- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evleneli bir sene oldu canım
7-8aydır istiyoruz eşim test yaptırdı bana da kana bakıldı ultrason a bakıldı bişey cıkmadı yumurtlama takibi yapıldı tutmadı , geçen ay klomen ve iğne kullandım tutmadı bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem
Senin önerin nedir?
Doğru canım haklısın sen de mi klomen ve iğne kullandınbenim önerim kendini bu kadar sıkma bu konuda. yaşın kaç ? neden bu acele? bak ben de böyle üzerine gittim 1,5 yıl olmadı sorun olmadığı halde, her şeyin bir zamanı var Rabbim verecektir ama kafanda sadece bu varsa vücut otomatikman koruma altına alıyor kendini ve bebek olmuyor. meşgul et kendini başka şeylerle ve bir nefes al. düşünmeyi bırak. bende iğne kullandım bu yollardan geçtim, sonra dedim ki yaz sonuna kadar bana müsade edin kafamı toplıyım olursa olur olmaz ise o zaman bakarım ve da da da dannnnn hamile kaldım :) sende hamile kalacaksın Allahın izniyle ama kendini bu kadar sıkma sakın
Doğru canım haklısın sen de mi klomen ve iğne kullandın
Amin canım herşeyin hayırlısı ama bugün anormal bir durum yaşıyorumevet canım kullandım üzme kendini lütfen, seni çok iyi anlıyorum. her ay o kanama başına gelince ne hissettiğini biliyorum. gözyaşları ile o döneme girmen yine olmadı demen ne demek biliyorum. duanı eksik etme bir arkadaşım 3 tüp bebek sonucu geçen gün bebeğini kucağına aldı olmayacak diye bişi yok
Ne zaman kafaya takmayi birakirsan ozaman bebisin olucak ALLAH'in izniyleBayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil
Amin canım herşeyin hayırlısı ama bugün anormal bir durum yaşıyorum
Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım
3 BUCUK YILDIR OLMUYORHep bebekle ilgili konu açıyorum ama napıyım içimi sıkıyor bu durum
Tamam aklıma cogu zaman gelmiyor
Ama geldiği zaman da neden olmuyor diyorum
Bi test yapsam mı diyorım sonra yok yine tek çizgi görürsem diyorum
ben buna inanmıyorumNe zaman kafaya takmayi birakirsan ozaman bebisin olucak ALLAH'in izniyle
Olurmu streste etkiliyo biraz koca kari isi gibi gelebilir ama hic gobegini kaldirtmayi denedinmi cevremde cok oyle hamile kalan varben buna inanmıyorum
ben 3 bucuk yıllık evlıyım
hiç korunmadık
ve bir ker ebile olsun bebek fikri aklımdan gecmıyordu, o zaman neden olmadı.
son bir yıldır düşünuyorum yıne olmuyor
takmayınca düşünmediğin zaman tutacak diye birsey yok bence
o tamamen tesadüf
Bende sıkıntı yok canımOlurmu streste etkiliyo biraz koca kari isi gibi gelebilir ama hic gobegini kaldirtmayi denedinmi cevremde cok oyle hamile kalan var
Anladim Allah gonlunuze gore versin insallah ne diyimBende sıkıntı yok canım
eşimin sperm hareketlerinde azlık var
ondan kalamıyorum
amin sağolunAnladim Allah gonlunuze gore versin insallah ne diyim
Leke şeklinde bir kanama ise yerleşme kanaması olabilir.Kızlar kanamam var
Adetime 10 gün var
Klomen mi yaptı neden olduu?
Leke şeklinde değil ama sildikçe geldi pede gelmiyoLeke şeklinde bir kanama ise yerleşme kanaması olabilir.
Ped doldurmayacak şekilde ise yerleşme olabilir. Bende klomen ile hamile kaldığımda bana da olmuştu. Umutlandırmak istemiyorum yine de ama takip edin.Leke şeklinde değil ama sildikçe geldi pede gelmiyo
Klomen yapmış olabilir mi geçen ay adetten önce klomen kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?