- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ped koydum ama pede gelmiyo canım sadece afedersin küçük tuvaletimi yaptıktan sonra hem klozete hem sildiğimde peçeteye geliyoPed doldurmayacak şekilde ise yerleşme olabilir. Bende klomen ile hamile kaldığımda bana da olmuştu. Umutlandırmak istemiyorum yine de ama takip edin.
Yok canım düzeldik çok şükür oturdu bazı şeyler..zaten bebek konusunu yedi yirmidört düşünüp kafaya takmıyorumAllah kimseyi evlatla imtihan etmesin Amin.
amaaa sanki sorunlu bir evliliğin var. yani baya sallantılı oturmamış. biraz evliliğine mi odaklansan ne
Bende önce açık pembe sonra kahverengiye döndü o gün oldu bitti. Aynı şekilde peçete ile silince geliyordu.Ped koydum ama pede gelmiyo canım sadece afedersin küçük tuvaletimi yaptıktan sonra hem klozete hem sildiğimde peçeteye geliyo
Senin kanaman nasıldı canım ve kaç gün sürdü?
Bize de birgun bayram gelir insallah
Valla enfeksiyon da diyorlar bilemedimBende önce açık pembe sonra kahverengiye döndü o gün oldu bitti. Aynı şekilde peçete ile silince geliyordu.
Kim söyledi size enfeksiyon olduğunu ? Lekelenme şeklindeydi bendeki.Valla enfeksiyon da diyorlar bilemedim
Şimdi kesilmiş zaten gelmiyo peçeteye
Diğer sayfalara da yazdım enfeksiyon olabilir diyorlarKim söyledi size enfeksiyon olduğunu ? Lekelenme şeklindeydi bendeki.
Siz yine de doktora sorunDiğer sayfalara da yazdım enfeksiyon olabilir diyorlar
Yarın doktora gidicem bakalımSiz yine de doktora sorun
Olsun , en iyisi...Yarın doktora gidicem bakalım
Yine doktor yolu gözüktü bana
Ve ?????Kızlar bugün doktora gittim ve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?