Bayram geliyo ama :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Bayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil

Bayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil
Bu haftayı güzel değerlendirin o zaman bence. Tam sırası gibi görünüyor normal şartlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun hiç umutsuzluğa kapılmayın. Güzel şeyler en ummadığınız anda gerçekleşiyor

Aslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bile
Değerlendiriyoruz canım gün aşırı ama bakalım tutsa bu zamana kadar tutardı diye konusuyoruz eşimle

Ona hiç emin olmayın. Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik. Sonraki ay tedaviye başlayacaktık hastane araştırıyordum. Gebe olduğumu öğrendim. Hiç ummadığım ay pozitifi gördüm. Her ay 4-5 tane gebelik testi yapardım. O ay o kadar emindim ki gebe olmadığıma. Çünkü dediğiniz gibi günü gününe regl olurdum. Ovulasyon testi yapmıştım ve bana göre esas birlikte olmamız gereken gün birlikte olmamıştık. Zamanı geldiğinde bebekte geliyor. Umudunuzu kaybetmeyin

Şöyle bi bakıyorum da konularınız hep gebelik üzerine. Yanlış anlaşılmasın sizi sorgulamıyorum ama bunlar ne kadar stresli olduğunuzun göstergesi...

Hep yazıyorlar bak, ne zaman bu konuyu unuttum hamile kaldığımı öğrendim diye... Bir sorun olmadığı halde normal yolla çocuğu olmadığını düşünüp tüp bebeğe karar verenlerde tüp bebek süreci başlamadan gebe kalabiliyor. Bunun nedeni de bana göre acaba olacak mı bu sefer diye streslenmeyi bırakmaları...

Anlıyorum bebeğiniz olmasını çok istiyorsunuz, bende aynı şekilde, ama bu kadar üzerine düşmyin hayatınızdaki her şeyi çocuk olmasına bağlamayın. Yani sırf hamile değilsiniz diye bayram gelmiş neyime demek ne bileyim çok abartılı geliyor bana hayat çocuktan ibaret değil ki...

Her hangi bir sağlık sorununz yoksa aileniz sevdikleriniz yanınızdaysa biraz şükretmeyi ve evrene pozitif mesaj göndermeyi deneyin.

İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.

EşiniZde problem yok degil mi?Her düzenli adette olması lazım çünkü

Gecen konunuzda esim 6 gundur yaklasmiyor demistiniz sanki simdi gun aşırı basladiysa problem çözülmüş sanki insallah en kisa zamanda bebeginiz olur allah hayirlsini versin

Ayy içime su serptin canım benim ne güzel yazmıssın inşallah bakalım ya demekki daha kısmet değilmiş ama yaşım geçiyo

Amin inşallah ya
Canım ben de günlük hayatımda hatırlamıyorum unutuyorum gidiyo günlük hayatın işi gücünden ama ne biliyim aklıma gelince de neden olmuyo diyorum
Bayrama baglama sebebim de bayramdan hemen önce regl günüm..hani olmasam da bayramı tam yaşasam diyorum

Gecen konunuzda esim 6 gundur yaklasmiyor demistiniz sanki simdi gun aşırı basladiysa problem çözülmüş sanki insallah en kisa zamanda bebeginiz olur allah hayirlsini versin
Evet kendisi 6 gün benden o anlamda uzak durmustu sonunda dayanamadı
Gün aşırı deniyoruz tutar inşallah

Hep bebekle ilgili konu açıyorum ama napıyım içimi sıkıyor bu durum
Tamam aklıma cogu zaman gelmiyor
Ama geldiği zaman da neden olmuyor diyorum
Bi test yapsam mı diyorım sonra yok yine tek çizgi görürsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…