Bayram geliyo ama :(

benim önerim kendini bu kadar sıkma bu konuda. yaşın kaç ? neden bu acele? bak ben de böyle üzerine gittim 1,5 yıl olmadı sorun olmadığı halde, her şeyin bir zamanı var Rabbim verecektir ama kafanda sadece bu varsa vücut otomatikman koruma altına alıyor kendini ve bebek olmuyor. meşgul et kendini başka şeylerle ve bir nefes al. düşünmeyi bırak. bende iğne kullandım bu yollardan geçtim, sonra dedim ki yaz sonuna kadar bana müsade edin kafamı toplıyım olursa olur olmaz ise o zaman bakarım ve da da da dannnnn hamile kaldım :) sende hamile kalacaksın Allahın izniyle ama kendini bu kadar sıkma sakın

Doğru canım haklısın sen de mi klomen ve iğne kullandın

Doğru canım haklısın sen de mi klomen ve iğne kullandın

evet canım kullandım üzme kendini lütfen, seni çok iyi anlıyorum. her ay o kanama başına gelince ne hissettiğini biliyorum. gözyaşları ile o döneme girmen yine olmadı demen ne demek biliyorum. duanı eksik etme bir arkadaşım 3 tüp bebek sonucu geçen gün bebeğini kucağına aldı olmayacak diye bişi yok

Amin canım herşeyin hayırlısı ama bugün anormal bir durum yaşıyorum
Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

Kızlaaaar acil durummm

Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

olabilir tabi stresten erken olmuşsun gibi geldi bana kendini rahat bırak lütfen, her şey güzel olacak önce buna inan.

3 BUCUK YILDIR OLMUYOR
gecen aylarda klomen kullandım yıne olmadı
temmuzda asılam ayapıldı yıne olmadı
eylül ayında ikinci aşılama yapılacak
bakalım olacak mı:)

Ne zaman kafaya takmayi birakirsan ozaman bebisin olucak ALLAH'in izniyle
ben buna inanmıyorum
ben 3 bucuk yıllık evlıyım
hiç korunmadık
ve bir ker ebile olsun bebek fikri aklımdan gecmıyordu, o zaman neden olmadı.
son bir yıldır düşünuyorum yıne olmuyor

takmayınca düşünmediğin zaman tutacak diye birsey yok bence
o tamamen tesadüf

Olurmu streste etkiliyo biraz koca kari isi gibi gelebilir kulagina ama hic gobegini kaldirtmayi denedinmi cevremde busuru o sekil hamile kalan var

Olurmu streste etkiliyo biraz koca kari isi gibi gelebilir ama hic gobegini kaldirtmayi denedinmi cevremde cok oyle hamile kalan var

Leke şeklinde değil ama sildikçe geldi pede gelmiyo
Klomen yapmış olabilir mi geçen ay adetten önce klomen kullanmıştım
Ped doldurmayacak şekilde ise yerleşme olabilir. Bende klomen ile hamile kaldığımda bana da olmuştu. Umutlandırmak istemiyorum yine de ama takip edin.

Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin Amin.
amaaa sanki sorunlu bir evliliğin var. yani baya sallantılı oturmamış. biraz evliliğine mi odaklansan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…