Bayram geliyo ama :(

İnşallah ona gerek kalmaz:/
Burda da okumustum filmi bikaç denemeden sonra istiyormus klomen tedavisinde
Evet olabilir öyle benden de istemedi doktor.1.5 yıl sonra hamile kaldım 3 kez klomen uyguladım olmadı.3. Klomenin ertesi ayı kendiliğinden oldu.Gerek kalmadı.Sen de birkaç kez deneyebilirsin

Bayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil

geciktirici kullan ben geçen bayram öyle yaptım 12 TL fiyatı :) bu kadar basit bu iş neden takıldın kendini üzecek kadar anlamadım .

Günü gununesaati saatine oluyorum desem yeridir iki düşük yaptım canım nasip değilmiş olur inşallah bakalım düşün kigecen sene evlendikten regldim bu yıl evlilik yıldönümum de yine regl oldum. Ve 2 düşük sonrası kanamalarım olmasına rağmen.

Bu hayatta herşey çocuk sahibi olmak demek değil bence, hayatı bu kadar zindan etmeyin kendinize biraz da pozitif olmayı deneyin

Geçmiş olsun canım inşallah tekrar tutar..
Benim daha bi kez bile tutmadı
Sende en azından umut var..şuan ne durumdasın

şimdi fark ettim, bebek kısmını atlamışım. çocuğun mu olmuyor? tanıdığım doktorlar var durumu detaylandırırsanız yardımcı olabilirim belki.
Evleneli bir sene oldu canım
7-8aydır istiyoruz eşim test yaptırdı bana da kana bakıldı ultrason a bakıldı bişey cıkmadı yumurtlama takibi yapıldı tutmadı , geçen ay klomen ve iğne kullandım tutmadı bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem
Senin önerin nedir?

Olmaması için bi sorununuz yoksa seninki tamamen stresten..
Bana sorsan senin neden olmuyor sana bi sürü sebep saglık sorunu sayarım,
Stres yanında çerez kalır rahat olmaya bak,
Daha 1 sene olmuş tedaviyi erteleme ama kendini de yeme bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…