Bayram da Eltimlere gitmek zorunda mym?

ben şahsen vermiyorum canım benden özür dilerlerse tamam barışırım ama haksızlık varsa kesin özür yoksa olmaz ama tabi sen bilirsin

ben şahsen vermiyorum canım benden özür dilerlerse tamam barışırım ama haksızlık varsa kesin özür yoksa olmaz ama tabi sen bilirsin

Bunlar özür diler mi kendilerini haklı çıkarmaktalar hala..Sen de eğitimciymişsin hocam.Benim yeni tanıştığım öğretmen arkadaşımın bile ağzında eltinle sorun yaşamışsın diyor.aynı sitede oturuyorlar.Arkadaşıma bile tuhaf anlatmışlar beni.Ben aniden hoşçakal demeden gitmişim,hiç bir sorun yokken.arkadaşım böyle diyor...Eltime neden hala arkamdan konuşuyorsun,arkadaşlarıma hakkımda bişeyler söylüyorsun,yapma böyle desemm yine anlamaz bu kız benle kavga etmeye geldi der arkamdan bu sefer bukadar cahil kendisi,dış kapıyı örterdim yüzüme kapıyı vurdu dermiş arkamdan :)

valla ne diyim o zaman git napcan ama sakın samimi olma eşinin yanında otur sonra çık gel başka yapcak bişey yok

Böyle eltinin bayramda evine gidilmez ama illaki çok gitmenizi istiyorlarsa saçını, başını yolmaya gidebilirsiniz. :kedi:
Böylesi daha makbul.:mymeka:

Allahım eşinize akıl fikir versin size de sabır inşallah..
Yapamam ben kendi ailemden bile olsa affetmem ki eş de kimmiş???
Eşiniz asıl onlarla görüşerek çanak tutuyor iftiralara..

Canım sana özelden msj yazamıyormuşum.Buradan yazayım fikirlerine katılıyorum.Söylediklerini de deneyeceğim tşk ler....

pardon ama eşin bunun için kırılıcaksa kırılsın, zaten eşinin demesi lazım öyle insanın evine gidilmez diye, eşin bunu diyemiyorsa eee pes yani
sonuç itibariyle bence asla gitme, böyle tiplere nefret beslemeye bile deymez, bence nefret bile etme, nötr ol bu insana karşı umursamaz ol, ona en büyük ceza bu gelecektir yani sallanmamak

canım konus bence esınle gıtme.bende kaynımı sevmıyorum o da benı sevmez.hatta geçen cadaloz karısı hatalıydı.eltim eşime küfretti o....çocugu dedı.kaynımda karısına bişey demeyıp benı kötuledi.işte ben çok sinsiymisim içten pazarlıklı imişim falan.eşimde demiş oglum senın karın hatalı benım esım sana saygısızlık yapmadı.bundan sonra senın abın yok kapıma da gelme dedı.altlı ustlu oturdugumuz halde 1,5aydır gorusmuyoruz.kaynanama da kaynım abım sana kufrettı anne dıye anlatmıs.herkese bızı kotu gosterıyorlar.ammaaan umurumda degıl.ben kac senelık gelınım herkes bılıyor.bence sende esınle gorus ıkna et gıtme...

Eşimle biraz önce bu konuyu konuştum..Kesin olarak gitmek istemediğimi söyledim tamam ben giderim dedi..Yine de canım yanıyor çünki eşim üzülüyor.Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..Ama gitmicem kesin olarak.canım senin yaşadıkların daha bir kötüymüş.Bence saygı olsa tüm bu sorunlar yaşanmaz.Ben saygıdan başka bişey istemiyorum sevmesinler önemli diil

arkadaşım kusura bakma ama madem kaynına saygı duyuluyor, bu nasıl bir kayın ki, evin küçük gelinin namusuna bile dil uzatan karısına, yapma etme diyemiyor, hadi diyelim kadın çok dominant ondan sesi çıkmıyor, şahsen ben o kaynın yerinde olsam, çocuklar gelmeyin yengenizi biliyosunuz derdim ben kırılmam siz yormayın kaafanızı derdim, bence kaynınla eltin aynı şeyleri düşünüyor olabilir
her türlü bi hesap hatası var bu işte

vereliniortakvereliniortak

CHESS bunu bana mı yazdın:? :)anlayamadım da

Gitsende yine kulp takacak birşeyler bulacaktır, böyle bir insanı ne yapsanda memnun edemezsin, kafana göre takıl

gerçekten hayretle okudum bu insanların yaptıklarını. bencede tabiki gitme eşim üzülcek diyede bu kadar ödün veremezsin kendinden sadece sen onu değil oda senin ne kadar üzüldüğünü düşünmeli yanlışlar en baştan yapılmış daha nişanlıyken olan olaylardan sonra bir daha görüşülmemeliydi. eşinde bunları içine sindirdiyse kendisi bilir gitsin abisiyle görüşsün. ben eşimle aram bozulsa bile böyle insanlarla görüşmeyi bırak adlarını bile anmazdım. tabi yinede sen bilirsin bu olayların seni seneler boyu yıpratmasını göze alabiliyosan görüşmeye devam edip yıpranacaksın.

ne saygısı canım ya hangı saygı.bayramda bayramlasmaya bıle ınmedı,daha o zaman bu olaylar olmamıstı.kaynımda abisiyle dısarda bayramlasmış.hangı saygı.buraya alt kata tasındım hamıle halımle koca evı temızledımde koly gelsın noldu dıye gelmedı.kaynım geldı bıkackere o kadar.guya karısı usutmus hastaymış peh...kendılerı daha 4 ayllık gelın.abi kaerdsın arasını mahvetti.hamileyım bana allah b....versın ınsallah cocugunu kucagına alamayasın dedı.kaynıma da hep benım yaptıklarımın tam aksını anlatmıs.eşım ıcın abin bana ve benım anneme kufrettı demiş.sırf daha kotu seyler olmadıysa benım eşimin sabrından.görusmuyoruz rabbım bıldıgı gıbı yapsın.sende allaha havale et...

CHESS bunu bana mı yazdın:? :)anlayamadım da

ay evet canım daha doğrusu eşin abisine bi de bu açıdan baksın demek istedim, gerçi eşin çok yufka yürekli sanırım, insanın kardeşine sırtını dönmesi zor olabilir tabii, ama edebsiz bi yengenin elini öpmesede olur, abisinin bunun için eşine kırılması saçma, bu olayları bile bile...
onlar abi kardeş görüşsün, ama seni zorlamaları hoş değil, sonuçta kendini en başta savunacak olan, gururunu ezdirmeyecek olan sensin
burda sadece senin yazdıklarına göre yorum yapıyoruz, ve ben olsam bu yazdıklaraına göre, o eltiyle, sokakta görsem bi yabancı gibi merhaba derdim sadece, evine gidip çayını falan içemezdim doğrusu, kimsenin hatrı için

ya valla ıtın hatrı yoksa sahıbının hatrı vardır dıyıp gecen bayram esımın aılesne gıtmıstımama bu bayram gıtmek ıstemıyorum sende kalbının sesını dınle ve nasıl mutlu olucaksan ole yap canım hoscakal

kesinlikle gitme....terbiyessiz bide 45 yaşında sen onun kızı yaşındasın
nerseyseee ben konuşmam..ve kinciyimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…