Bayram geliyo ama :(

Ped doldurmayacak şekilde ise yerleşme olabilir. Bende klomen ile hamile kaldığımda bana da olmuştu. Umutlandırmak istemiyorum yine de ama takip edin.
Ped koydum ama pede gelmiyo canım sadece afedersin küçük tuvaletimi yaptıktan sonra hem klozete hem sildiğimde peçeteye geliyo
Senin kanaman nasıldı canım ve kaç gün sürdü?

Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin Amin.
amaaa sanki sorunlu bir evliliğin var. yani baya sallantılı oturmamış. biraz evliliğine mi odaklansan ne
Yok canım düzeldik çok şükür oturdu bazı şeyler..zaten bebek konusunu yedi yirmidört düşünüp kafaya takmıyorum
Normalde çalışan biriyim okulların açılmasını bekliyorum
Yaz tatilinde babamla ilgilendim( hasta), ehliyet kursuna gittim ehliyetimi aldım
Eşimle sürekli gezeriz evde pek durmayız
Yani bebek konusunu takıntı yapmıyorum sadece aklıma geldiğinde neden olmuyo diyorum

Ped koydum ama pede gelmiyo canım sadece afedersin küçük tuvaletimi yaptıktan sonra hem klozete hem sildiğimde peçeteye geliyo
Senin kanaman nasıldı canım ve kaç gün sürdü?
Bende önce açık pembe sonra kahverengiye döndü o gün oldu bitti. Aynı şekilde peçete ile silince geliyordu.

Doktorum dedi ki
Kanamam yumurtlama çatlamasından olmuş
Kan ve idrar verdim yarın sonuc cıkıcak
Bide rahim filmi istedi korkunç gerçekle yüzyüze geldim sonunda

Film çekincem aranızda rahim filmi çekinen var mı adet bittikten 2gün sonra gidiliuomuş sanırım??

]Kızlar çarşamba günü açık renkte peçeteye biraz kan gelmişti hatta idrarla da geldi..dün doktora gittim

Kan ve idrar verdim bugün sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı
Herşeyin temiz değerlerin güzel dedi
Prolaktin : 20 çıktı..
Kanama niye oldu dedim yumurtan çatlamıştır ondan dedi ee dedim kanama geldiğinde 17.günümde 17.günde yumurta çatlarmı?? Çatlar dedi
Sizce böyle bişey var mı kızlar??[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…