. Yahu bu kadar yüz vermeyin şunlara bu hakkı nerden buluyor böyle ailene gidemezsin falan
kocani dinleKızlar çok bunaldim bayramda annemlere izmire gidesim vardı eşim okey verdi. Annem geçen ay buraya geldiğinde abim sürekli ne zaman gelcek diye baskı yapınca eşimde çok kızdı şimdi beni göndermek istemiyor akşam kayinvalidem eşime kızdı gitsin kızcağız karışma sen diye.ama eşim whatsaptan yedi bitirdi beni nasıl gidermişim ezmişim onu abim hic yanımızda olmamış ben nasıl gidermişim diye.Buarada bayramdan sonraki cumartesi abimin düğünü var ona gidiyom diye kızıyor ne yapicam ben ya?
kocani dinle
evet okumamisim abisinin dugunu de mi varmisHayatım, kadıncağız 7 sayfadır anlatmaya çalışıyor derdini. Anlatmıyor ki bir şey, neyini dinleyecek. Söz dinlemekten bahsediyorsan eğer durum fecaat. 12303 mesaj sayına göre feyk değilsin ve kadınsın, bir hemcinsimin bu şekilde düşünmesini yadırgadım açıkçası.
Konunun mesajlarını okumadınız sanırım.
İnsan abisinin düğününe katılmaz mı ya olacak şey değil. Kayınvalideniz sizin tarafınızda gibi ortam gerilmesin istiyorsanız ona söyleyin gitmek zorundayım sence de haklı değil miyim falan deyin bir şey olmaz kendi kendine trip atsın dursun.
Eşim annem cenazede çok üzülünce abime tavır koydu ben hastane babama bakarken (akciğer kanseri son evrede) babamın kredi kartını ve şifre yazan kartı alıp harcamış öldüğü gece. Daha sonra bankaya borç çıkınca miras belgesiyle gidip hesapları incelettim adamcağız 3 hafta hastanede yatarken gece 10 da fenalasiyor 2 saat kalp masajı yapmislar 12 de ölüm tescillenirken gece 1 de kredi kartını nasıl kullansın ölmüş adam.Bide ölümünün üçüncü gunu biz evde mevlut okuturken bankaya gitmis babamın tcsini verip bu adam öldü annem ne kadar maaş alır ne zaman alır diye soruyor bide gelip orta yerde anlatıyor bankaya gittim senin ne kadar ne zaman maaş alıcağını sordum memur söylemedi diyor.Yorumlarinizin bazilarini okudum. Hepsini okuyamadim. Eksik varsa duzeltin.
Abinin pek hayirli bir evlat ve iyi bir abi oldugu sayilmaz anladigim kadariyla. Esinizle de sorunlari var. Sizde cok sevmiyorsunuz. Annenizde sizi zor bir durumda birakarak yaninizdan ayrildi ve esiniz buna gonul koydu. Durum boyleyken ben olsam esimin gonlunu almadan gitmezdim. Mutlaka restlesmeden, sen bana sunu nasil soylersin, bana bunu soylemistin demeden bir yol bulunur ve rizasi alinmis bir sekilde de gidilebilir diye dusunuyorum.
Cok kuvvetli bir aile baginiz olsaydi esinizde bence bu tepkiyi gostermezdi. Onceliginiz hangisiyse ona gore davranin. Gitmekten memnun olmadiginiz bir dugun icin kocanizi ezmemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?