- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canım inşallah:/Allah gönlünüze gore versin inşallah
Rahim filmi henüz çektirmedim canım doktor henüz istemedi :/Adet de düzenli diyorsun.Rahim filmi yaptırmışsındur sanırım.O Zaman takip gerektiriyor.
İster o Zaman.O da engelleyebilir eşte problem yoksaRahim filmi henüz çektirmedim canım doktor henüz istemedi :/
İnşallah ona gerek kalmaz:/İster o Zaman.O da engelleyebilir eşte problem yoksa
Evet olabilir öyle benden de istemedi doktor.1.5 yıl sonra hamile kaldım 3 kez klomen uyguladım olmadı.3. Klomenin ertesi ayı kendiliğinden oldu.Gerek kalmadı.Sen de birkaç kez deneyebilirsinİnşallah ona gerek kalmaz:/
Burda da okumustum filmi bikaç denemeden sonra istiyormus klomen tedavisinde
Peki klomenle iğne de verdi mi canımEvet olabilir öyle benden de istemedi doktor.1.5 yıl sonra hamile kaldım 3 kez klomen uyguladım olmadı.3. Klomenin ertesi ayı kendiliğinden oldu.Gerek kalmadı.Sen de birkaç kez deneyebilirsin
3 kez klomen+iğne verdi iğnesiz uygun görmedi doktorum.Kist oluşma ihtimaline göre iğne de kullandım yani.Peki klomenle iğne de verdi mi canım
Bayram geliyor tam da bayramdan bi iki gün önce regl günüm..
Keşke bu ay olmasam da bebişim gelse tam bayram olsa bana
Bayram geliyo ama bana değil
Aslında düzenli regl olamayanlar var regl olmaya çalışanlar var..benimki tık diye her ay gününde gelir buna sevinemiyorum bile
Değerlendiriyoruz canım gün aşırı ama bakalım tutsa bu zamana kadar tutardı diye konusuyoruz eşimle
geciktirici kullan ben geçen bayram öyle yaptım 12 TL fiyatı :) bu kadar basit bu iş neden takıldın kendini üzecek kadar anlamadım .
İyide bayanın derdi bu degil ki
Ben de yine klomen isticem Zatencanım bi iki kez daha deniyimbakalım :) iğneyle daha iyi tabi3 kez klomen+iğne verdi iğnesiz uygun görmedi doktorum.Kist oluşma ihtimaline göre iğne de kullandım yani.
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar tutar..Günü gununesaati saatine oluyorum desem yeridir iki düşük yaptım canım nasip değilmiş olur inşallah bakalım düşün kigecen sene evlendikten regldim bu yıl evlilik yıldönümum de yine regl oldum. Ve 2 düşük sonrası kanamalarım olmasına rağmen.
Neden abartıyım ki? İstiyorum işteAbartiyorsun
Evleneli bir sene oldu canımşimdi fark ettim, bebek kısmını atlamışım. çocuğun mu olmuyor? tanıdığım doktorlar var durumu detaylandırırsanız yardımcı olabilirim belki.
Sadece istiyorum ve neden olmuyor diye düşünmekteyimBu hayatta herşey çocuk sahibi olmak demek değil bence, hayatı bu kadar zindan etmeyin kendinize biraz da pozitif olmayı deneyin
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar tutar..
Benim daha bi kez bile tutmadı
Sende en azından umut var..şuan ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?