Bayram gelenekleri fikir lütfen

Bayramdan daha önce ben onu aramıstım öylr nasılsın falan soğuk ve ters konustu şimdi ararsam ya da gidersem yüzsüzlük gibi olmaz mı? @burbuk
Kaynana o ben daha hiç iyi davranan hep iyilik isteyen kayınvalide gormedim
3 senelik evliyim kayinvalidemle asla görüşmem evimi bile görmüş değil ama mübarek bayram günü ararım eğer aynı sehirdeysek giderim yarım saatliğine
Herkes kendine yakışanı yapar bayram günü kusluk de olmaz sen git

Gitmez aramazsan ağzına laf vermiş olursun ve dönüşü olmayan soğukluk girer
Soğuksa bı sorun mu var diye sor yani belki bilmeden birşey olmuştur yanlış anlaşılma düzelir
Zaten mesafeli uzak soğuk olmak daha iyi en güzeli bayramda düğünde cenazede arar gidersin okadar

Eşinin annesi deli bile olsa mübarek bayramda hiçe saymak ayip

Haklısınız sırf agzına laf vermemek ve sözlüm işinin arasında bayramlaşmaya geldi onun hatrı için arayacagım annesini de babasınında. Annesi bana kamyon dolusu laf eden insan ya inan layık değil ama arayacagım. Zaten şuan gidemem sözlüm çalışıyor yalnız da gitmek istemem teşekkür ederim yorumun için.

Ben olsam yalnizda olsa giderim illa sozlum olsun diyorsanız akşam eve geldiğinde gidin deseniz ki mübarek bayram anneni ziyarete gitmek istiyorum keşke birlikte gitsek desen bence ayarlar gelir çok da mutlu olur
Siz üstünüze düşeni yapın şimdiden böyle olursa sonra bı ömür var onunuzde gerçekten sorun olur daha coluk çocuk yok ...

Bayramdan daha önce ben onu aramıstım öylr nasılsın falan soğuk ve ters konustu şimdi ararsam ya da gidersem yüzsüzlük gibi olmaz mı? @burbuk
nasıl ters konuşursa konussun, ülkemizin adetlerine göre büyükler haklılık konusunda bir adım öndeler. fazla gurur yapmadan arayın yada gidin bayramlaşın büyüklük sizde kalsın. böyle davranarak bir sonuca varamazsın

Sen böyle soğuk olmaya devam edersen sana karşı hep böyle olurlar. Yeri gelecek görevlerini de yapmayacaklar.Eşine değer veriyorsan aradaki soğukluğu bertaraf edeceksin.Yoksa evlendiğinde bile tadın kalmaz eşin istediğin kadar senin tarafında olsun..

Şimdiden durum buysa bunun nişanı var düğünü var ve sonra koca bir ömür var. Ne yapmayı düşünüyorsun? Bir bayram da bile aramayı olay yaptığın insanlarla bir ömür ne yapacaksın. Şimdi senin arkanda olan sözlü emin ol evlenince dönüverir ailesine. Bir şekilde ilişkini dengelemen lazım. Bayramda küslük olmaz ve küçükler büyüklere gider.

Telefon aç iyi bayramlar de kapat yaa amma çok bahanen var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…