- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bu haftayı güzel değerlendirin o zaman bence. Tam sırası gibi görünüyor normal şartlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun hiç umutsuzluğa kapılmayın. Güzel şeyler en ummadığınız anda gerçekleşiyorBayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil
Aslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bileBu haftayı güzel değerlendirin o zaman bence. Tam sırası gibi görünüyor normal şartlarda. Hakkınızda hayırlısı olsun hiç umutsuzluğa kapılmayın. Güzel şeyler en ummadığınız anda gerçekleşiyor
benimde günüm bayramda, keşke benimkide gerçekten bayram olsa
Ona hiç emin olmayın. Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik. Sonraki ay tedaviye başlayacaktık hastane araştırıyordum. Gebe olduğumu öğrendim. Hiç ummadığım ay pozitifi gördüm. Her ay 4-5 tane gebelik testi yapardım. O ay o kadar emindim ki gebe olmadığıma. Çünkü dediğiniz gibi günü gününe regl olurdum. Ovulasyon testi yapmıştım ve bana göre esas birlikte olmamız gereken gün birlikte olmamıştık. Zamanı geldiğinde bebekte geliyor. Umudunuzu kaybetmeyinAslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bile
Değerlendiriyoruz canım gün aşırı ama bakalım tutsa bu zamana kadar tutardı diye konusuyoruz eşimle
EşiniZde problem yok degil mi?Her düzenli adette olması lazım çünküAslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bile
Değerlendiriyoruz canım gün aşırı ama bakalım tutsa bu zamana kadar tutardı diye konusuyoruz eşimle
Gecen konunuzda esim 6 gundur yaklasmiyor demistiniz sanki simdi gun aşırı basladiysa problem çözülmüş sanki insallah en kisa zamanda bebeginiz olur allah hayirlsini versinAslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bile
Ayy içime su serptin canım benim ne güzel yazmıssın inşallah bakalım ya demekki daha kısmet değilmiş ama yaşım geçiyoOna hiç emin olmayın. Tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik. Sonraki ay tedaviye başlayacaktık hastane araştırıyordum. Gebe olduğumu öğrendim. Hiç ummadığım ay pozitifi gördüm. Her ay 4-5 tane gebelik testi yapardım. O ay o kadar emindim ki gebe olmadığıma. Çünkü dediğiniz gibi günü gününe regl olurdum. Ovulasyon testi yapmıştım ve bana göre esas birlikte olmamız gereken gün birlikte olmamıştık. Zamanı geldiğinde bebekte geliyor. Umudunuzu kaybetmeyin
Amin inşallah yaŞöyle bi bakıyorum da konularınız hep gebelik üzerine. Yanlış anlaşılmasın sizi sorgulamıyorum ama bunlar ne kadar stresli olduğunuzun göstergesi...
Hep yazıyorlar bak, ne zaman bu konuyu unuttum hamile kaldığımı öğrendim diye... Bir sorun olmadığı halde normal yolla çocuğu olmadığını düşünüp tüp bebeğe karar verenlerde tüp bebek süreci başlamadan gebe kalabiliyor. Bunun nedeni de bana göre acaba olacak mı bu sefer diye streslenmeyi bırakmaları...
Anlıyorum bebeğiniz olmasını çok istiyorsunuz, bende aynı şekilde, ama bu kadar üzerine düşmyin hayatınızdaki her şeyi çocuk olmasına bağlamayın. Yani sırf hamile değilsiniz diye bayram gelmiş neyime demek ne bileyim çok abartılı geliyor bana hayat çocuktan ibaret değil ki...
Her hangi bir sağlık sorununz yoksa aileniz sevdikleriniz yanınızdaysa biraz şükretmeyi ve evrene pozitif mesaj göndermeyi deneyin.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Amin canım inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah.
Sperm testi yaptırmıstı bişey cıkmadı canımEşiniZde problem yok degil mi?Her düzenli adette olması lazım çünkü
Amin canım inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah canım.
Evet kendisi 6 gün benden o anlamda uzak durmustu sonunda dayanamadıGecen konunuzda esim 6 gundur yaklasmiyor demistiniz sanki simdi gun aşırı basladiysa problem çözülmüş sanki insallah en kisa zamanda bebeginiz olur allah hayirlsini versin
Adet de düzenli diyorsun.Rahim filmi yaptırmışsındur sanırım.O Zaman takip gerektiriyor.Sperm testi yaptırmıstı bişey cıkmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?