Mesafe yok yani aynı şehirde yaşıyoruz. Benim annesi ve ablaları ile problemlerim hep oldu ve sözlüm benim arkamda durdu bana bilenmiş durumda özellikle annesi. Sözlüm bayram sürecinde sabah 6 gece 12 çalıştı ailesinin yüzünü bile görmedi aynı evin içinde hani durum bu sözlüm evde kalamadı diye gelemedik desene insan bi arar diye düşünüyorum beni geçtim en azından annemi arasın değil mi? Zira onların problemi yok.Uygun olanı sizi ziyaret etmeleridir. Ama edemeyecek mesafede ise yada bi bahaneleri varsa aramaları lazım tabi sizin de aramanız lazım. Sizin bi probleminiz var mı yok mu onu tam anlamadım
Ben annesi en azından gelemediler sözlümle beraber bi telde annemi arasın diye bekledim aramayınca ben de aramadım. Zaten en son ben aramıştım bayramdan önce soğuk konuştu. Aramak istemedim bu nedenlerden.Nişanlın senin ailenin ayağına gelmiş
Sen telefonla bayramı kutlamaktan mı gocunuyorsun?
Gelenek adı üstünde, oynaya oynaya gelmedi Emin'im adam da, sen de sokuver taşın altına elini.
Görüşmeler olmasın tamam, iş güç, tatil fırsatı vs vs. Ama büyüklerin önem verdiği günlerde iki dakikalık telefon konuşması ne kaybettirir ki?
Ay sen kaf dağında mısın?Ben annesi en azından gelemediler sözlümle beraber bi telde annemi arasın diye bekledim aramayınca ben de aramadım. Zaten en son ben aramıştım bayramdan önce soğuk konuştu. Aramak istemedim bu nedenlerden.RickandMorty
OlabilirAy sen kaf dağında mısın?
Belki ulaşamıyorlardır oraya
Hımm doğru bir yaklaşım. Hiç o açıdan düşünememiştim teşekkürler fikir için. Peki yarın arasam mı hiç de içimden gelmiyor ama sırf dediğin üzerine. Yoksa sözlüme arayacağım filan mı desem o kesin arama der lafı olursa da ben aratmadım der uğraştığımız şeylere bak ya gülüyorum vala artk bu durumlaraNe olursa olsun onu utandirip aramaliydiniz bence, olmasi gereken zaten o.Sözlunuzde sizin arkanizda daha rahat durabilir;mesela bak anne bayramda womenn seni aradi,sen onlara bi kalkip gitmedin bile diyebilir ve hakli olursunuz. Simdi sözlün anne niye gitmedin deyince kadin otomatik olarak diyecek ki womenn beni sayip aramadi bile (ki bu bayram,kandil hadi neysede) ben niye gidip onu sayayim diyecek cunku aileni saymasi icin ilk seni saymasi lazim.
Bence bayram bitmeden arayin 50 saniyede olsa bayramlarini kutlayin anne ve babanin sözlunuzede danismayin bana kalirsa siz üzerınizden topu atin yani gün gelir devran döner toplu bi alanda konu acildiginda da ben sizi sayip aradim siz gelmeyi gec,aramadinz bile ailemi dersin patlican gibi olurlar. Sözlunuzde ailesine iki uc laf ederse bi daha ki bayram görün bak nasil geliyorlar.Hımm doğru bir yaklaşım. Hiç o açıdan düşünememiştim teşekkürler fikir için. Peki yarın arasam mı hiç de içimden gelmiyor ama sırf dediğin üzerine. Yoksa sözlüme arayacağım filan mı desem o kesin arama der lafı olursa da ben aratmadım der uğraştığımız şeylere bak ya gülüyorum vala artk bu durumlara
Hadi bakalım bir deneyeyim ben bunu sözlüm bir kamyon laf ediyor da işte anlayana teşekkür ettim tekrar sevgiler.Bence bayram bitmeden arayin 50 saniyede olsa bayramlarini kutlayin anne ve babanin sözlunuzede danismayin bana kalirsa siz üzerınizden topu atin yani gün gelir devran döner toplu bi alanda konu acildiginda da ben sizi sayip aradim siz gelmeyi gec,aramadinz bile ailemi dersin patlican gibi olurlar. Sözlunuzde ailesine iki uc laf ederse bi daha ki bayram görün bak nasil geliyorlar.
Kaf dağılık bir durum yok aslında ben cok ayrıntı vermediğim için olan biten hakkında öyle göründü galiba. Teşekkürler yorum için.Siz aramadan gelmemeleri normal. Cat kapi gelecek degiller ya... kaf dagindan inin bir arayin. Gelmezlerse onlarin ayibi olsun. Suan bu sizin ayibiniz. Belki kaf dagina cikamayiz diye gelmiyorlardir.
Veya dusunun sozlunuz aramasa gelmese ne hissedersiniz?
Sözlünüzün annesi son konusmanızda sizi terslese zaten hiçbir zaman aranız iyi olmasa yine de gidermiydiniz? Sözlüm yok zaten evde ben tek gidip napiyim hem de kadın bana tripliykenBence sozlunuz sizin ailenizi bayramlaya geldiyse sizde gitmeliydiniz. Kaldi ki siz aramamissiniz bile. Ailenizden kimse kizim sende ara yada git demedi mi size? Dusuneceginiz en son sey bence ailenizin kirilmasi.
Evlenmeden once sunu anlamniz gerekiyor. Aramiz iyi degil diyip cekilemezsiniz. Cunku o sozlunuzun annesi o. Sizden vazgecer ondan vazgecmez. Vazgevmesinde zaten. Neden tersledi bilmiyorum. Ama koca kadin size trip atiyorsa banane denmez bana gore. Gonul almaya bakilir. Aramayarak bayramda bence aranizda ucurumlar olusturdunuz.Sözlünüzün annesi son konusmanızda sizi terslese zaten hiçbir zaman aranız iyi olmasa yine de gidermiydiniz? Sözlüm yok zaten evde ben tek gidip napiyim hem de kadın bana tripliyken
Bayramdan daha önce ben onu aramıstım öylr nasılsın falan soğuk ve ters konustu şimdi ararsam ya da gidersem yüzsüzlük gibi olmaz mı?Nisanlin kalkmış gelmiş 1 saatte olsa ailenin yanına
Sende kalk git 1 saat otur gel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?